حرفه ای که معادل Professional است یعنی کسی که برای انجام کاری درس خونده ، مدرک گرفته و حالا داره مستقیما" در اون زمینه کار میکنه . اشتغال به مساله ای که آدم توش صاحب علم و سواد است میشه حرفه ای بودن . حرفه ای بودن با ، با سواد بودن ، با تجربه بودن ، تحصیل کرده بودن ، یا حتی شاغل بودن در یه حوزه ای کاملا" فرق میکنه . فکر میکنم واضح باشه...حالا میشه بگید حرفه ای بودن از نظر شما یعنی چی ؟
در مورد سن : نه ، اتفاقا سن من زیاد نیست ، ربطی به موضوع نداره ؛ همینطوری برای تغییر فضای بحث عرض میکنم بنده سنم از مهدی کرامتی و دلفی کلینیک و کامبیز و ... کمتره عزیز ِ برادر .شما فکر نکن که اینجا از همه با تجربه تر و مسن تر هستی
در مورد تجربه : با ادای احترام به همه دوستان ، تصور نمیکنم تجربه کار با یونیکس/لینوکس کسی این دور و ورا بیشتر از من باشه . اینجا هم داریم در مورد لینوکس صحبت میکنیم دیگه ، نه ؟ ضمنا" من لینوکس بازهائی رو میشناسم که با دو سه سال کار امثال بندهء نا چیز رو رسما" میخورن . شاید اگر سال دیگه یه سری به سبیت زدی بتونی جوانهای 18-19 ساله ای رو ببینی که هنوز دقیقا" نفهمیدم ناول اینها رو از کجا استخدام کرده اما آنچنان مسلط ، حرفه ای و دقیق در مورد لینوکس به سوالات مشتری های غرفه SuSe جواب میدن که آدم از سن و سال و قد و قواره خودش خجالت میکشه ! :?
چون مخاطبت منم بهت جواب میدم اگر مخاطبت یکی دیگه از بچه های سایت بود مطلبت رو حذف میکردم . حالا خوبه یه نگاهی مجددا" بندازیم به حرفها تا مشخص بشه چرا یه عده ای بدون داشتن دانش در مورد چیزی در بارش اظهار نظر میکنن :دولت الان از من حمایت نمیکنه عزیزم چون لازم نیست و من خودم میتونم از خودم حمایت کنم ولی اگه مجبور بشم سورس باز برنامه نویسی کنم بتزم میتونم از خودم حمایت کنم
خواهشا قبل از اینکه چیزی بگید یکم در موردش فکر کنید
تو گفتی :
و حقیر عرض کردم :من به عنوان یک برنامه نویس که داره خرج زندگیشو از این را تامین میکنه میتونم هر وقت که لازم شد به سمت لینوکس برم ولی تو وادی سورس باز کی از من حمایت خواهد کرد؟ دولت؟ فکر نکنم ایران به این زودی از این خبرا بشه
و حالا باز تو میگی :اولا" مگر همین حالا دولت داره از تو حمایت میکنه ؟ تو برنامه ای مینویسی که مشتری داشته باشه تا زندگیت تامین بشه ، بالتبع هر وقت بفهمی پول توی برنامه نویسی برای لینوکس است اون رو یاد خواهی گرفت و باهاش کار خواهی کرد
!!دولت الان از من حمایت نمیکنه عزیزم چون لازم نیست و من خودم میتونم از خودم حمایت کنم ولی اگه مجبور بشم سورس باز برنامه نویسی کنم بتزم میتونم از خودم حمایت کنم
خدائیش رفیق ، تو خودت فهمیدی چی شد اصلا ؟
وسط بحث توانائی های لینوکس اومدی میگی دولت حمایت نمیکنه ، بنده عرض میکنم مگه قبلا" حمایت میکرد ، میگی نه من خودم از خودم حمایت میکنم ! حالا من چی میتونم بگم ؟ :? این دیگه چه جورشه ؟! :?:
-
من مایل نیستم بحث از مسیر اصلیش خارج بشه ؛ فکر کنم خواست بقیه هم همین باشه ( اگر نیست بگید ) پس لطفا همگی سعی کنیم بعد از این در راستای تاپیک و موضوعیت توانائی های لینوکس و اقتصادی بودن یا نبودن اون و ... صحبت کنیم :)
من این رو توی Preview دیدم ؛ مطمئنا" دیگه بعد از این توی این تاپیک مطلب نا مربوط به بحث نمیبینیم .مثل اینکه اینجا هم بحث پارتی بازی و طرفداری از افراد خاصی مطرحه ولی بهتون حق میدم
برادر من ؛ اینکه دو نفر من رو تائید کنن و چهار نفر تو رو مگه اهمیت داره ؟ اینجا هر کسی آزاده نظرش رو بگه . تو هم میگی و بالاتبع جواب میدی/ میگیری . خیلی درگیر اینکه فلانی از فلانی حمایت کرد نباش . اونی که یه تیکه از نوشته من رو کپی میکنه لابد نظرش با نظر من یکیه ، و گر نه خیلی راحت میاد میگنه نه نظر من یه چیز دیگه است . مثل تو . چه فرقی میکنه ؟ :)
خوش باشید