چون کاربر جدید هستم
در کل آقای Inprise اینقدر غرور هم خوب نیست به جز شما هم در همین ایران خودمون خیلی ها هستند که تو این زمینه تخصص دارند یه ذره چشمتون رو از تکنولوژی های روز دنیا و سازمانهای غول پیکر اروپائی/امریکائی بردارید اطراف خودتون رو نگاه کنید تا موقعیت خودتون رو درک کنید شاید یه مقدار مودب تر صحبت کردید
این دو تا رو بذار کنار هم یه نتیجه بگیر!(از Inprise :evil2: طرفداری نمی کنم)
اگر Suse در ایران 10000 تومان و Windows XP به قول شما 2000 تومان است دلیل بر برتری Suse نیست دلیل بر گسترش و رواج ویندوز است.
شما خیلی زود نتیجه می گیرید و برداشت می کنید . من منظورم برتری Suse نبود گفتم تو ایران نرم افزار های رایگان از نرم افزار های تجاری گرون تر هستند(چیمون مثل آدمیزاده که این یکی باشه؟! :mrgreen: )
که با توجه به سورس باز بودن لینوک شکستن قفلها و نوشتن ویروس خیلی راحت تر خواهد بود
اما توجه کنید که همه برای نوشتن ویروس و حمله کردن به آن از سورسش استفاده نم کنند بسیاری هم با پیدا کردن مشکل سعی در رفع آن خواهند کرد بد نیست اگر نگاهی به تاریخ لینوکس و کلا سورس باز بیندازید
به نظر من لینوکس کابوس برنامه نویسان ایرانی هست و خواهد بود
کسانی که با روزگار خود پیش نمی روند محکوم به فنا هستند :mrgreen: بارها گفتم مهم نیست شما چی کار می کنید تحت لینوکس برنامه می نویسید یا ویندوز یا هر چی دیگه اکر تو کارتون بهترین باشید از این کابوس ها نخواهید دید
توصیه پزشکی:هنگام دیدن کابوس از خواب بلند شوید!
لینوکس برای یک کشور عقب افتاده از تکنولوژی و جهان سومی مثل ایران خیلی سنگین و بیهوده هست.
یه جورایی موافقم متاسفانه با توجه به اینکه نظام آموزشی و علمی ما از پایه ویران است (ربطش بر می گرده به تاریخ کامپیوتر که همیشه یه اسمی از برکلی یا استانفورد هست) بعید می دونم با سرعتی که سایر ممالک آباد و سر سبز اسلامی(و حتی کفر!)پیشرفت می کنند پیشرفت کنیم.کاری که باید در دانشگاه ها انجام شود در شرکت های قراردادی انجام خواهد شد.