حضور انورتان عرض کنم که، خودتون هم مستحضر هستید که تاپیک هایی که در تالار های مختلف به بحث و گفتگو کشیده شده اند ( البته نه همه ان ها) اکثرا به چالش کشیده شده اند و بیشتر پست ها پس از مدتی در عوض اینکه جنبه غلمی داشته باشند به سمت کش مکش و بحث های حاشیه ایک کشیده شده و نهایاتا مدیر مربوطه مجبور به حذف پست ها و در درجه ای بالاتر مجبور به قفل شدن تاپیک و در نتیجه پایان یک تراژدی غم انگیز دیگه ...
البته این ایراد ما هست که بعضا نمی توانیم گفتگو های سالمی داشته باشیم. و متاسفانه بار ها به شخصه مشاهده کردم که افرادی که کمی تجربه ای در بعضی از مطالب دارند، در پاسخ به مسائلی که بعضا افراد مبتدی تر مطرح کرده اند و احیانا ایراداتی هم داشته اند، آن چنان جبهه گیری کرده اند و به نحوی شخص مبتدی را مورد خطاب قرار داده اند که آن شخص ترجیح داده که برای همیشه به اون تاپیک خاص سر نزنه..

بنده به شخصه با بحث و گفتگو های سالم و سازنده مخالف که نیستم هیچ، توصیه هم می کنم اما :
1) قوانین مشخصی، در چهار چوب قوانین سایت برای این موارد به نحوی مشخص شود که مشکلاتی که عرض کردم کمتر پیش بیاد
2) همه کاربران یادشون باشه که هدف اصلی این تاپیک و تاپیک های آتی و پیرو آن، ارتقاع سطح کیفی کاربران است که بیشتر کاربران مبتدی تر را شامل می شود

جهت ارتقاء سطح علمی کاربران
پس افراد حرفه ای این مطلب را در نظر داشته باشند که به نحوی رفتار کنند که افراد مبتدی مثل بنده از شرکت کردن درون بحث ها سرخورده نشوند و جسارت اشتباه کردن، اشتباه گفتن، را داشته باشند تا یک روزی آن ها هم بتوانند پاسخ گوی مطالب کاربران مبتدی آینده باشند

در کل جناب مداح من به شخصه با این موضوع که بحث و گفتگو بشه راجع به مطالب بسیار موافق هستم و یه نکته ای که خیلی مهمه اینه که مطالب به صورت عملی و کاربرد های واقعی بیان شود

چون متاسفانه علی رغم اینکه خیلی از کاربران نحوه کار با ابزار های مختلف را بلد هستند، نمی توانند آن ها را در کنار هم و در قالب یک برنامه کاربردی و واقعی کنار هم قرار دهند. و من فکر می کنم که این یکی از بزرگترین مشکلات برنامه نویسان هست.. به عنوان یک نمونه کوچیک عرض کنم، مثلا خیلی از کار برها می دونن که MasterPage چیه و به چه دردی می خوره، و لی وقتی می خواهند از اونا در یک برنامه واقعی استفاده کنند، تازه مشکلاتشون شروع میشه

فعلا چیز دیگری که مفید باشه به نظرم نمیرسه
موفق باشید
یا علی