صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 136

نام تاپیک: لینوکس،پول حروم کردنه!

لینوکس،پول حروم کردنه!

آقای کریس شارپ،از مسئولین مایکروسافت در آسیا،معتقد است که استفاده از لینوکس و پروژه های متن باز ،به اقتصاد کشورها آسیب می رساند. 8)
    نکته جالب اینجاست که شارپ سابقا از کارکنان ردهت بوده است!
    Chris Sharp, director for platform strategy for Microsoft in Asia-Pacific, said governments that standardise on open-source software are hurting their local software vendors as they can't make the money needed to invest in their own software products.

<span dir=ltr>Sharp, who used to work for Red Hat before joining Microsoft, said building open-source software is a "waste of money" and that a company was in effect giving away its intellectual property, preventing it from getting future benefits. "If you are compelled to give back to the community, then you don't have the opportunity to benefit from that knowledge," he stressed.

Sharp added that there are several myths surrounding open source. People tend to believe it is free, he said, but even companies that support open source are just as motivated by commercial interests as any other commercial software vendor. Apparently undermining his initial assertion about open-source ruining local software efforts, he pointed out that open source giants such as Red Hat and IBM are still after a return on their investments. "They are not for the greater good of the community; they are also after the money," he said.

He then contradicted himself again, adding that without getting back any commercial returns, a software company will find it difficult to invest in developing new software products. Intellectual property rights fuel sustained innovation, was his point. "With open source, there is no way to make more software."

This aggressive if confused approach comes after months of determined effort by the software giant to prevent Linux taking over as the de facto operating system in the world's largest expanding software market. </span>

<span dir=ltr>Two months ago, Microsoft's Asia-Pacific CTO Paul Moore told a bemused audience that no Asian governments were going with Linux. "I believe there is no government that has a policy going beyond recommending open source," he said, immediately contradicting himself with, "If so, I believe that is not to their best interest."

Sharp tried the same thing, saying that announcements that certain governments are deploying open source software are untrue. In many cases, he said, it's just one branch or agency of the government making the announcement, and it is not a government-wide purchasing policy.

An earlier, also failed, tactic in September, saw Microsoft's director of government affairs in Asia, Tom Robertson, explain that a deal by the Japanese, Chinese and South Korean governments to build their own open-source software was anti-competitive. Bizarre in the extreme you would think for a company investigated across the globe for abusing its monopoly.

So, Microsoft is not at all worried about open-source software destroying its market control because they are damaging themselves and no one is using open source anyway. It is so unconcerned in fact that the software giant has produced two cut-down versions of XP in very specific local languages and attempted to charge less than Linux, and failed to do so.

It is so unconcerned that it has rewritten its cardinal rule about one price for Windows across the globe. And is so unconcerned that its execs have been touring the region's governments non-stop for three months telling them why they should buy Microsoft. Yep, Microsoft is very relaxed about open source in Asia. </span>
    بیا ای خسته خاطر دوست ! ای مانند من دلکنده و غمگین
    من اینجا بس دلم تنگ است
    بیا ره توشه برداریم
    قدم در راه بی فرجام بگذاریم

منابعو یادم رفت:
    http://www.techworld.com/opsys/news/...fm?newsid=1615 :flower:
    بیا ای خسته خاطر دوست ! ای مانند من دلکنده و غمگین
    من اینجا بس دلم تنگ است
    بیا ره توشه برداریم
    قدم در راه بی فرجام بگذاریم

:lol:
    من نمی دونم چرا دقیقا برعکس فکر می کنم ... تفکر آزاد بودنی که لینوکس به من داده رو با هیچ چیزی نمی تونم مقایسه کنم و با هیچ منطقی نمی تونم حذفش کنم ...

به اقتصاد ایران که کاری نداره!

بابا اینهارو بیل گیتس خریده
    ÷ول بهشون داده تا این حرفها رو بزنن
    لینوکس جون و عمره
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

کاربر دائمی
    محل زندگی
    30/11/53
    نقل قول نوشته شده توسط rezaTavak
    به اقتصاد ایران که کاری نداره!
    مگه ایران اقتصاد هم داره ؟

آقایون کدوم از شماها که اینقدر از لینوکس طرفداری میکنید تا حالا ویندوز کامپیوترتون رو پاک کردید و فقط با لینوکس کار کردید. برای لینوکس برنامه نوشتید و در کل فقط با لینوکس کار کردید؟

مدیر بخش آواتار whitehat
    محل زندگی
    شیراز
    آقایون کدوم از شماها که اینقدر از لینوکس طرفداری میکنید تا حالا ویندوز کامپیوترتون رو پاک کردید و فقط با لینوکس کار کردید. برای لینوکس برنامه نوشتید و در کل فقط با لینوکس کار کردید؟
    من به شخصه هنوز این کار را انجام ندادم ولی فکر نکنم که آن روز زیاد دور باشه.الان خیلی ها این کار را کرده اند .من الان مدتها است که دارم ازش استفاده می کنم بدون هیچ انتی ویروسی و هیچ مشکلی نداشتم ولی تا حالا این ویروس های ویندوز خیلی به من ضرر زده :cry: مثل همین جیفو :-x
    بهتر است این مصاحبه را بخوانید .و ببینید در ایران هم کار هایی داره میشه.
    (اینها فقط یک نظر شخصی است :wink: )
    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

اگر لینوکس آنتی ویروس نداره به خاطر اینکه هیچ کس در دنیا وقت خودشو صرف نوشتن ویروس برای لینوکس نمیکند یا سعی نمیکند لینوکس را هک کند. جدای از ایران که همه چیز مجانی است در بقیه کشور ها همه برای سیستم عاملی کار میکنند که درآمدی داشته باشند. حتی با ویروس نویسی برای ویندوز هم درآمد بیشتری دارند. من حدود 9 ماه مجبور بودم در لینوکس کار کنم و ویندوز نداشته باشم در این مدت فهمیدم که به هیچ عنوان نمیتوان لینوکس را در همه کامپیوتر های کشور به عنوان سیستم عامل در نظر گرفت. لینوکس برنامه زیاد داره حدود 3600 دستور فقط تو Terminal خودش داره ولی اکثرا باگ دارن یا درست کار نمیکنند. در ضمن یه لینوکسی که یه مقدار بشه باهاش کار کرد RedHat است که بهتره بدونید دیگه مجانی نیست و Fedora Core 1 1400 دلار قیمت دارد :!: . پس دیگه نمیشه به عنوان یه سیستم عامل رایگان به لینوکس نگاه کرد.

بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    برادر من، 1400 دلار قیمت فدورا نیست، بلکه قیمت Redhat Enterprise Linux است.

مهمان
    دوست عزیز فدورا مجانیه!!!!!! اون Redhat Enterprise هست که پولیه اونم به خاطر اینکه ساپورت خفن داره!!
    در ضمن من که لینوکس کار واقعی نیستم اما لینوکس کارهای حرفه ای ویندوزشونم پاک می کنم(مثل یکی از دوستان من) و بدون هیچ مشکلی با لینوکس خود کار می کنن
    در ضمن اینجا هیچ کسی نیست که توانایی های مایکروسافت رو ندید بگیره چون اگه کارش درست نبود که نمی تونست بازار رو بگیره اما باید قبول کنی که اگر بخواد سیستم عامل ها رو مقایسه کنی می بینی که لینوکس بهتره هر چند که مایکروسافت هم خوبی های زیادی داره مثل اینکه Documention سازی محصولاتش عالیه!!(البته ردهت هم واقعا فوق العاده بود مستند سازیش)

مهمان
    آقای کرامتی من داشتم تایپ می کردم سه سوت پست زدی ایول :D :D

من حدود 9 ماه مجبور بودم در لینوکس کار کنم و ویندوز نداشته باشم در این مدت فهمیدم ...
    لینوکس برنامه زیاد داره حدود 3600 دستور فقط تو Terminal خودش داره
    اکثرا باگ دارن یا درست کار نمیکنند
    یکی از نکاتی که همیشه در تقابل تکنولوژی ها موقع بحث مشکل ایجاد میکنه ، ارائه مطالب غیر فنی و بی ربط یا غیر واقعی صرفا" برای القای نظر شخصی است . قبلا" هم دو سه بار عرض کردم که متاسفانه هر جا بحثی وجود داشته باشه که توش دو تا موجودیت مورد بررسی قرار میگیرن و طرفین بجای بحث فنی و مبتنی بر سواد/تجربه ، حرف مفت تحویل هم بدن ، آخر و عاقبتی جز اتلاف وقت و هزینه و دیتا ترسفر هاست نداره .

برادر عزیز ؛
    تو اگر حتی یک لینوکس کار مبتدی با تجربه دو سه ماه میبودی هم نباید اینطور اظهار نظر میکردی ؛ به هیچ وجه قصد ندارم تجربه های شخصیم رو حداقل تو این مرحله از حرف مطرح کنم ، اما با انداختن نیم نگاهی به کسب و کار سورس آزاد ، آون سوی مرزهای میهن سر سبز و انقلابی مون ، میتونی به وضوح درک کنی که اگر "تصورات " شخصی تو حتی یک ریال ، محلی از اعراب میداشت ، سازمانها و موسسات غول پیکر ، میلیاردها دلار پول عزیز تر از جان رو به حساب توسعه گران سورس آزاد واریز نمیکردند که از این رهگذر ، HP بتونه از ور شکستگی نجات پیدا کنه ، آمازون هفده میلیون دلار صرفه جوئی کنه ، اوراکل محصولاتش رو نصف قیمت بفروشه ، ردهت و زیر مجموعه هاش جهش های غیر قابل باور داشته باشن ، SuSe مناقصه های مختلفی رو یکی پس از دیگری ببره ، Mandrake دولت فرانسه رو قبضه کنه و ...

آیا تصور میکنی یه سیستم احمق با 3000 تا دستور توی ترمینال (!؟) که اکثرا" باک دارن ، میتونه پلت فرم مناسبی برای شاتلها و فضا پیماهای امریکا باشه ؟ آیا تصور میکنی بزرگترین نیروگاه هسته ای شرق دنیا ( حوالی مسکو ) میتونه به چنین موجود مضحکی اعتماد کنه و تمام نرم افزارهای کنترلگرش رو بر مبنای اون توسعه بده ؟ یا این سیستم - بر خلاف ادعای غیر کارشناسی تو - اونقدر قابل اعتماد هست که ویندوز "احمق" و پیاده سازان ابله ترش رو راهی حاشیه کنه و کسب و کار و پلت فرم روندهای حیاتی و Critical دنیا رو در اختیار خودش بگیره .

شاید هم تقصیر بعضی از ماها نباشه ؛ وقتی آدم تمام چیزی که میبینه یه PC مضحک است و یه ویندوز XP و پیشرفته ترین بعد تکنولوژی تو کشور همانا موبایل (!) است ، شاید نشه انتظار بیشتری داشت ؛ اما اگر سری به جاهای دیگه دنیا بزنی ، چیزی که دیده میشه واقعا" متفاوته .

در ضمن یه لینوکسی که یه مقدار بشه باهاش کار کرد RedHat است که بهتره بدونید دیگه مجانی نیست و Fedora Core 1 1400 دلار قیمت دارد . پس دیگه نمیشه به عنوان یه سیستم عامل رایگان به لینوکس نگاه کرد.

جل الخالق ! :shock:

حالا مجال بحث در مورد فلسفهء GNU و دلیل تجاری بودن برخی از نگارشهای لینوکس و ... نیست ، اما شاید برات خوب باشه بدونی ، همین حالا حجم عظیمی از کاربری لینوکس متعلق است به اعضای خانوادهء Debian و SlackWare ؛ ایضا" SuSe هم بازار گسترده و رو به رشدی داره . توربو لینوکس داره موسسات دولتی و اقتصادی شرق آسیا خصوصا ژاپن و چین رو قبضه میکنه و ...

در این مدت فهمیدم که به هیچ عنوان نمیتوان لینوکس را در همه کامپیوتر های کشور به عنوان سیستم عامل در نظر گرفت
    جالبه :)
    اتفاقا" من به وفور به آدمهائی روبرو شدم که مثل تو ( ناشیانه ) در مورد سیستم عاملی که نمیشناختندش ( یعنی : ویندوز ) صحبت میکردند ؛ با افراد زیادی روبرو شدم که بعد از سالها برنامه نویسی با سی و پرل بعد از دیدن یک برنامه نویس ویندوز ( مثلا این حقیر ) در مورد ادبیات برنامه نویسی روی ویندوز سوال میکردند و ...

اگر تمام دنیا رو توی میدون انقلاب و میدون ونک و میدون خراسون و پاساژ پایتخت ( که فقط لینوکس ردهت داره ) ببینیم ، شاید نوشته های تو قابل درک و قابل فهم باشه ؛ اما برای درک واقعیت آدم باید جاهای دیگه رو هم ببینه ، از وضع کسب و کار و ادبیات پذیرش یک نرم افزار در سازمانهای غول پیکر اروپائی/امریکائی مطلع باشه ، بعد اظهار نظر کنه .

-

از تمام این حقائق که بگذریم ، یک لینوکس کار حتی متوسط که فرهنگ سورس آزاد رو درک کرده و حداقل اینقدر سواد داره که بفهمه "چرا روی لینوکس و یونیکس ویروسهای چندانی وجود ندارن" ، مطمئنا" ارزش و اهمیت "سورس آزاد" رو نمیتونه انکار کنه .

شاید بعدا" بیشتر در این مورد نوشتیم ...

خوش باشید :)
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

اگر تمام دنیا رو توی میدون انقلاب و میدون ونک و میدون خراسون و پاساژ پایتخت ( که فقط لینوکس ردهت داره ) ببینیم
    اتفاقا همین امروز پایتخت بودم fedoracore2 و suse 9.1 و redhat9 رو داشت اما نکته جالب اینجاست که suse ده هزار تومان قیمت داره اما ویندوز XP دو هزار تومان(تو انقلاب هزار توان هم هست)
    چرا روی لینوکس و یونیکس ویروسهای چندانی وجود ندارن
    درسته بخاطر سیستم فابل لینوکس ویروس ها روی اون چندان اثری ندارن اما بعید می دونم این سیستم غیر قابل شکستن باشه(هر چند در ویندوز این کار خیلی راحت تره)
    درسته که تخصص و سواد بحث در مورد ویندوز و اللخصوص لینوکس را ندارم اما در هر موقعیت بنا به نیاز باید سیستم عاملی را که پاسخ گوی آن کار است را با نظر متخصصان آن امر انتخاب کرد(کی میخواهیم یاد بگیریم که کارها باید تخصصی بشه؟!)
    در نهایت اگر برنامه نویس باشید می فهمید که سورس باز تا چه میزان مفید است
    توضیح:سورس باز به معنای نرم افزار مجانی نیست!!!!www.gnu.org
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

مدیر بخش آواتار whitehat
    محل زندگی
    شیراز
    اگر لینوکس آنتی ویروس نداره به خاطر اینکه هیچ کس در دنیا وقت خودشو صرف نوشتن ویروس برای لینوکس نمیکند یا سعی نمیکند لینوکس را هک کند
    شما کافیه برید ببنید چند درصد از سرور های مهم دنیا از لینوکس و یا freebsd استفاده می کنند و چند درصد از خانواده Micro$oft ؟یعنی هکر ها و ویروس نویس ها فقط با ویندوز دشمنی دارند یا براشون این سرور ها بی ارزش است !؟ چرا باید این افراد بیشتر متوجه سیستم عاملی باشند که درصد کمتری از سرور های دنیا را تشکیل می دهد؟
    اصلا انتظار از یک سیستم عامل چیست؟؟
    درسته بخاطر سیستم فابل لینوکس ویروس ها روی اون چندان اثری ندارن
    البته فکر کنم دلیل بهتری داره که پس از کمی تحقیق می نویسم :wink: البته امیدوارم اساتید بهتر توضیح دهند :)

استاد Inprise واقعا مقاله خوبی بود :flower: :heart: :flower:
    من می خواستم یک چیز هایی بنویسم ولی حتی 10% از مقاله شما نمی شد !!! :oops: :wink:
    شاید بعدا" بیشتر در این مورد نوشتیم ...
    اگر برای شما مقدور است این شاید را به حتما تبدیل کنید.
    با تشکر
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

من فقط اینو میدونم اون موقع که داس روی کار بود افتخار میکروسافت این بود که از دستوراتی مشابه یونیکس داره استفاده میکنه.

. آواتار oxygenws
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    نقل قول نوشته شده توسط hashemian
    اگر لینوکس آنتی ویروس نداره به خاطر اینکه هیچ کس در دنیا وقت خودشو صرف نوشتن ویروس برای لینوکس نمیکند یا سعی نمیکند لینوکس را هک کند. جدای از ایران که همه چیز مجانی است در بقیه کشور ها همه برای سیستم عاملی کار میکنند که درآمدی داشته باشند. حتی با ویروس نویسی برای ویندوز هم درآمد بیشتری دارند. من حدود 9 ماه مجبور بودم در لینوکس کار کنم و ویندوز نداشته باشم در این مدت فهمیدم که به هیچ عنوان نمیتوان لینوکس را در همه کامپیوتر های کشور به عنوان سیستم عامل در نظر گرفت. لینوکس برنامه زیاد داره حدود 3600 دستور فقط تو Terminal خودش داره ولی اکثرا باگ دارن یا درست کار نمیکنند. در ضمن یه لینوکسی که یه مقدار بشه باهاش کار کرد RedHat است که بهتره بدونید دیگه مجانی نیست و Fedora Core 1 1400 دلار قیمت دارد :!: . پس دیگه نمیشه به عنوان یه سیستم عامل رایگان به لینوکس نگاه کرد.
    ممنون می شم زحمت خوندن این مطلب رو بکشی:
    According to new research published by Evans Data this week, a significant majority of Linux servers have never been infected with a virus and have never been compromised by a malicious attack.

"Linux architecture makes it far more difficult for virus writers to gain access to a Linux machine with elevated privileges, so whatever damage a virus can do on Linux is limited to the 'jail' in which the virus must run," Nicholas Petreley, Evans Data's Linux analyst
    "Since things like WINE and Win4Lin emulate Windows faithfully, a virus that enters through Outlook or IE could possibly damage your installation of WINE or Win4Lin, but it cannot damage the Linux operating system itself," Petreley said.

مورد بالا جواب یکی از سوالات خودم در بخش لینوکس هم هست :)

منبع: http://www.internetnews.com/dev-news...le.php/3388181
    ایمیل من
    سایت من

عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

ادب و شعور کسی که در این سایت عنوان مدیر بخش را دارد بشتر از این حد باشد که سواد و درک افراد را بر حسب تعداد پست مطالب و درجه کاربر بداند شما مطالب خودتون را مبتنی بر سواد و تجربه میدانید چون به عنوان مدیر این بخش هستید و صحبت های من را حرف مفت معرفی کنید چون کاربر جدید هستم

آقای عزیز شما که نیم نگاهی به کسب و کار سورس آزاد ، آون سوی مرزهای میهن سر سبز و انقلابی مون انداختی بهتره به این نکته هم توجه کنی که که طبق آمار سایت گوگل 91 درصد افراد از طریق سیستم عامل ویندوز به گوگل در ماه می 2004 وصل شدند
    (http://www.google.com/press/zeitgeis...ist-may04.html).من اگر گفتم نمیتوان لینوکس رو به عنوان سیستم عامل در نظر گرفت منظورم در کامپیوتر های PC بود که توسط مردم استفاده میشه نه کامپیوترهای آمازون و اوراکل و HP و.... این از نظر آماری (البته اگر سایت گوگل را قبول دارید و آمار آن را حرف مفت معرفی نمیکنید چون Sergey Brin اصلا در سایت شما عضو نیست)

شما که اینقدر از لینوکس طرفداری میکنید شخصا چقر با لینوکس کار کرده اید چند تا از برنامه هاتون رو باKDevelop نوشتید چند تا فرم با Qt Designer طراحی کرده اید چند تا از برنامه های تحت C خودتون رو با ++g کامپایل کردید. چه مدت با ادیتور Anjuta کار کردید چند بار تا حالا با KPPP در لینوکس به اینترنت وصل شده اید. تا حالا تونستید دوربین دیجیتال خودتون رو به لینوکس وصل کنید. تا حالا از WINE استفاده کردید البته شما که از وضع کسب و کار و ادبیات پذیرش یک نرم افزار در سازمانهای غول پیکر اروپائی/امریکائی مطلع هستید و تمام دنیا رو توی میدون انقلاب و میدون ونک و میدون خراسون و پاساژ پایتخت ( که فقط لینوکس ردهت داره ) نمیبینید و مثل بنده ناشی نیستید حتما تمام این نرمافزار ها رو حتی Source هایش رو هم حفظ هستید. بهتره از این شرکت و اون شرکت صحبت نکنید ویندوز رو ترک کنید و وارد عمل بشید از لینوکس استفاده کنید تا بفهمید این سیستم عامل به درد همون شاتل ها و نیروگاه هسته ای شرق دنیا ( حوالی مسکو ) میخوره نه به درد یک سیستم عامل ملی اون هم در کشوری که به قول شما جدید ترین تکنولوژی آن موبایل است و جدید ترین برنامه نصب شده در هر سیستم عامل آخرین نسخه Yahoo Messengerو Winamp و...

آدم تمام چیزی که میبینه یه PC مضحک است و یه ویندوز XP و پیشرفته ترین بعد تکنولوژی تو کشور
    همانا موبایل (!) است
    همین موارد به اصطلاح تکنولوژی هم برای لینوکس زیادی است من به تناسب کارم مجبور بودم روی Loptopخودم لینوکس نصب کنم ولی وقتی اقدام کردم به من گقتند که روی مدل Loptop من لینوکس نصب نمیشه و مجبور به تعویض اوون شدم و Loptopی خریدم که لینوکس بتونه روی اوون نصب بشه بهتره این رو هم بدونید که فقط 2 یا 3 مدل Loptop در ایران پیدا میشه که میشه روش لینوکس نصب کرد.
    بهترین تکنولوژی ایران هم یعنی موبایل با لینوکس کار نمیکنه وقتی شما یک گوشی موبایل رو InfraRed ش رو فعال کنید و روبروی کامپیوتری که ویندوز داره بگیرید بعد از 30 ثانیه یه مودم جدید با اسم نوع گوشی موبایل به لیست مودم های شما اضافه میشه ولی بهتره این کار رو توی لینوکس انجام ندید چون به جای 30 ثانیه 30 سال هم صبر کنید اینچنین اتفاقی رخ نمیده.

قبول دارم این کارها خیلی ساده و پیش پا افتاده است ولی وقتی لینوکس توانایی انجام اونها رو نداره بهتره جاهایی استفاده بشه که احتیاجی به این موارد نیست نه روی PC ها و به جای سیستم عامل یک کامپیوتر شخصی.

، Mandrake دولت فرانسه رو قبضه کنه
    چه جالب Mandrake دولت فرانسه رو تسخیر کرده پس با توجه به آمار سایت گوگل کمتر از 5 درصد مردم فرانسه از گوگل استفاده میکنند از این کشور پیشرفته که دیگه جدیدترین تکنولوژی شون موبایل نیست بعیده نه؟ :wink:

اگر Suse در ایران 10000 تومان و Windows XP به قول شما 2000 تومان است دلیل بر برتری Suse نیست دلیل بر گسترش و رواج ویندوز است. هر نرم افزاری که کمتر پیدا بشه قیمت بیشتری هم داره مثلا قیمت SQL Server و MySQL یکی نیست و اوون هم به خاطر اینه که MySQL نصف SQL Server هم استفاده نمیشه.

در کل آقای Inprise اینقدر غرور هم خوب نیست به جز شما هم در همین ایران خودمون خیلی ها هستند که تو این زمینه تخصص دارند یه ذره چشمتون رو از تکنولوژی های روز دنیا و سازمانهای غول پیکر اروپائی/امریکائی بردارید اطراف خودتون رو نگاه کنید تا موقعیت خودتون رو درک کنید شاید یه مقدار مودب تر صحبت کردید

منظور من از اینکه لینوکس فایده نداره برنامه نویسی تحت لینوکس بود لینوکس هیچ محیط مناسبی برای برنامه نویسی نداره من توی لینوکس شبکه کار نکردم ولی برای برنامه نویسی لینوکس اصلا محیط مناسبی نیست مخصوصا برای ما که به برنامه نویسی ویندوز با اوون همه ابزارهاش عادت کردیم بهترین محیط طراحی به اصطلاح ویژوال لینوکس Qt Designer است که برنامه نویسی ویژوال اینقدر با اون سخته که آدم با ++C برنامه ویژوال بنویسه راحتتر به نتیجه میرسه برای هر برنامه ای هم باید MakeFile و Config درست کرد که خود نوشتن این دو تا از اسمبلی هم سختتره. شاید لینوکس شبکه قوی داشته باشه ولی من تا حالا هیچ محیط مناسبی برای برنامه نویسی توی لینوکس ندیدم

eival hashemian

***ویرایش شد***

مراقب باش پسر گل 100 چشمی حواسم به شما هست.

Delphi-Clinic

کاربر دائمی آواتار hmm
    محل زندگی
    ایران - یزد
    سلام

بحث من اینه که در توانایی و قابلیتهای فوق العاده لینوکس شکی نیست ولی فکر میکنم سرمایه گذاران لینوکس بیشتر به جنبه سروری لینوکی تمرکز کردند ولی جدیدا به حوزه عمومی pc ها هم نظری دارند خب طبیعی هست که سیستم عامل جوانی مانند لینوکس تا وقتی که بخواهد مانند ویندوز تمام ابزار های رو در اختیار کاربرانش قرار بده زمان میبره و نباید انتظار داشت همین العان معادل تمام نرم افزار های ویندوز رو داشته باشه عقیده من اینه که باید فعلا از ویندوز در شرکتها و سازمانها استفاده کنیم و به طور موازی بخش لینوکس رو فعال کنیم (در ایران) تا در چند سال آینده بطور کامل سیستم عامل رو به لینوکس انتقال بدیم
    البته این نظر شخصی منه خوبه بدونید من یک خط از لینوکس رو بلد نیستم :lol: ولی تونستم رو دستگاهم نصب کنم و میدونم آینده مال لینوکسه هر که متعصبانه روی ویندوز درجا بزنه به سرنوشت فاکس پرو کارها در داس محکوم میشه :shock:
    ممنون - موفق باشید

بی خیال بابا باز که بحث راه انداختین :D

به نظر من هر چیزی تو دنیا معروف بشه به همون اندازه دشمناش هم بیشتر میشه
    ویندوز داره چوب معروف بودن و پر استفاده بودنشو میخوره
    همه دارن سعی میکنن با پیدا کردن باگ و نوشتن ویروس به این سیستم عامل ضربه بزنن
    مطمپن باشید لینوکس هم اگه یک روزی اینقد پر استفاده بشه با توجه به سورس باز بودنش خیلی در پیت تر از ویندوز خواهد شد
    البته در قدرت لینوکس هیچ شکی نیست ولی شما اگه خودتو جای یک ویروس نویس بذاری میبینی که فعلا نوشتن ویروس برای این سیستم عامل چیزی جز وقت تلف کردن نیست
    حالا صبر کنید تا لینوکس سیستم عامل ملی ایران بشه تا ببینید که چجوری براش باگ و ویروسهای خطرناک از هکرهای ایرانی در بیاد :lol: در این مورد شک نکنید که با توجه به سورس باز بودن لینوک شکستن قفلها و نوشتن ویروس خیلی راحت تر خواهد بود :D

به نظر من لینوکس کابوس برنامه نویسان ایرانی هست و خواهد بود
    لینوکس برای یک کشور عقب افتاده از تکنولوژی و جهان سومی مثل ایران خیلی سنگین و بیهوده هست.

چون کاربر جدید هستم
    در کل آقای Inprise اینقدر غرور هم خوب نیست به جز شما هم در همین ایران خودمون خیلی ها هستند که تو این زمینه تخصص دارند یه ذره چشمتون رو از تکنولوژی های روز دنیا و سازمانهای غول پیکر اروپائی/امریکائی بردارید اطراف خودتون رو نگاه کنید تا موقعیت خودتون رو درک کنید شاید یه مقدار مودب تر صحبت کردید
    این دو تا رو بذار کنار هم یه نتیجه بگیر!(از Inprise :evil2: طرفداری نمی کنم)
    اگر Suse در ایران 10000 تومان و Windows XP به قول شما 2000 تومان است دلیل بر برتری Suse نیست دلیل بر گسترش و رواج ویندوز است.
    شما خیلی زود نتیجه می گیرید و برداشت می کنید . من منظورم برتری Suse نبود گفتم تو ایران نرم افزار های رایگان از نرم افزار های تجاری گرون تر هستند(چیمون مثل آدمیزاده که این یکی باشه؟! :mrgreen: )
    که با توجه به سورس باز بودن لینوک شکستن قفلها و نوشتن ویروس خیلی راحت تر خواهد بود
    اما توجه کنید که همه برای نوشتن ویروس و حمله کردن به آن از سورسش استفاده نم کنند بسیاری هم با پیدا کردن مشکل سعی در رفع آن خواهند کرد بد نیست اگر نگاهی به تاریخ لینوکس و کلا سورس باز بیندازید
    به نظر من لینوکس کابوس برنامه نویسان ایرانی هست و خواهد بود
    کسانی که با روزگار خود پیش نمی روند محکوم به فنا هستند :mrgreen: بارها گفتم مهم نیست شما چی کار می کنید تحت لینوکس برنامه می نویسید یا ویندوز یا هر چی دیگه اکر تو کارتون بهترین باشید از این کابوس ها نخواهید دید
    توصیه پزشکی:هنگام دیدن کابوس از خواب بلند شوید!
    لینوکس برای یک کشور عقب افتاده از تکنولوژی و جهان سومی مثل ایران خیلی سنگین و بیهوده هست.
    یه جورایی موافقم متاسفانه با توجه به اینکه نظام آموزشی و علمی ما از پایه ویران است (ربطش بر می گرده به تاریخ کامپیوتر که همیشه یه اسمی از برکلی یا استانفورد هست) بعید می دونم با سرعتی که سایر ممالک آباد و سر سبز اسلامی(و حتی کفر!)پیشرفت می کنند پیشرفت کنیم.کاری که باید در دانشگاه ها انجام شود در شرکت های قراردادی انجام خواهد شد.
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

سلام؛

ادب و شعور کسی که در این سایت عنوان مدیر بخش را دارد بشتر از این حد باشد که سواد و درک افراد را بر حسب تعداد پست مطالب و درجه کاربر بداند شما مطالب خودتون را مبتنی بر سواد و تجربه میدانید چون به عنوان مدیر این بخش هستید و صحبت های من را حرف مفت معرفی کنید چون کاربر جدید هستم
    نه پسر جان ؛

دو مطلبی که توی این بخش پست کردی دقیقا" حرف مفت بود . حرف غلط ، حرف با شک و شبهه ، سوال ، جواب و ... هیچکدام نمیتونن مستوجب اون نوع برخورد بنده باشن . از نظر من نود درصد اعضای این وب سایت نسبت به میزان زمان فعال من تازه وارد هستند ، آیا همه جای سایت چنین برخوردی رو مشاهده میکنی ؟ یقینا" خیر . پس اون جواب رو از من چرا گرفتی ؟ دقیقا" به این خاطر که داری سعی میکنی در مورد چیزی که "هیچ" اطلاعی ازش نداری ، ضمن اظهار نظر ، ادعا هم بکنی . این حرف مفت است و یقینا" عقوبت حداقلی که میشه براش در نظر گرفت حذف کردن پستهای نویسندهء اونه . حداقل از نظر من ، در بحثهای تکنیکی تازه وارد یا قدیمی بودن هیچ اهمیتی نداره ، اما حرف مفت زدن یا حرف مفت نزدن دارای اهمیت خاصی است .

من اگر گفتم نمیتوان لینوکس رو به عنوان سیستم عامل در نظر گرفت منظورم در کامپیوتر های PC بود که توسط مردم استفاده میشه
    حتی با این تفسیر باز هم به لحاظ فنی مطلبت کاملا" بی ربط بود که نشون میداد "هیچ" دانشی در مورد لینوکس نداری . فراموش نکردی که نوشته ات رو ؟ شاید بهتر باشه یاد آوری کنم چی نوشتی :

لینوکس برنامه زیاد داره حدود 3600 دستور فقط تو Terminal خودش داره ولی اکثرا باگ دارن یا درست کار نمیکنند.
    ایضا" :

Fedora Core 1 1400 دلار قیمت دارد
    بنده به این در افشانی ها نمیگم مباحثه فنی و علمی که فوق العاده هم بهش علاقه مند هستم ؛

شما که اینقدر از لینوکس طرفداری میکنید شخصا چقر با لینوکس کار کرده اید چند تا از برنامه هاتون رو باKDevelop نوشتید چند تا فرم با Qt Designer طراحی کرده اید چند تا از برنامه های تحت C خودتون رو با ++g کامپایل کردید. چه مدت با ادیتور Anjuta کار کردید چند بار تا حالا با KPPP در لینوکس به اینترنت وصل شده اید. تا حالا تونستید دوربین دیجیتال خودتون رو به لینوکس وصل کنید. تا حالا از WINE استفاده کردید
    همونطوری که دفعه قبل عرض کردم ، شاید از یک دیدگاه مقصر نباشی . چون اینطوری عادت کردی که همه چیز رو با خودت بسنجی . باید بدونی اینکه من چقدر از لینوکس استفاده کردم یا تو چقدر اهمیت چندانی نداره ! ( چون بخش قابل توجهی از تجربیات شغلی من به نحوی از انحاء با کنترل سخت افزار و سیستمهای Embedded مرتبط بوده ، سالهاست که با Flavor های یونیکس مانوس هستم ، اما آنچه که نوشته میشه مطلقا" مبتنی بر تجربه شخصی نیست . دقیقا" خطائی که اغلب افراد در مواجهه با لینوکس مرتکب میشن همین مساله است . یعنی من و رفیقم و بچه محلمون تا بحال تجربه موفق ای با QT نداشتیم ، پس این ابزار ، موجود به درد نخوری برای توسعه نرم افزار های عام و معمولی است ! و مغالطه هائی از این دست ... )

مطمئنا" نیتت از نوشتن مطالب فوق "سوال" کردن نبوده ، اما محض احتیاط ، بنده از تمام ابزارهائی که نام بردی استفاده کردم و مطابق کارکردی که براشون تعریف شده ، ازشون جوابهای قابل قبولی گرفتم ، اما از اون مهمتر اینه که به وفور سناریوهای موفق کاربرد تکنولوژی های سورس آزاد رو از نزدیک دیدم . تو وقتی میتونی به کسی بگی طرفدار لینوکس که اون ، یکی باشه تو مایه های خودت که به هر دلیل ، ناشیانه و بدون دانش داره یه چیز رو تخطئه میکنه ، لیک بنده حقیر همین حالا دارم از ویندوز استفاده میکنم و برای بقیه عمرم هم احتمالا" همین کار رو خواهم کرد ایضا" هر چند بصورت حرفه ای "شغل" ام برنامه نویسی نبوده ، برنامه نویس قابلی هستم ، خصوصا" در محیط ویندوز . آیا تصور میکنی آدم باید یا رومی روم باشه یا زنگی زنگ ؟ یا لینوکس مزخرف است و ویندوز خوب یا بالعکس ؟ و طرفداری از یک چیز مبتنی بر چهار تا تجربه موفق یا چهار تا تجربه نا موفق در مورد یه چیز واحد باشه ؟ من اینطور فکر نمیکنم . قضاوت منطقی و صحیح ، یه الفبای مشخص داره که اولین حرفش سواد ، دومیش تجربه ، سومیش مشاهده است و ...الخ .

وارد عمل بشید از لینوکس استفاده کنید تا بفهمید این سیستم عامل به درد همون شاتل ها و نیروگاه هسته ای شرق دنیا ( حوالی مسکو ) میخوره نه به درد یک سیستم عامل ملی اون هم در کشوری که به قول شما جدید ترین تکنولوژی آن موبایل است و جدید ترین برنامه نصب شده در هر سیستم عامل آخرین نسخه Yahoo Messengerو Winamp و...
    ببین ؛
    تو یا معتقدی ( به هر دلیل - به عقیده من بدون دلیل ) لینوکس موجود مزخرف و غیر قابل استفاده ای است ، که در این صورت لازمه در موردش دانش داشته باشی که عطف به این نوشته ها :

لینوکس برنامه زیاد داره حدود 3600 دستور فقط تو Terminal خودش داره ولی اکثرا باگ دارن یا درست کار نمیکنند.
    ایضا" :

مطمئنا" این دانش رو نداری . قصد و نیت من این نیست که اینجا با تو خیلی جدی در مورد نقش و اهمیت و تاثیر جامعهء سورس آزاد در روند توسعه نرم افزار صحبت کنم ، مطمئنا" تو فضای این بحث نمیگنجه ، اما تاکید میکنم یه حرف زمانی حسابی است که گوینده اش در مورد موضوع مورد بحث دانش و تجربه داشته باشه ، یا در مقام پرسش و کسب دانش باشه . من تو رو توی هیچکدوم از این موقعیتها نمیبینم .

"لینوکس" یک سیستم عامل است که به لحاظ نوع کاربری های عام تفاوت فاحشی با ویندوز نداره که در بسیاری از نقاط دنیا اصولا" ویندوز رو حتی از بازار Desktop هم حذف کرده ، پس لینوکس ابزاری خاص منظور برای سرویس دهی ، سیستمهای کنترلی و ... نیست ، میتونه یه ابزار همه منظوره هم باشه . حالا اگر تو تصور میکنی توی ایران چنین چیزی میسر نمیشه ، بحث دیگری است که ربطی به این بحث نداره .

همین موارد به اصطلاح تکنولوژی هم برای لینوکس زیادی است من به تناسب کارم مجبور بودم روی Loptopخودم لینوکس نصب کنم ولی وقتی اقدام کردم به من گقتند که روی مدل Loptop من لینوکس نصب نمیشه و مجبور به تعویض اوون شدم و Loptopی خریدم که لینوکس بتونه روی اوون نصب بشه بهتره این رو هم بدونید که فقط 2 یا 3 مدل Loptop در ایران پیدا میشه که میشه روش لینوکس نصب کرد.
    بهترین تکنولوژی ایران هم یعنی موبایل با لینوکس کار نمیکنه وقتی شما یک گوشی موبایل رو InfraRed ش رو فعال کنید و روبروی کامپیوتری که ویندوز داره بگیرید بعد از 30 ثانیه یه مودم جدید با اسم نوع گوشی موبایل به لیست مودم های شما اضافه میشه ولی بهتره این کار رو توی لینوکس انجام ندید چون به جای 30 ثانیه 30 سال هم صبر کنید اینچنین اتفاقی رخ نمیده.
    پس همونطوری که عرض کردم تجربه ات در مورد لینوکس فوق العاده محدود و منحصر است به یک تجربه شخصی و تلخ . آیا تصور میکنی این یه معیار معقول برای قضاوت است ؟ یقینا" اینطور نیست . من چنین برخوردهائی رو اینجا یا جاهای دیگه به کرات ، به کرات ، به کرات دیدم ، و جالبه که همیشه افرادی به صورت چکشی و کاملا" جامد یه حقیقت رو رد میکنن که دانش چندانی در موردش ندارن ، و از اون جالبتر اینه که دو سه روز که اون بحث ادامه پیدا میکنه ، یواش یواش این "نه ماه" ها به چند هفته و پروژه های متعدد به یکی دو تا تجربه معدود تقلیل پیدا میکنن .

قبول دارم این کارها خیلی ساده و پیش پا افتاده است ولی وقتی لینوکس توانایی انجام اونها رو نداره بهتره جاهایی استفاده بشه که احتیاجی به این موارد نیست نه روی PC ها و به جای سیستم عامل یک کامپیوتر شخصی
    اگر با فرهنگ یک کاربر ویندوز وارد دنیای لینوکس بشی ، چیزی جز سرخوردگی عایدت نخواهد شد ، درست مثل همین حسی که حالا داری و تو نوشته هات تابلو است . ویندوز کمک میکنه کاربر حتی الامکان حتی پلک هم نزنه ، فوت هم نکنه و فلان کار انجام بشه . نمیخوام در مورد اینکه این ویژگی خوبه یا بد صحبت کنم ، خیلی بحث مفصل میشه ، اما طبیعتا" محور و مبنای لینوکس اینطور نیست ! یعنی قرار نیست لینوکس برای تو کاری انجام بده ؛ قراره لینوکس فضائی باشه برای اینکه تو هر کاری خواستی خودت انجام بدی . به کلمات این جمله دقت کن :

قراره لینوکس فضائی باشه برای اینکه تو هر کاری خواستی خودت انجام بدی

طبیعتا" هر فرد دیگری با همین دیدگاه ( دیدگاه تو ) وارد سرزمین لینوکس بشه جز شکست چیز عایدش نخواهد شد . دقیقا به همین دلیله که بنده توی این دو تا نوشته دائما" روی چیزی بنام " فرهنگ سورس آزاد" تاکید میکنم و براش از "دانش" یا "تجربه" بیشتر ارزش قائلم . برخوردهائی از این دست منو یاد برخورد با فرهنگ غرب میندازه ، تو گفته ها و نوشته های بزرگان مذهب و سیاست مملکتمون . گویا یا باید دلباختهء چیزی شد یا با اون چیز جنگید و نابودش کرد ، یا تو یه بعد دیگه ، یا باید یه چیزی به همه تجربه های ما جواب بده تا خوب باشه ، یا یه چیزی بده و اصولا به هیچ دردی نمیخوره . مثل داستان ماهواره ، قبل از ویدئو ، قبل از اون سینما و ... حالا اینترنت . امیدوارم منظور بنده رو گرفته باشی .

به خاطر اینه که MySQL نصف SQL Server هم استفاده نمیشه
    جدا" ؟؟! خیلی با مزه ای :)

غرور ؟ منظورت دقیقا" از غرور چیه ؟ :P شاید به دلیل همون تازه واردی کمتر بنده رو بشناسی ، لیک توی بساط من همه چیز پیدا میشه جز خودبینی ( اگر منظور از غرور این باشه ) لحن بنده خطاب به تو مشخصا" به این دلیله که مذبوحانه داری تلاش میکنی نظر کاملا" غیر فنی و غیر علمی خودت رو به عنوان یک حقیقت مسلم معرفی کنی . توی این بحث نه من نه دیگران از حیطهء ادب خارج نشدیم ، اما لازمه به وضوح و شفافیت درک کنی ، باید اول یه چیز رو شناخته باشی ، بلد باشی اسمش رو بنویسی ، دو تا مقاله در موردش خونده باشی ، بعد اظهار نظر کنی . طبیعتا این چیزی که تو نوشتی ( و دقیقا همین دو تیکه ) جوابی بهتر از اونچه عرض شد نمیتونه داشته باشه :

ایضا" :

توی این وب سایت دوستانی هستند که بخش اعظم وقتشون رو با لینوکس میگذرونن ، امثال امید و ایمان و برادر نیاکی و ... ؛ شاید این دوستان مایل باشن توی بخش لینوکس تو یه سری بحث دنباله دار و منظم و منطقی ، کمکت کنن بفهمی "دیدگاه" ات در مورد نحوهء قضاوت کردن چندان صحیح نیست ، شاید اگر بحث از این وضع یه قل دو قل در اومد بنده هم یه چیزائی نوشتم .

من توی لینوکس شبکه کار نکردم
    :)

برای برنامه نویسی لینوکس اصلا محیط مناسبی نیست مخصوصا برای ما که به برنامه نویسی ویندوز با اوون همه ابزارهاش عادت کردیم

من تا حالا هیچ محیط مناسبی برای برنامه نویسی توی لینوکس ندیدم
    حالا درست شد ! :wink:
    برای دو مورد بالا واقعا چیزی برای گفتن نداشتم ، همون لبخند کفایت میکنه ، اما حالا دقیقا" مشکلت رو گفتی :

تو یه پروژه داشتی ، لینوکس رو نتونستی با موفقیت روی لپ تاپت نصب کنی ، نتونستی با ابزارهای جانبی تعامل خوبی داشته باشی ، نتونستی سه سوت یه برنامه بنویسی چون ویژوال سی یا دلفی یا ویژوال بیسیک نداشتی ؛ با عنایت به این نکات تو به این نتیجه رسیدی که "مزخرف تر از لینوکس سیستم عاملی وجود نداره" ( عطف به نوشته ات در اون یکی تاپیک که قفلش کردم ) و لینوکس فقط به درد سرویس دهی میخوره ! :)

حالا انصافا" تصور میکنی من چی میتونم بگم الا همونائی که تو جواب قبلی عرض شد ؟ من از تولید Device Driver برای کنترلگر های خطوط STM1 ( فیبر ) گرفته تا چندین برنامه کاربردی-کنترلی با C و جاوا روی لینوکس نوشتم ، شاید اگر حسش باشه یه تعدادی ScreenShot از اون دسته که منعی ندارم براشون اینجا بگذارم ، اما این خیلی خیلی بحث رو مبتذل میکنه ، شاید بهتر باشه ازت بخوام یه سری به این لینک بزنی و چند "دقیقه" وقتت رو به خوندن محتویاتشون اختصاص بدی :)

( لینکها مربوط به QT هستند که گویا خودت باهاش مشکل داشتی ، بقیه اش باشه طلبت برای دفعات بعد ؛ جالبترین تجربه ، تجربهء آژانس فضائی اروپاست که برخی از نرم افزارهاش رو به لینوکس منتقل کرده به کمک QT و برای بقیه هم تصمیمات جدی داره )

http://www.trolltech.com/success/index.html

میدونم آینده مال لینوکسه هر که متعصبانه روی ویندوز درجا بزنه به سرنوشت فاکس پرو کارها در داس محکوم میشه
    طبیعت دنیا همینطوره .

موفق باشید :)
    -- Dennis Ritchie

مهمان
    hashemian فکر کنم اینکه تو از لینوکس بدت میاد به خاطر این باشه که نتونستی دوربین دیجیتالت رو به اون نصب کنی.درسته؟
    خوب حالا زیاد هم ناراحت نشد بیا تو بخش لینوکس بپرس دوستان حتما کمک میکنن . چون فکر کنم همه اینو بلد باشن
    در ضمن میشه بگی اون سه نوع لب تاپی که روشون لینوکس نصب میشه مارکشون چیه؟ واسم جالبه!!!
    فکر میکنم اصل کار تو وصل کردن موبایل و دوربین دیجیتا بوده.آره؟
    فی الواقع لینوکس از ویندوز سخت تره و در این هم هیچ بحثی نیست.(البته نه آنقدر!!). من هم 60 درصد کارهای خود(و چه بسا بیشتر!!) را با ویندوز می کنم
    دلیلش رو هم خوب می دونم چون من هنوز در آن حد دانش استفاده از آن را ندارم(حالا به هر دلیلی!!!).اما من که یک برنامه نویس آماتور هستم هم در لینوکس راحت تر برنامه می نویسم.
    اما فی الواقع دارم می بینم که کسانی که در لینوکس حرفه ای هستند چه قدر با آن راحت کار می کنند.پس ممکنه برای من و تو لینوکس سخت و بعضی وقت ها حوصله سر بر باشه( هر چند که توضیح دادم که برای کارهای جدی من آماتور هم از لینوکس استفاده می کنم).اما تا به حال به کاربردهای بالاتر فکر کردی؟
    اگر کمی در این سایت جستجو می کردی می دیدی که امید که خدمات میزبانی سایت ارائه می دهد چقدر با لینوکس راحت تره و استادان دیگه مانند آقای ایمان زاده و اینپرایز هم همینطور

پس دیدت رو عوض کن
    موفق باشی

آقای عزیز
    بهتره بدونی برای پروژه من هیچ ابزاری در لینوکس وجود نداشت من برنامه خودم رو با Kwrite مینوشتم و با ++g و MakeFile که نوشته بودم Make میکردم پروژه من قابل نوشتن با VB یا VC یا Delphi نبود و برنامه ای نبود که به قول شما سه سوته نوشته بشه من روی یک تیمRoboCup Soccer Simulation کار میکردم احتمالا میدونید که این برنامه ها رو با QtDesigner یا KDevelop یا ... نمی نویسند.

چون من توی دوره کار Robocup به لینوکس خیلی علاقه پیدا کردم برنامه نویسی لینوکس رو شروع کردم کتابهای SAMSو O'Reilly رو هم در این زمینه خوندم (راستی من این کتابها و حدود 30 جلد کتاب دیگه هم تو این زمینه دارم در قالب PDF اگر کسی به برنامه نویسی Linux علاقه داره میتونم این کتابها رو به اوون هم بدم) ولی به این نتیجه رسیدم برنامه نویسی ویژوال و طراحی محیط User-Friendly برای این سیستم عامل از این حرفها سختتره وقتی هم نشه برای یک سیستم عامل راحت برنامه نوشت مسلما برنامه نویس هایش کمتر میشه و برنامه های کاربردی برای اوون کم میشه و اگر سیستم عاملی برنامه نداشته باشه هیچ وقت رشد نمیکنه
    قرار نیست لینوکس برای تو کاری انجام بده ؛ قراره لینوکس فضائی باشه برای اینکه تو هر کاری خواستی خودت انجام بدی
    اگر لینوکس بخواهد با این هدف پیش بره هرگز جایگزین ویندوز نمیشه چون هیچ وقت شما نمیتونی به یه کاربر بگی اگر احیانا یکی از درایوهات NTFS بود باید برای دیدن اطلاعات اون دستور زیر رو وارد کنی
    mount /dev/hda1 /mnt/windows -t ntfs -r -o umask=0222
    یا به یه برنامه نویس بگی برای کامپایل برنامه هات باید ++g رو با همه سوییچ هاش بلد باشی و بتونی براش Makefile بسازی و یا برای اینکه سورس برنامه تو تو یه کامپیوتر دیگه هم کار کنه باید فایل Config براش درست کنی حرف منو امار گوگل تصدیق میکنه بهتره دوباره بهتون یادآوری کنم با تمام حرف و حدیث هایی که راجع به Linux و پیشرفت اوون وجود داره با این حال فقط 1 درصد کاربران جهان از لینوکس استفاده میکنند و 90 درصد از ویندوز پس بعد از حداقل 4 سال 1 درصد از کاربران خانگی از Linux استفاده میکنند (که اوون ها هم معلوم نیست کاربر عادی باشند) مابقی از ویندوز استفاده میکنند پس با یک محاسبه میشه فهمید که :
    میدونم آینده مال لینوکسه هر که متعصبانه روی ویندوز درجا بزنه به سرنوشت فاکس پرو کارها در داس محکوم میشه
    این آینده 320 سال دیگه به وقوع می پیونده پس من ترجیح میدم تا آخر عمر برای ویندوز برنامه بنویسم چون تا آخر عمر من تعداد کاربران لینوکس شدن 23.5 درصد (تازه اگر 90 سال دیگه عمر کنم) شما هم میتونید به امی این آینده بمانید.

خیلی جالبه من که میگم لینوکس برای کامپیوتر های خانگی مناسب نیست چون خودم نتونستم از اوون به این عنوان استفاده کنم (البته بنا به گفته شما) و یا برای برنامه نویسی کاربری مناسب نیست باز هم چون خودم در این کار رو نتونسته بودم انجام بدم (البته باز هم به گفته شما که کاملابی اعتبار است و از روی تجربه شخصی است) ولی چون شما تونستید Device Driver برای کنترلگر های خطوط STM1 ( فیبر ) گرفته تا چندین برنامه کاربردی-کنترلی با C و جاوا روی لینوکس بنویسید نتیجه گرفتید برای تمام کامپیوتر های جهان لینوکس سیستم عامل مناسبی است خوب پس من هم چون یک تیم شبیه سازی فوتبال رو در لینوکس نوشتم میتونم به این نتیجه برسم که لینوکس بهترین محیط برای طراحی بانک اطلاعاتی است. البته نتیجه گیری شما کامل تره چون به هر حال شما اونور تر از انقلاب و میدون خراسون و پاساژ پایتخت رو هم دیدید ولی من ندیدم.

در ضمن در تخصص آقایان امید و ایمان و برادر نیاکی شکی نیست ولی فکر نکنم از Mark Mitchell و Jeffrey Oldham و Alex Samuel نویسندگان کتاب Advanced Linux Programming و برادران Kurt Wall و Mark Watson و Mark Whities نویسندگان کتاب Linux Programming Unleashed بیشتر بتونن به من در زمینه برنامه نویسی Linux کمک کنند.
    "لینوکس" یک سیستم عامل است که به لحاظ نوع کاربری های عام تفاوت فاحشی با ویندوز نداره که در بسیاری از نقاط دنیا اصولا" ویندوز رو حتی از بازار Desktop هم حذف کرده
    باید جمله تون رو اصلاح کنم "لینوکس" یک سیستم عامل است که به لحاظ نوع کاربری های عام تفاوت فاحشی با ویندوز داره و اصلا نمیتوان به عنوان ک سیستم عامل برای PC ها به اوون نگاه کرد (لااقل فعلا) اینکه مثلا Memory Management این سیستم عامل از ویندوز قوی تره اصلا دلیل نمیشه که User-Friendly تر هم باشه یا اینکه در شاتل های فضایی آمریکا استفاده میشه نمیتونه دلیل خوبی برا استفاده در سیستم ادارات باشه در ضمن من نمیدونم این نقاط دنیا رو شما از کجا پیدا میکنید احتمالا توی نقشه وجود ندارن و اینترنت هم هنوز به اوون نقاط نرسیده چون فقط 1 درصد مردم از Linux برای وصل شدن به اینترنت استفاده میکنند.

لازمه بهتون بگم بنده WhitePaper شرکت TrollTech رو در مورد QTخوندم و همین طور بیشتر قسمتهای Help و راهنمای Qt در Linux رو و چند وقتی هم هست که با VS .NET کار میکنم فکر کنم شما هم قبول داشته باشید که این دو محصول اصلا قابل مقایسه نیستند قدرتی که VS .NET داره Qt سالها بعد هم به اوون دسترسی پیدا نمکنه (ولی خوب تا 320 سال دیگه احتمالا وضعیت این طور نمیمونه شاید هم لینوکس به قدرت برسه ولی تا 320 سال دیگه خیلی مونده. بهتره با حال توجه کنیم :wink: )

آقای qmarsبه نظرم باید راجه به صحبت هات (یا لااقل بخشی از اوونها) تجدید نظر کنی چون جواب بخشی از صحبتهای شما رو در جوابم به آقای Imprise دادم ولی متاسفانه چون من تنها هستم و فقط امروز 2 ساعت از وقتم رو صرف خوندن و جواب دادن به این مطلب کردم دیگه فرصتی برام باقی نمونده ولی حتما در اسرع وقت به شما هم موضوع رو تفهیم خواهم کرد (البته سعی میکنم ولی بعیده :| )

در ضمن من دوربین دیجیتال ندارم و از این تکنولوژی هم بی بهره هستم

عطف به نوشته ات در اون یکی تاپیک که قفلش کردم
    راستی آقای Inprise یادم رفت بپرسم کدام نوشته منو میگید.
    لطفا بیشتر توضیح بدید.

به نظر من لینوکس هنوز یک دنیای کشف نشده هست حتی برای کسانی که به صورت حرفه ای ازش استفاده میکنند تو اینجور بحث ها همه تعصبی رفتار میکنن چه طرفداران لینوکس چه ویندوز
    این وسط پس منطق چی میشه ؟
    لینوکس یک سیستم ناشناخته هست هنوز کسی به درستی نمیتونه بگه آینده اون چی میشه کسانی که در کار با لینوکس حرفه ای هستند فقط در جهت کار خودشون از لینوکس طرفداری میکنن در حالی که بحث اصلی اینجاست که آیا این کار درسته که ما یک چیزی که استفاده حرفه ای داره بخواهیم به زور به کاربران عادی کامپیوتر غالب کنیم؟ مسلما نه شما هیچ وقت حتی با زور هم نخواهید تونست کاربران ایرانی رو مجبور کنید که از سیستم عامل لینوکس که درک اون برای افراد عادی مشکل هست استفاده کنند پس خیالتون راحت باشه ویندوز کارا.. لینوکس در حد یک سیستم عامل حرفه ای برای مقاصد خاص باقی خواهد موند.
    همونطور که گفتم لینوکس هنوز برای کاربراش ناشناخته هست و کسی نمیتونه اعا کنه که همه جای اونو میشناسه حتی حرفه ای هاش.. حالا این درسته که ما بدون شناخت کامل از چیزی اونو در حد ملی شدن مطرح کنیم بدون نگاه کردن به عواقب کار؟

بذارین یک مثال بزنم :
    همتون اسم نرم افزار پرقدرت MAYA یک نرم افزار حرفه ای برای مقاصد خاص که تا چند سال پیش در انحصار فیلم سازان حرفه ای و استودیوهای فیلم سازی بود ولی حالا با پرداخت 1500 تومان میتونید اونو تو خونه رو سیستم خودتون داشته باشین رو شنیدین
    حالا سؤال من اینه.. چند نفر از شما با این نرم افزار کار کرده؟
    اصلا کسی جرات کرده این برنامه رو نصب کنه و به ظاهر خشنش نگاه کنه؟
    علارغم این که آموزش این برنامه داره به صورت مرتب ار تلویزیون پخش میشه ولی میبینیم که هنوز تعداد انگشت شمار کار بر حرفه ای برای این برنامه تو ایران داریم
    این موضوع کاملا در مورد لینوکس صدق میکنه. لینوکس چیزیه که همیشه حرفه ای ها ازش طرفداری کردن چون حرفه ای فکر میکنن پس افراد عادی چی میشن؟

هنوز سورس باز تو ایران جا نیفتاده. همین حالاش هم برنامه نویسان ویندوز از اینکه بخوان سورس برنامه خودشون و به صاحب کار بدن کلی ترس دارن وای به حال روزی که مجبور بشن تحت لینوکس برنامه نویسی کنن مگه این قانون ازشون حمایت کنه که اینم تو ایران به این زودی قابل پیاده شدن نیست.

ایرانیا همیشه نشون دادن که از هر چیزی که منع بشن بیشتر به طرفش برن حالا در نظر بگیرین که لینوکس به زور تو ایران جا بیوفته و ایران قانون کپی رایت و اجرا کنه در اون صورت استفاده از ویندوز یک چیز خلاف محسوب خواهد شد و نتیجه اینکه مردم به سمتش هجوم میبرن که این وسط باز هم برد با ویندوز خواهد بود .
    ویندوز همیشه در کاربر پسند بودن مقام اول و در جهان داشته
    کاش میشد قدرت لینوکس - سورس باز - و کاربر پسند بودن ویندوز رو با هم تو یک سیستم عامل جمع کرد شاید در آینده این کار انجام بشه.

بنابراین چیزایی که جناب اینپرایز گفتن کاملا درسته ولی از دید یک کاربر حرفه ای.
    هیچ وقت سعی نکنید که افراد معمولی رو حرفه ای بدونید.

در آخر یک سؤال از همه :

فرض کنید یک فرد که اصلا کامپیوتر کار نکرده و نمیدونه چی هست جلوش 2 تا سیستم بذاریم یکی لینوکس یکی ویندوز به نظر شما کدوم سیستم توجه اون فرد رو جلب خواهد کرد و دلیلتون چیه؟ فقط خواهشن حرفه ای فکر نکنین با یک کاربر تازه کار طرف هستیم....

آقای اینپرایز شما در یک قسمت از جوابتون گفتید که برنامه نویس حرفه ای نیستید پس چرا به خودتون اجازه میدین که در مورد برنامه نویسی اینطور نظرات حرفه ای بدین ؟

من به عنوان یک برنامه نویس که داره خرج زندگیشو از این را تامین میکنه میتونم هر وقت که لازم شد به سمت لینوکس برم ولی تو وادی سورس باز کی از من حمایت خواهد کرد؟ دولت؟ فکر نکنم ایران به این زودی از این خبرا بشه.

شاید اگر من هم مثل شما کارم چیزه دیگه بود و هر از چند گاهی واسه سرگرمی برنامه نویسی میکردم نظرم با شما یکی بود.

سلام؛

خوب یکراست برم سر اصل مطلب

به این نتیجه رسیدم برنامه نویسی ویژوال و طراحی محیط User-Friendly برای این سیستم عامل از این حرفها سختتره وقتی هم نشه برای یک سیستم عامل راحت برنامه نوشت مسلما برنامه نویس هایش کمتر میشه و برنامه های کاربردی برای اوون کم میشه و اگر سیستم عاملی برنامه نداشته باشه هیچ وقت رشد نمیکنه
    نتیجه اولت غلطه که طبیعتا" باعث میشه نتیجه دومت هم غلط باشه .

گویا بر خلاف توصیه من ، خیلی خیلی مایلی که فردی و یک بعدی ( خودت ! ) مسئله رو ببینی ؛ خوب مشکلی نیست ، عرض کردم که فکر میکنم ادامه این روند یعنی ابتذال بحث ، اما اینم جوابیه که ممکنه من بتونم بهت بدم :

من بورلند کایلیکس ، ( معادل قدرتمند و یکتای دلفی و سی بیلدر در لینوکس ) بورلند JBuilder و QT Desginer + KDevelop رو کاملا" با ویژوال سی یا حتی بدون اغراق ، دات نت ، قابل مقایسه میدونم . باهاشون راحت و بدون دغدغه برنامه های متعددی نوشتم . افراد زیادی رو دیدم و میشناسم که اونها هم همین نظر رو دارن ؛

ته داستان به همون قصه قدیمی میرسیم ؛ برای کار کردن با یک چیز اولا" باید خوب اون چیز رو یاد بگیری و بعدش هم روندهای مختلفی رو تجربه کنی . تو چطور انتظار داری یکهو بری سراغ لینوکس ، با چهار تا PDF و قطعا" دانش پیش زمینهء کم ( با توجه به اینکه گفتی در زمینهء روبو کاپ کار میکنی که راست کار بچه محصل هاست ) بتونی در یه مدت کوتاه یه برنامهء خدا بنویسی ؟ چه مدت طول کشید تا همین میزان توانائی ( حالا هر چقدر که هست ، کاری ندارم ) رو در مورد ویندوز و برنامه نویسی اون کسب کردی ؟ و چطور از عدم موفقیت خودت عدم توانائی ابزار رو نتیجه گرفتی ؟

بقیه مطالبت مطلقا" مغلطه و فاقد هرگونه مطلب فنی است ، که در مورد اغلبشون تو جواب قبلیم توضیح کافی دادم ، اما محض خالی نبودن عریضه :

اگر لینوکس بخواهد با این هدف پیش بره هرگز جایگزین ویندوز نمیشه چون هیچ وقت شما نمیتونی به یه کاربر بگی اگر احیانا یکی از درایوهات NTFS بود باید برای دیدن اطلاعات اون دستور زیر رو وارد کنی
    یا به یه برنامه نویس بگی برای کامپایل برنامه هات باید ++g رو با همه سوییچ هاش بلد باشی و بتونی براش Makefile بسازی و یا برای اینکه سورس برنامه تو تو یه کامپیوتر دیگه هم کار کنه باید فایل Config براش درست کنی
    الف- گویا اصولا" نوشته قبلی من رو نخوندی :) عزیز برادر ، دلیل به دیوار خوردن تو اینه که با فرهنگ ویندوز میخای به موجودیتی بنام لینوکس کار کنی که اصولا فرهنگش متفاوته !

ب- اصلا برام جالب نیست وسط یه بحث مفهومی بخوام تیکه فنی بیام ، اما تو میتونی Mount مورد نظرت رو یکبار توی fstab بنویسی تا برای همیشه فقط با یک کلیک در دسترست باشه ؛ خیلی سادست :wink: اما لینوکس برای تو تصمیم نمیگیره ، لطف خاصی هم در حقت نمیکنه ؛ تو خودت راهت رو انتخاب میکنی و طبیعتا" باید "بلد" باشی از ابزاری که انتخابش میکنی استفاده کنی !

ج- در مورد سورس و ...

گویا اصولا" نوشته قبلی من رو نخوندی :) عزیز برادر ، دلیل به دیوار خوردن تو اینه که با فرهنگ ویندوز میخای به موجودیتی بنام لینوکس کار کنی که اصولا فرهنگش متفاوته !
    وقتی یک نرم افزار سورس آزاد منتشر میشه و قراره هر کسی با هر معماری سیستم عامل و هر معماری سخت افزاری بتونه از کد استفاده کنه ، طبیعیه که باید نکات خاصی مثل config براش در نظر گرفته بشه ؛ غیر از این گزینهء دیگری نمیتونه وجود داشته باشه . این اصلا" منطقیه .

حرف منو امار گوگل تصدیق میکنه بهتره دوباره بهتون یادآوری کنم با تمام حرف و حدیث هایی که راجع به Linux و پیشرفت اوون وجود داره با این حال فقط 1 درصد کاربران جهان از لینوکس استفاده میکنند و 90 درصد از ویندوز پس بعد از حداقل 4 سال 1 درصد از کاربران خانگی از Linux استفاده میکنند (که اوون ها هم معلوم نیست کاربر عادی باشند) مابقی از ویندوز استفاده میکنند
    این ادعا کاملا" واهی و غیر علمی و بی ربطه . دفعه قبل به همین دلیل بهش جواب ندادم اما گویا غیر از برخورد غیر فنی ، غیر فنی هم فکر میکنی .

برای این نکته (ء هر چند بی ربط ) دو تا جواب وجود داره :

الف- اصولا" اینجا بحثی در باب تعداد استفاده کنندگان لینوکس نیست . به عنوان مثال ما داریم در مورد اصل بد بودن یا خوب بودن سیگار حرف میزنیم ، چیکار داریم که چند نفر در دنیا سیگاری هستند و آیا همین دو میلیارد آدمی که سیگاری هستند چی شده که انتخابش کردن یا ... ؛ بحث بر سر اصلیت مسئله است .

ب- چه کسی در این مسئله شک داره که ویندوز در حال حاضر حاکم بلا فصل و بلا منازع PC هاست ؟ و چه کسی شک داره که بخش اعظم کاربران PC رو افراد غیر فنی تشکیل میدن که از کامپیوتر مثل ماشین لباس شوئی ، تلوزیون و ... به عنوان یه ابزار عام استفاده میکنن ؟ و چه کسی شک داره که ویندوز سالهاست ease-of-use رو به حد اعلای خودش رسونده ؟ و چه کسی حتی گفته که لینوکس در عرصه سیستم های عام ، کاملا" با ویندوز قابل مقایسه است ؟

چرا بدون داشتن دانش و تجربه و حتی یه ایدهء قوی و مشخص دائما" با استفاده از دست آویزهای مختلف بر عقیده ای که محتوا نداره ( = اونی که توی اون یکی تاپیک که من قفلش کردم نوشتی : لینوکس مزخرفترین سیستم عامل موجود است و اگر ویندوز نبود تو کامپیوتر رو برای همیشه کنار میگذاشتی ) اصرار میکنی ؟

اینجا بحث بر سر مفهوم یک ادبیات جدید بنام سورس آزاد ، یک سیستم عامل متفاوت بنام لینوکس و یک روش و خط مشی جدید ( برای امثال تو ) و "متفاوت" است . عنوان کلی بحث که توسط ایمان انتخاب شده عقیدهء عده ای مبنی بر غیر اقتصادی بودن لینوکس هست ، که صد در صد نظری جهت دار و به شدت ابلهانه است .

چون شما تونستید Device Driver برای کنترلگر های خطوط STM1 ( فیبر ) گرفته تا چندین برنامه کاربردی-کنترلی با C و جاوا روی لینوکس بنویسید نتیجه گرفتید برای تمام کامپیوتر های جهان لینوکس سیستم عامل مناسبی است
    دقیقا" کجا من چنین چیزی گفتم یا چنین نتیجه ای گرفتم ؟ من حالا دیگه باور دارم نه تنها نوشته ها رو نمیخونی ، که حتی مرور هم نمیکنی ! چون اگر دقت کنی من در مقابل فرد-گرائی تو که میخواستی ازش نتیجه بگیری لینوکس بستر خوبی برای توسعه نیست ، بگم منم با فرد-گرائی میتونم بگم بستر خوبی برای توسعه هست ! این یعنی نقض فرد-گرائی ، نه نتیجه گیری .

ولی فکر نکنم از Mark Mitchell و Jeffrey Oldham و Alex Samuel نویسندگان کتاب Advanced Linux Programming و برادران Kurt Wall و Mark Watson و Mark Whities نویسندگان کتاب Linux Programming Unleashed بیشتر بتونن به من در زمینه برنامه نویسی Linux کمک کنند
    نه ! حالا من فکر میکنم حتی این دوستان هم نمیتونن بهت کمک کنن ! تو هنوز کاربری مقدماتی لینوکس رو در حد ترمینال بلد نیستی ، حتی اینقدر کم اطلاعی که نمیدونی فدورا فروشی نیست ، Advanced Linux Programming به چه دردت میخوره عزیز برادر ؟ بنده بهت اطمینان میدم من اگر دو تا سوال خیلی ساده ازت بپرسم و تو یک روز وقت داشته باشی ، حتی با استفاده از منابع روی اینترنت هم نمیتونی جوابش رو بدی ، برای اینکه این مبحث برای خودت و سایر دوستان روشن بشه یه OK بده تا بعد از 24 ساعت خودت به این باور برسی که هنوز الفبای لینوکس رو نمیشناسی ، حالا در عجبم که چطور اینقدر بر ادعات مصری.

لازمه بهتون بگم بنده WhitePaper شرکت TrollTech رو در مورد QTخوندم و همین طور بیشتر قسمتهای Help و راهنمای Qt در Linux رو و چند وقتی هم هست که با VS .NET کار میکنم فکر کنم شما هم قبول داشته باشید که این دو محصول اصلا قابل مقایسه نیستند قدرتی که VS .NET داره Qt سالها بعد هم به اوون دسترسی پیدا نمکنه
    عجب :)

حالا اگر نوشته های من رو نمیخونی ، دلیل نمیشه که نوشته های خودت رو فراموش کنی که پسرم ! :P

تو با یه لحن خیلی جدی اصل لینوکس رو بردی زیر سوال ( 3000 تا دستور توی ترمینال داره که اکثرشون باگ دارن :D ) و بعدش اظهار کردی تکنولوژی هائی مثل QT به درد توسعه نرم افزار نمیخورن ، منم بهت لینک دادم تا ببینی که بسیاری از نرم افزارهای فوق العاده حساس و حیاتی دارن روی سکوی لینوکس و با QT توسعه داده میشن ! واقعا" باعث تاسفه ...

بجای مغلطه و جمله سر هم کردن ، باز هم موکدا" بهت توصیه میکنم بجای اظهار نظر اینچنین غلیظ و جامد در مورد چیزی که واقعا" در بارش سواد و تجربه نداری ، خوبه کمی از وقت عزیزت رو مصروف مطالعه همین نوشته ها بکنی ( اما نه به نیت پاسخ دادن ) ، شاید تونستی یه کمی با خودت کنار بیای که :

الف- فرهنگ کاربرد لینوکس با ویندوز متفاوته . تو با یه ظاهر شبیه ویندوز مواجه میشی که شاید بتونی مثل همون باهاش فایل کپی کنی یا موزیک گوش کنی و ... ( اون بخشی که گفتم اینا تفاوت ماهوی با هم ندارن ) اما زیر ساخت لینوکس باعث میشه یه ادبیات دیگه برای برخورد صحیح با این سیستم لازم باشه . تو برای داشتن یه تجربهء خوب باید این ادبیات رو بلد باشی .

ب- نه اینجا نه هیچ جای دیگه من ندیدم کسی اینقدر احمق و ابله باشه که بخواد از مقایسه تعداد کاربران ، به این نتیجه برسه که به فرض "محال" لینوکس برتره ! واضح و مشخصه که کاربران عمدهء کامیپوتر افراد غیر فنی هستند که با وجود جریان قوی و توسعه یافته ویندوز در محدودهء PC ها خواسته و ناخواسته کاربر ویندوز هستند .

اما بحث دقیقا" کجاست ؟

کاربری عام لینوکس
    برنامه نویسی
    سرویس دهی
    اتصالات شبکه و تجهیزات جانبی
    ...؟

در هر کدوم از این حوزه ها لینوکس ضمن اینکه "سیستم" های حساس سراسر دنیا رو در اختیار خودش گرفته ( سیستمهای نظامی - امنیتی - سیستم های غول پیکر اقتصادی و ... ) "داره" به مرور در حوزهء PC ها هم گسترش پیدا میکنه . اما از این مهمتر اینه که به لحاظ فنی ، هر آنچه روی ویندوز امکان پذیره ، با همون شکل یا با شکلی دیگر روی لینوکس هم امکان پذیره ، در مواقعی سهل تر ، در مواقعی سخت تر ، در مواقعی منطقی تر ، در مواقعی ضعیف تر ، یه جاهائی مناسبتر ، یه جاهائی نا مناسب و ...

لینوکس رو باید بشناسی ، باهاش کار کنی ، بدونی چرا توسعه پیدا کرده و نقاط قوتش کجاست ، کمی تجربه کسب کنی و ... بعد بیای و در موردش اظهار نظر کنی . تازه اون موقع میشه نظرت رو "خوند" ( هر چند بنده همین حالا هم نظراتت رو میخونم ، خیالت جمع )

به نظر من لینوکس هنوز یک دنیای کشف نشده هست
    من چنین احساسی ندارم .

آیا این کار درسته که ما یک چیزی که استفاده حرفه ای داره بخواهیم به زور به کاربران عادی کامپیوتر غالب کنیم؟
    این بحث چه ربطی به این تاپیک داره ؟ اینجا غیر از مقوله بودن یا نبودن لینوکس به اون شکلی که دوستان گفت ، حرف دیگه ای مطرح نیست ؛

آقای اینپرایز شما در یک قسمت از جوابتون گفتید که برنامه نویس حرفه ای نیستید پس چرا به خودتون اجازه میدین که در مورد برنامه نویسی اینطور نظرات حرفه ای بدین ؟
    مشکلت اینه که معنای حرفه ای رو نمیدونی . وقتی مینویسم "شغلم" برنامه نویسی نبوده یعنی بخش اعظم عمر کاریم به عنوان یک برنامه نویس شاغل به کار نبودم . اینا خیلی با هم فرق میکنن

من به عنوان یک برنامه نویس که داره خرج زندگیشو از این را تامین میکنه میتونم هر وقت که لازم شد به سمت لینوکس برم ولی تو وادی سورس باز کی از من حمایت خواهد کرد؟ دولت؟ فکر نکنم ایران به این زودی از این خبرا بشه.
    اولا" مگر همین حالا دولت داره از تو حمایت میکنه ؟ تو برنامه ای مینویسی که مشتری داشته باشه تا زندگیت تامین بشه ، بالتبع هر وقت بفهمی پول توی برنامه نویسی برای لینوکس است اون رو یاد خواهی گرفت و باهاش کار خواهی کرد . حالا جایگاه این نوشته ات چی بود ؟ برای چی اینجا نوشتیش ؟ چه ربطی به تاپیک داره ؟

شاید اگر من هم مثل شما کارم چیزه دیگه بود و هر از چند گاهی واسه سرگرمی برنامه نویسی میکردم نظرم با شما یکی بود
    لزومی نمیبینم در مورد موقعیت های شغلی قبلی یا فعلیم برات توضیح بدم . اما میتونی مطمئن باشی حتی روی ویندوز تجربه برنامه نویسیت از بندهء حقیر بیشتر نیست . میتونیم یه جای دیگه در این مورد صحبت کنیم تا متوجه بشی اینی که داره در مورد لینوکس صحبت میکنه یه الف بچه 14 سالهء بیکار و بی سواد و علاف نیست . متاسفانه تو هم گویا درگیر همون ذهنیت غلط نفر قبلی هستی ؛ در مورد یک تکنولوژی با توجه به خودت و شغلت صحبت میکنی نه در مورد تکنولوژی ، " اون چیزی که هست" . مقولهء لینوکس و توانائی هاش یک حرفه ، کاربرد اون یه حرفه ، گسترش یافتن یا نیافتن اون یه حرفه ، مزایای اقتصادیش یه حرفه و ... ؛ متاسفانه توی این بحث همه اینها داره قاطی میشه اونم توسط افرادی که دانش و تجربه ای در این مورد ندارن . اتفاق بدی که داره می افته اینه .

موفق باشید

--

بعد التحریر :

1- نگاهی داشته باشید به کسب و کار ردهت :
    http://www.redhat.com/solutions/info/casestudies

2- نگاهی داشته باشید به کسب و کار ناول :
    http://www.suse.com/us/company/custo...ces/index.html

3-کسب و کار HP :
    http://h10018.www1.hp.com/wwsolutions/linux/index.html

4-توربو لینوکس :: شرق آسیا
    http://www.turbolinux.com

5- کسب و کار DELL :
    http://linux.dell.com
    -- Dennis Ritchie

اینپرایز شکسته نفسی کرده چون اگر یه نگاهی به پستهای ایشون در بخشهای مختلف بکنید متوجه این مورد خواهید شد که ایشان در مواردی که در اظهار نظر کرده اند بسیار مستدل و قوی بیان مطلب نموده اند و این امر نتیجه کار حرفه ای و مستمر است.

در مجموع من هنوز از آقایان تازه وارد پست قابل بحث آموزنده ای ندیدم.
    دوستان اگر لطف کنند و پس از چند پست مفید (نه برآورد قیمت فدورا و نه چسباندن پلاک حرفه ای به خود)
    و اثبات صلاحیت خودشان به اعضای این فروم شروع به بحثهای سیاسی - تجاری - تبلیغاتی کنند بنده و سایر مدیران را شرمنده خواهند نمود.

روز خوش :)

بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    برادر من، اینکه یک نفر درآمدش صرفا از راه برنامه نویسی نیست دلیل نمیشه که در برنامه نویسی حرفه ای نباشه.

مدیر بخش آواتار whitehat
    محل زندگی
    شیراز
    سلام
    من می گذارم خودآقای Inprise جواب های شما را بدهد فقط چند نکته اینجا می نویسم .
    من یک سوال کردم و شما جواب ندادید :!: شما از یک سیستم عامل چه انتظاری دارید آیا فقط User Friendly بودن مشخصه یک سیستم عامل خوب است !؟
    چه جالب Mandrake دولت فرانسه رو تسخیر کرده پس با توجه به آمار سایت گوگل کمتر از 5 درصد مردم فرانسه از گوگل استفاده میکنند از این کشور پیشرفته که دیگه جدیدترین تکنولوژی شون موبایل نیست بعیده نه؟
    شما فرق دولت و ملت را می دانید ؟ چون آقای اینپرایز دولت فرانسه را گفتند نه کسانی که در فرانسه از گوگل استفاده می کنند.
    ولی به این نتیجه رسیدم برنامه نویسی ویژوال و طراحی محیط User-Friendly برای این سیستم عامل از این حرفها سختتره وقتی هم نشه برای یک سیستم عامل راحت برنامه نوشت مسلما برنامه نویس هایش کمتر میشه و برنامه های کاربردی برای اوون کم میشه و اگر سیستم عاملی برنامه نداشته باشه هیچ وقت رشد نمیکنه
    آیا شما با پروژه Mono آشنایی دارید ؟؟ یا Kilix را دیده اید؟ Jbuilder اسمش براتون اشنا است ؟
    اگر یکی لینوکس داشته باشه باید از NTFS استفاده کند ؟؟؟؟ :P
    اگر هم داشته باشه با یک shortcut مشکلش حل میشه!
    یا به یه برنامه نویس بگی برای کامپایل برنامه هات باید ++g رو با همه سوییچ هاش بلد باشی و بتونی براش Makefile بسازی و یا برای اینکه سورس برنامه تو تو یه کامپیوتر دیگه هم کار کنه باید فایل Config براش درست کنی
    نه عزیز من , الان دیگه با ایران رادیاتور.... ببخشید با Kdeveloper نیازی به حفظ کردن سوییچ ها نیست!
    با این حال فقط 1 درصد کاربران جهان از لینوکس استفاده میکنند و 90 درصد از ویندوز
    پس 9 درصد بقیه دارن از macو os/2 ,داس و ... سیستم عامل های دیگه که اسماشون هم به گوش کسی نخورده استفاده می کنند! :D شما برای این حرفت یک مدرک بدی بد نیست.
    این آینده 320 سال دیگه به وقوع می پیونده پس من ترجیح میدم تا آخر عمر برای ویندوز برنامه بنویسم چون تا آخر عمر من تعداد کاربران لینوکس شدن 23.5 درصد (تازه اگر 90 سال دیگه عمر کنم) شما هم میتونید به امی این آینده بمانید.
    نمی دانم مصاحبه را خواندید یا خیر ا.اگر چشماتون باز کنید می بینید که تو ایران خودمان هم داره یک اتفاقاتی می افته .اگر لینک بیشتر خواستید بگویید .
    راستی آقای Inprise یادم رفت بپرسم کدام نوشته منو میگید
    در تاپیک ویندوز لانگهورن اظهار نظر شما هیچ ربطی به موضوع نداشت!!

و به آقای فردین
    لینوکس یک سیستم ناشناخته هست هنوز کسی به درستی نمیتونه بگه آینده اون چی میشه کسانی که در کار با لینوکس حرفه ای هستند
    شما چقدر با لینوکس کار کردید ؟ ناشناخته یعنی چی؟ شما با اتفاقاتی که الان در راستای جنبش نرم افزار آزاد داره شکل می گیره آشنا هستید ؟ چند نمونه را آقای اینپرایز گفتند که مثال های خوبی بود. :)
    همونطور که گفتم لینوکس هنوز برای کاربراش ناشناخته هست و کسی نمیتونه اعا کنه که همه جای اونو میشناسه حتی حرفه ای هاش
    شما الا ن میتوانید بگویید که ویندوز چه گونه کار می کند ؟می توانید ادعا کنید همه جای ویندوز را بلدید .می دانید اگر مثلا با یک پنجره آبی مواجه شوید علت از کجاست ؟
    این موضوع کاملا در مورد لینوکس صدق میکنه. لینوکس چیزیه که همیشه حرفه ای ها ازش طرفداری کردن چون حرفه ای فکر میکنن پس افراد عادی چی میشن؟
    شما محیط مندریک 10 زوزه 9.1 را دیده اید؟؟آیا می دانید لینوکس توزیع مخصوص خانم ها دارد ؟ هر توزیعی برای یک مقصود ساخته شده .شما که از ویندوز 2003 سرور اینتر پرایز استفاده نمی کنید. :wink:
    بعد از تحریر :oops: :در حین پاسخ به این سوال دوستان به شما جواب دادند برای همین ممکن است بعضی از قسمت ها تکراری باشد :)
    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

به پست بعدی مراجعه کنید.... در ضمن کسی جواب سؤال منو نداد....

ببخشید استاد اینپرایز مثل اینکه شما اینجا رو با کلاس دانشگاه اشتباه گرفتید که مثل استادا حرف میزنید بگذریم
    حالا میشه بگید حرفه ای بودن از نظر شما یعنی چی ؟ یعنی اینکه آدم بره چندین سال وقت بذاره یک چیزی رو یاد بگیره و بعد بذاره لب طاقچه هر وقت دلش خواست یک سری بهش بزنه آره؟

شما فکر نکن که اینجا از همه با تجربه تر و مسن تر هستی نه عزیزم تنهانیستی :wink:

شما اشتباه گرفتید من منظورم این نبود که شما چیزی بلد نیستید اتفاقا من شما رو خیلی قبول دارم ولی بشر جایزالخطاست بعضی وقتا یک سری چیزایی میگید که اشتباه بخ نظر میاد . منظورم از حرفه ای این بود که شما از طریق برنامه نویسی کسب درامد نمیکنید و هنوزم میگم که حرفم درسته

دولت الان از من حمایت نمیکنه عزیزم چون لازم نیست و من خودم میتونم از خودم حمایت کنم ولی اگه مجبور بشم سورس باز برنامه نویسی کنم بازم میتونم از خودم حمایت کنم؟
    خواهشا قبل از اینکه چیزی بگید یکم در موردش فکر کنید.

مثل اینکه اینجا هم بحث پارتی بازی و طرفداری از افراد خاصی مطرحه ولی بهتون حق میدم :wink:

مثل اینکه اینجا هم بحث پارتی بازی و طرفداری از افراد خاصی مطرحه ولی بهتون حق میدم

حالا میشه بگید حرفه ای بودن از نظر شما یعنی چی ؟
    حرفه ای که معادل Professional است یعنی کسی که برای انجام کاری درس خونده ، مدرک گرفته و حالا داره مستقیما" در اون زمینه کار میکنه . اشتغال به مساله ای که آدم توش صاحب علم و سواد است میشه حرفه ای بودن . حرفه ای بودن با ، با سواد بودن ، با تجربه بودن ، تحصیل کرده بودن ، یا حتی شاغل بودن در یه حوزه ای کاملا" فرق میکنه . فکر میکنم واضح باشه...

شما فکر نکن که اینجا از همه با تجربه تر و مسن تر هستی
    در مورد سن : نه ، اتفاقا سن من زیاد نیست ، ربطی به موضوع نداره ؛ همینطوری برای تغییر فضای بحث عرض میکنم بنده سنم از مهدی کرامتی و دلفی کلینیک و کامبیز و ... کمتره عزیز ِ برادر .

در مورد تجربه : با ادای احترام به همه دوستان ، تصور نمیکنم تجربه کار با یونیکس/لینوکس کسی این دور و ورا بیشتر از من باشه . اینجا هم داریم در مورد لینوکس صحبت میکنیم دیگه ، نه ؟ ضمنا" من لینوکس بازهائی رو میشناسم که با دو سه سال کار امثال بندهء نا چیز رو رسما" میخورن . شاید اگر سال دیگه یه سری به سبیت زدی بتونی جوانهای 18-19 ساله ای رو ببینی که هنوز دقیقا" نفهمیدم ناول اینها رو از کجا استخدام کرده اما آنچنان مسلط ، حرفه ای و دقیق در مورد لینوکس به سوالات مشتری های غرفه SuSe جواب میدن که آدم از سن و سال و قد و قواره خودش خجالت میکشه ! :?

دولت الان از من حمایت نمیکنه عزیزم چون لازم نیست و من خودم میتونم از خودم حمایت کنم ولی اگه مجبور بشم سورس باز برنامه نویسی کنم بتزم میتونم از خودم حمایت کنم
    خواهشا قبل از اینکه چیزی بگید یکم در موردش فکر کنید
    چون مخاطبت منم بهت جواب میدم اگر مخاطبت یکی دیگه از بچه های سایت بود مطلبت رو حذف میکردم . حالا خوبه یه نگاهی مجددا" بندازیم به حرفها تا مشخص بشه چرا یه عده ای بدون داشتن دانش در مورد چیزی در بارش اظهار نظر میکنن :

تو گفتی :

من به عنوان یک برنامه نویس که داره خرج زندگیشو از این را تامین میکنه میتونم هر وقت که لازم شد به سمت لینوکس برم ولی تو وادی سورس باز کی از من حمایت خواهد کرد؟ دولت؟ فکر نکنم ایران به این زودی از این خبرا بشه
    و حقیر عرض کردم :

اولا" مگر همین حالا دولت داره از تو حمایت میکنه ؟ تو برنامه ای مینویسی که مشتری داشته باشه تا زندگیت تامین بشه ، بالتبع هر وقت بفهمی پول توی برنامه نویسی برای لینوکس است اون رو یاد خواهی گرفت و باهاش کار خواهی کرد
    و حالا باز تو میگی :

دولت الان از من حمایت نمیکنه عزیزم چون لازم نیست و من خودم میتونم از خودم حمایت کنم ولی اگه مجبور بشم سورس باز برنامه نویسی کنم بتزم میتونم از خودم حمایت کنم
    !!

خدائیش رفیق ، تو خودت فهمیدی چی شد اصلا ؟

وسط بحث توانائی های لینوکس اومدی میگی دولت حمایت نمیکنه ، بنده عرض میکنم مگه قبلا" حمایت میکرد ، میگی نه من خودم از خودم حمایت میکنم ! حالا من چی میتونم بگم ؟ :? این دیگه چه جورشه ؟! :?:

-

من مایل نیستم بحث از مسیر اصلیش خارج بشه ؛ فکر کنم خواست بقیه هم همین باشه ( اگر نیست بگید ) پس لطفا همگی سعی کنیم بعد از این در راستای تاپیک و موضوعیت توانائی های لینوکس و اقتصادی بودن یا نبودن اون و ... صحبت کنیم :)

مثل اینکه اینجا هم بحث پارتی بازی و طرفداری از افراد خاصی مطرحه ولی بهتون حق میدم
    من این رو توی Preview دیدم ؛ مطمئنا" دیگه بعد از این توی این تاپیک مطلب نا مربوط به بحث نمیبینیم .

برادر من ؛ اینکه دو نفر من رو تائید کنن و چهار نفر تو رو مگه اهمیت داره ؟ اینجا هر کسی آزاده نظرش رو بگه . تو هم میگی و بالاتبع جواب میدی/ میگیری . خیلی درگیر اینکه فلانی از فلانی حمایت کرد نباش . اونی که یه تیکه از نوشته من رو کپی میکنه لابد نظرش با نظر من یکیه ، و گر نه خیلی راحت میاد میگنه نه نظر من یه چیز دیگه است . مثل تو . چه فرقی میکنه ؟ :)

خوش باشید
    -- Dennis Ritchie

دولت الان از من حمایت نمیکنه عزیزم چون لازم نیست و من خودم میتونم از خودم حمایت کنم ولی اگه مجبور بشم سورس باز برنامه نویسی کنم بازم میتونم از خودم حمایت کنم؟

بازم اشتبا ه کردی اینپی جان :wink:
    به علامت سؤال آخر جمله توجه کن... :wink:

اینقد ملا نقطه ای نباش منظورم کاملا روشن بود و با توجه به سؤال بالا جواب بده ......

بازم اشتبا ه کردی اینپی جان
    نه برادر ؛ نقل قول من مال نوشته اولت بود که علامت سوال نداشت ، نوشته دومت رو تغییر دادی ، یه جمله هم بهش اضافه کردی ، غلط املائیش رو هم اصلاح کردی

نگاه کن :

:P :lol:

( خیلی زشته ها :wink: )

-

بگذریم :) نه مطالب قبلیت نه سوالت به تاپیک ربطی نداره ؛ به نظرت چیکار کنم ؟

-

حمایت دولت از برنامه نویسها یه مفهوم مسخره است . مثلا حمایت دولت از فروشندگان سی دی ، حمایت دولت از فروشندگان نوار ویدئو ، حمایت دولت از فروشندگان فلاپی ، حمایت دولت از گروههای تئاتر ، حمایت دولت از خیمه شب بازی و ...

مگر دولت یک کشور باید بیاد و از من و تو بخاطر بیزینس خصوصیمون حمایت کنه ؟ به چه منظور ؟ برای رسیدن به چه منفعتی ؟ اصولا جایگاه این حرفها کجاست ؟ چرا مطرح میشه ؟ کجای دنیا "دولت" از برنامه نویسها برای حرکت به سمت سورس آزاد حمایت کرده ؟ یعنی چی ؟ اگر منظورت تو یه بعد خاص و در شرایط خاصی هست باید بگی...

الف- دولت ایران به تصور من حالا حالا ها سراغ سورس آزاد نخواهد رفت ؛ هر کسی در این زمینه حرفی زده همانا گلواژه تلاوت کرده ؛ جدی نگیرید . ( دلائلش شاید تو مطلب بعدیم بیاد )

ب- کاربرد سیستمهای مبتنی بر سورس آزاد در بخش خصوصی ، خصوصا" شبکه های بانکی ، شرکتها و موسسات بزرگ و ... یقینا" رشد چشمگیری خواهد داشت و بالتبع تولید کنندگان چنین نرم افزارهائی هم بیشتر خواهند شد . مثل بقیه جاهای دنیا ، یه کمی کندتر و دیرتر

ج- سورس آزاد یه مذهب یا مسلک اجتماعی یا سیاسی نیست ؛ فرهنگی است برخواسته از "نیاز" . هر چیزی که بشر بهش نیاز داره توسعه پیدا میکنه و کسی هم نمیتونه جلوش رو بگیره . عدم وجود مونوپولی ، گران قیمت بودن بیش از حد نرم افزارها ، اجبار دولتها و سازمانها برای ارتقا های گران قیمت سخت افزاری برای استفاده از نرم افزارهای جدیدتر ، عدم وجود کنترل روی لیسانسهای گران قیمت نرم افزار ، محدود شدن توانائی نرم افزارها به دلیل محدود بودن توسعه گران ، وجود تهدیدهای امنیتی در نرم افزارهای سورس بسته و ... همگی بستری مناسب برای توسعه سورس آزاد هستند ؛ چه سیستمهای عامل ، چه ابزارها ، چه سرویسها .

خوش باشید
    -- Dennis Ritchie

صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •