آقای عزیز
بهتره بدونی برای پروژه من هیچ ابزاری در لینوکس وجود نداشت من برنامه خودم رو با Kwrite مینوشتم و با ++g و MakeFile که نوشته بودم Make میکردم پروژه من قابل نوشتن با VB یا VC یا Delphi نبود و برنامه ای نبود که به قول شما سه سوته نوشته بشه من روی یک تیمRoboCup Soccer Simulation کار میکردم احتمالا میدونید که این برنامه ها رو با QtDesigner یا KDevelop یا ... نمی نویسند.

چون من توی دوره کار Robocup به لینوکس خیلی علاقه پیدا کردم برنامه نویسی لینوکس رو شروع کردم کتابهای SAMSو O'Reilly رو هم در این زمینه خوندم (راستی من این کتابها و حدود 30 جلد کتاب دیگه هم تو این زمینه دارم در قالب PDF اگر کسی به برنامه نویسی Linux علاقه داره میتونم این کتابها رو به اوون هم بدم) ولی به این نتیجه رسیدم برنامه نویسی ویژوال و طراحی محیط User-Friendly برای این سیستم عامل از این حرفها سختتره وقتی هم نشه برای یک سیستم عامل راحت برنامه نوشت مسلما برنامه نویس هایش کمتر میشه و برنامه های کاربردی برای اوون کم میشه و اگر سیستم عاملی برنامه نداشته باشه هیچ وقت رشد نمیکنه
قرار نیست لینوکس برای تو کاری انجام بده ؛ قراره لینوکس فضائی باشه برای اینکه تو هر کاری خواستی خودت انجام بدی
اگر لینوکس بخواهد با این هدف پیش بره هرگز جایگزین ویندوز نمیشه چون هیچ وقت شما نمیتونی به یه کاربر بگی اگر احیانا یکی از درایوهات NTFS بود باید برای دیدن اطلاعات اون دستور زیر رو وارد کنی
mount /dev/hda1 /mnt/windows -t ntfs -r -o umask=0222
یا به یه برنامه نویس بگی برای کامپایل برنامه هات باید ++g رو با همه سوییچ هاش بلد باشی و بتونی براش Makefile بسازی و یا برای اینکه سورس برنامه تو تو یه کامپیوتر دیگه هم کار کنه باید فایل Config براش درست کنی حرف منو امار گوگل تصدیق میکنه بهتره دوباره بهتون یادآوری کنم با تمام حرف و حدیث هایی که راجع به Linux و پیشرفت اوون وجود داره با این حال فقط 1 درصد کاربران جهان از لینوکس استفاده میکنند و 90 درصد از ویندوز پس بعد از حداقل 4 سال 1 درصد از کاربران خانگی از Linux استفاده میکنند (که اوون ها هم معلوم نیست کاربر عادی باشند) مابقی از ویندوز استفاده میکنند پس با یک محاسبه میشه فهمید که :
میدونم آینده مال لینوکسه هر که متعصبانه روی ویندوز درجا بزنه به سرنوشت فاکس پرو کارها در داس محکوم میشه
این آینده 320 سال دیگه به وقوع می پیونده پس من ترجیح میدم تا آخر عمر برای ویندوز برنامه بنویسم چون تا آخر عمر من تعداد کاربران لینوکس شدن 23.5 درصد (تازه اگر 90 سال دیگه عمر کنم) شما هم میتونید به امی این آینده بمانید.

خیلی جالبه من که میگم لینوکس برای کامپیوتر های خانگی مناسب نیست چون خودم نتونستم از اوون به این عنوان استفاده کنم (البته بنا به گفته شما) و یا برای برنامه نویسی کاربری مناسب نیست باز هم چون خودم در این کار رو نتونسته بودم انجام بدم (البته باز هم به گفته شما که کاملابی اعتبار است و از روی تجربه شخصی است) ولی چون شما تونستید Device Driver برای کنترلگر های خطوط STM1 ( فیبر ) گرفته تا چندین برنامه کاربردی-کنترلی با C و جاوا روی لینوکس بنویسید نتیجه گرفتید برای تمام کامپیوتر های جهان لینوکس سیستم عامل مناسبی است خوب پس من هم چون یک تیم شبیه سازی فوتبال رو در لینوکس نوشتم میتونم به این نتیجه برسم که لینوکس بهترین محیط برای طراحی بانک اطلاعاتی است. البته نتیجه گیری شما کامل تره چون به هر حال شما اونور تر از انقلاب و میدون خراسون و پاساژ پایتخت رو هم دیدید ولی من ندیدم.

در ضمن در تخصص آقایان امید و ایمان و برادر نیاکی شکی نیست ولی فکر نکنم از Mark Mitchell و Jeffrey Oldham و Alex Samuel نویسندگان کتاب Advanced Linux Programming و برادران Kurt Wall و Mark Watson و Mark Whities نویسندگان کتاب Linux Programming Unleashed بیشتر بتونن به من در زمینه برنامه نویسی Linux کمک کنند.
"لینوکس" یک سیستم عامل است که به لحاظ نوع کاربری های عام تفاوت فاحشی با ویندوز نداره که در بسیاری از نقاط دنیا اصولا" ویندوز رو حتی از بازار Desktop هم حذف کرده
باید جمله تون رو اصلاح کنم "لینوکس" یک سیستم عامل است که به لحاظ نوع کاربری های عام تفاوت فاحشی با ویندوز داره و اصلا نمیتوان به عنوان ک سیستم عامل برای PC ها به اوون نگاه کرد (لااقل فعلا) اینکه مثلا Memory Management این سیستم عامل از ویندوز قوی تره اصلا دلیل نمیشه که User-Friendly تر هم باشه یا اینکه در شاتل های فضایی آمریکا استفاده میشه نمیتونه دلیل خوبی برا استفاده در سیستم ادارات باشه در ضمن من نمیدونم این نقاط دنیا رو شما از کجا پیدا میکنید احتمالا توی نقشه وجود ندارن و اینترنت هم هنوز به اوون نقاط نرسیده چون فقط 1 درصد مردم از Linux برای وصل شدن به اینترنت استفاده میکنند.

لازمه بهتون بگم بنده WhitePaper شرکت TrollTech رو در مورد QTخوندم و همین طور بیشتر قسمتهای Help و راهنمای Qt در Linux رو و چند وقتی هم هست که با VS .NET کار میکنم فکر کنم شما هم قبول داشته باشید که این دو محصول اصلا قابل مقایسه نیستند قدرتی که VS .NET داره Qt سالها بعد هم به اوون دسترسی پیدا نمکنه (ولی خوب تا 320 سال دیگه احتمالا وضعیت این طور نمیمونه شاید هم لینوکس به قدرت برسه ولی تا 320 سال دیگه خیلی مونده. بهتره با حال توجه کنیم :wink: )