نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: سوال در مورد نحوه ایجاد SubDomain

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: سوال در مورد نحوه ایجاد SubDomain

نقل قول نوشته شده توسط chaalesh مشاهده تاپیک
    من خیلی متخصص نیستم ولی فکر کنم بتونم کمکتون کنم
    برای تعریف ساب دومین شما باید از url rewritting استفاده کنی ولی یه مشکلی هست اونم اینه که وقتی کاربر x.mydomain.com رو میزنه اصلا سراغ برنامه تو نمیاد تا اونو redirect کنی به صفحه مورد نظر
    برای حل این مشکل باید شما توی کنترل پنل سایتت یه رکورد dns تعریف کنی که توش بگی هر ساب دامینی رو زد بیاد به سایت اصلی - به این نوع dns ها wilcard گفته میشه -
    من خیلی وقته که کنترل پنل سایتی ندارم - سرور دارم - تا بتونم بهت بگم که بطور پیش فرض تو میتونی این کار رو خودت انجام بدی یا نه
    ولی برو یه تست بکن اگه نتونستی به کسی که ازش هاست خریدی بگو برات انجام بده
    برای تعریف این نوع dns ها توی plesk از علامت * برای ساب دومین استفاده کردم :
    *.mydomain.com رو بفرست به ->www.mydomain.com
    از چالش عزیز بی نهایت سپاسگذارم .

برادران عزیز یه چیزی پیدا کردم هیولا

بیخیال ساختن ساب دامین

کافیه هاست شما امکان تنظیمات DNS رو به شما بده اونوقت شما باید مراحل زیر را دنبال کنید

1- یک آی پی استاتیک از هاستینگ بخرید

2- یک A Record به DNS های هاستتون اضافه کنید که آدرسش باشه yoursite.com.* و آی پیش باشه همون آی پی استاتیکی که خریدید

وقتی مرحله ی دو را انجام بدهید تمام درخواست های ساب دامین ها به آی پی استاتیکی که وارد کرده اید Refer داده میشه

3- در فایل Global.asax یا Web.Config تنظیمات مربوط به Url Rewriting را انجام دهید.

4- حالشو ببرید

دوستان من این عمل را روی پلسک و Helm در پیت و Hosting Controller تست کردم جواب داد .

مزیت های این روش برای ایجاد یک سرویس وبلاگ این است که

1- هنگامی که می خواهید سرورتان را عوض کنید عملا زحمتی نمی کشید

2- هزینه ی اضافی بابت سرور Dedicate نمی دهید

3- منت هاستینگ بابت Wildcard روی سرتان نیست

4- دستتان برای هرگونه عملیاتی باز است چون بعد از مرحله ی Refer آدرس به آی پی استاتیک ( که همانا دامین اصلی شما هست ) با ASP.NET سروکار دارید

5- فشار اضافی به سرور نمی آورید

6- ( مورد 6 یادم بودا یادم رفت یادم بیاد می گم )

از تمامی دوستانی که به فکر این بنده ی خدا بودن خصوصا چالش عزیز ممنونم امیدوارم نتیجه ی تحقیق من برای شما هم کارساز باشد . البته اگر سرنخ های شما دوستان نبود این تحقیق به سرانجام نمی رسید
    راستی این اصل رو من فقط در مورد سرور های ویندوز تست کردم . لینوکسیا خودشون بروند تحقیق کنند

با تشکر
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله amir.NET2 : سه شنبه 28 خرداد 1387 در 15:46 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •