سلام میشه بگین چطور میشه یک ساعت در برنامه داشته باشم ؟
اینکه انلاین باشه یعنی ثابت نباشه
سلام میشه بگین چطور میشه یک ساعت در برنامه داشته باشم ؟
اینکه انلاین باشه یعنی ثابت نباشه
خوب یک تایمر بزار. و این هارو براش بنویس
label1.caption:=timetostr(time); \\get time
براي اينكه گفتي نمي خواي ثابت باشه بهتره يه timer1رو روي فرمت بزاري و كد بالا رو در رويدادontimeبنويسي مثل زير:procedure TForm1.Timer1Timer(Sender: TObject);
begin
label1.Caption:=timetostr(time);
end;
یعنی تو یک label این کد رو بنوسیم میشه یک مثال بزنی برام
باید یه Timer تو برنامه درست کنی بعد توی او Timer بنویسی : Label1.caption=Time
البته باید Interval تایمر رو هم روی 5 بزاری
بايد Interval را روي 1000 ميلي بزاره تا ساعت 1 ثانيه يك ثانيه بره جلوالبته باید Interval تایمر رو هم روی 5 بزاری
ببخشید این کد نیاز به گزاشتن label داره یعنی من باید یک label بزارم تو برنامم
چطور میشه این ارقام رو فارسی کرد الان لاتینه در برنامه نمیشه تنظیم کرد اعداد فارسی باشه
bidimode اون لیبل رو RightToLeft کن
البته فونتت هم باید فارسی داشته باشه
مثل Tahoma یا Arial
یک سوال ساعت موقع اجرای برنامه 2 ثانیه بعد نشون داده میشه یعنی همزمان با برنامه نشون داده نمیشه یک موضوع دیگه هم هست اون pm am رو نمیشه صبح عصر کرد اینجا ؟
خوب اخوي خاصيت فونت مربوط به ليبلت رو يه فونت فارسي بزار.
اینکارو کردم مرسی اخوی !
بابت دیر اومدن ساعت چیکار باید بکنم تاخیر 2 ثانیه ای داره
1000 گزاشتم ولی هنوز دیر میاد ساعت درسته دیر نمایش داده میشه اول که برنامه اجرا میشه نیست در صفحه بعد از یک ثانیه به نمایش در میاد
کدی را که در OnTimer نوشتی رو در OnShow همون فرم هم بنویس
label1.Caption:=timetostr(time);
منظورش این هست که وقتی برنامه رو اجرا میکنی ساعت همون موقع به نمایش در نمیاد و بعد از گزشتن 1 ثانیه نشون داده میشه که این به خاطر اینهکه تایمر 1 ثانیه طول میکشه که کد رو راه اندازی کنه چون Interval داون 1000 هست .
برای حل این مشکل همونطور که آقا بابک گفت روی Forum برنامت دوبار کلیک کن و درقسمت کد این کد رو وارد کن :
Label1.caption:=timetostr(time);
آخرین ویرایش به وسیله Felony : جمعه 17 خرداد 1387 در 09:03 صبح
مرسی حل شد مشکلم - راستی اعداد فارسی شدن ولی این am pm رو چیکار کنم می خوام بنویسه صبح و بعدظهر
سلام دوست من
توی Control Panel رو گزینه Regional and Language Option کلیک کن در صفحه باز شده روی ...Customize کلیک کن و بعد در سر برگ Time جلوی :AM Symbol بنویس "صبح" و جلوی :PM Symbol بنویس عصر مشکلت حل میشه!
موفق و موید باشی
اینو میدونم راهی دیگه نداره بشه اینو درست کرد شاید کاربر اینو نمیدونست
این برنامه کاربردی را ببین.
اولیش برنامه است.
دومیش هم متدهاش هست.
بقیه اش هم فایلهای ویندوزی مورد لزومش هست که تو سه قسمت هست یا میتونید از سی دی ویندوز هم برداریدش.بعد همشو تو یک دایرکتوری باز کنید.
من برای فارسی کردن ویندوز ازش استفاده میکنم. یعنی ویندوز رو بدون تغییر، نصب میکنم و بعدش با این برنامه فارسی سازیش رو با چند کلیک ساده انجام میدم.![]()
مرسی جالب بود متشکرم ....
دوست عزیز کد زی را در تایمر کپی کن
label1.caption:= timetostr(time);
label1.caption:=StringReplace(label1.caption,'PM', 'بعد از ظهر',[rfReplaceAll]);
label1.caption:=StringReplace(label1.caption,'AM', 'صبح',[rfReplaceAll]);
البته باید با یه شرط این کار رو انجام بدی چون ممکن ویندوز کاربر فارسی باشه وبه جای AM و PM بزنه ق.ظ یا ب.ظ که در این صورت باید کدتون به این صورت باشه :
label1.caption:= timetostr(time);
label1.caption:=StringReplace(label1.caption,'ب. ','بعد از ظهر',[rfReplaceAll]);
label1.caption:=StringReplace(label1.caption,'ق. ','صبح',[rfReplaceAll]);