مشاهده دست آورد نظرسنجی: مباحث این تاپیک ادامه داشته باشد و در صورت ادامه کدام ی
- رای دهنده
- 3. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
-
پایان فعالیت تاپیک
-
ادامه بحث با پورت موازی
-
ادامه بحث با پورت سریال
-
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 10:57 صبح
کاربر دائمی
نقل قول: آموزش ارتباط با سخت افزار
پیشنهاد میکنم به بچها که برای کار با سخت افزار اول برن میکرو کنترلر یاد بگیرن .
میکرو کنترلر یه ای سی کوچیکه که پایه های اونو به صورت 8 تایی به اسم پورت می شناسیم
میکرو داخل خودش یک پروسسور و چند نوع حافظه مختلف داره که شما می تونین برنامتون رو به زبان های
پاسکال - C و بیسیک بنویسید و بعد از کامپایل داخل میکرو کپی کنید و بعد با اتصال میکرو به کامپیوتر می تونین با فرمان هایی که خودتون براش تعریف کردین وسائل مختلف رو باهاش کنترل کنین .
البته میکرو حتما نیازی به کامپیوتر نداره و خودش هم میتونه کلی کارا رو انجام بده.
در مورد پورتها هم باید بگم بین سریال و پارالل ، سریال برای کار بهتره چون خطر اسیب رسوندن به مادربورد کمتر میشه ولی در کل هردوی اینها دیگه قدیمی شدن و تو مادربورد های جدید اثری ازشون نیست پس بهتره برای ارتباط با سخت افزارهایی که خودمون میسازیم از USB استفاده کنیم که کلی برتری نسبت به هردو پورت قبلی داره .
من تا بحال 9 تا روبوت ساختم که 7 تا از اونا با میکرو کنترل می شد ( به تنهایی ).
تو روبات 8 چون از تکنیک های پردازش تصویر استفاده کردم یک ارتباط با کامپیوتر هم به صورت wireless درست کردم که به پورت سریال متصل می شد.
تو روبات آخری هم که ساختم از پورت USB برای اتصال به کامپیوتر استفاده کردم در ضمن این آخریه قابلیت اتصال و کنترل از طریق اینترنت هم داره
اگه چیز دیگه ای برای سوال دارین من با اطلاعات اندک خود میتونم راهنمایی تون بکنم
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت