اصلا بحث کلمه مطرح نبود تا اینجا! درباره حروف من صحبت می کردم (اون هم باشرایط خاص) البته واسه کلمه تا حالا تست نکردم ولی شاید در شرایط خاص بشه، دقت کنید که گفتم در شرایط خاص و منظورم تشریح ساده ترین حالت ممکن بود.
مثلا اگر شما به دنبال 5 یا 6 حرف یا عدد باشید که همبستگی کمی دارند و در تصویر هم فقط همان 5 یا 6 حرف موجود باشد کافیه به ازای هر حرف یک بار الگوی آن حرف را در تصویر کانوالو کنید(در Matlab میشه یک خط) در خروجی این کار تصویری دارید که محل تراکم نقاط محل الگوی شماست.

یک روش میتونه این باشه که کلمه ای آموزش بدین، مقاله ها رو یه کم بررسی کنید اکثرا حرف به حرف تحلیل می کنند نه کلمه ای.بعدش هم همه روش ها که با شبکه عصبی کار نمی کنند!

نظر شخصی من که فکر کنم زیاد هم دور ازواقعیت نباشه اینه که بانک الگو ها به صورت کلمه ای زیاد کارایی نداره، با یک بانک الگوی حرفی نتیجه بهتری حاصل میشه،
در ضمن تشخیص الگو کلا دو حالته یا آماری یا ساختاری ، همه این روشهایی که بر مبنای محاسبه شباهت و ... هستند آماری در نظر گرفته میشن (که مثلا تا 30~40 پارامتر هم برای مقایسه الگو ها استفاده شده)، در حال حاظر شناسایی ساختاری روش به روز تری هستش به طوری که میشه به تشخیص حروف دست نویس هم تعمیمش داد.

بانک الگوی کلمات در حالت دستنویس تقریبا کاربردی نداره. البته نمیگم اصلا خوب نیست بلکه در جاهایی مثل پردازش چک و ... که تعداد کلمات کم هستند خوب هم هست.