صفحه 7 از 8 اولاول ... 5678 آخرآخر
نمایش نتایج 241 تا 280 از 299

نام تاپیک: نمونه برنامه های کاربردی

کاربر دائمی آواتار mehran_337
    محل زندگی
    رشت
    سوالتونو متوجه نشدم . منظورشما از دردسر چیه؟
    در کل من برای مشاهده گزارشاتم در داس یه تابع نوشته بودم که نتیجه گزارشات را در یک فایل متنی می ریخت و سپس از اون فایل متنی brow می گرفت و یکسری کنترلر بهش اضافه کرده بودم . اگه می شه توضیح بیشتر بده تا راهنمایی بشه

کاربر دائمی آواتار javad_1349
    محل زندگی
    سرزمین خدا
    فقط همین را میتوانم بگویم
    از مدیران بخش وازتمامی دوستان بخصوص آقا مهران سپاسگذارم

یه برنامه Brows پارامتریک میخوام که کار brows فاکس رو بکنه ( تحت داس )
    اگر منظورتون یک روتین مشابه brows فاکس هست (البته بنده هم مفهوم کلمه دردسر از جمله شما را متوجه نشدم) ولیکن این تابع قادر به شبیه سازی دستور brows فاکس هست با قابلیت جستجو حرف به حرف که معمولا در محیط فاکس تحت داس برای نمایش جداول کاربردی هست.

https://barnamenevis.org/showth...ighlight=brows

salam
    man karbare jadid hastam
    man az emrooz mikhaham az etelaate in site va azaeh mohtaramash estefadeh konam
    ba tashakor
    yeki az karbaran

محل زندگی
    رشت
    با سلام خدمت شما دوست گرامی
    خیلی خوش اومدید . انشاءالله بتونید بهره لازم رو از این سایت ببرید
    شاد باشید

سلام

آقای / خانم نوروزی محمدی ورودتون را به این بخش خوش آمد می گوییم اما اولا به فارسی بنویس و ثانیا پست شما دارای مطلب خاصی ، سوالی و... باشد.

محل زندگی
    رشت
    اعلام حضور بود آقا رضا!
    زیاد سخت نگیر

لطفا اگر امکان دارد در خصوص برنامه کد نویسی اکسس دستورات ساده ولازم از اینوع اصطلاحات وجود دارد برایم ارسال نمائید

پست شما به این قسمت ربطی ندارد.
    در بخش Access مطرح کنید.

کاربر جدید آواتار Mirzaa
    محل زندگی
    اصفهان
    لطفاً راهنمایی کنید، من چیزی نمی‌بینم! هیچ فایلی پیوست نیست. درست می‌گم؟
    ممنون

محل زندگی
    رشت
    متاسفانه خیلی از فایلهای پیوست در پستهای قدیمی به دلیل تغییرات سرور از بین رفته است . باید فایلهای مورد نیاز را مجددا درخواست کنید دوستانی که داشته باشند ایمیل خواهند کرد

با سلام خدمت دوستان عزیز
    از دوستانی که بتواند نحوه استفاده از database sql server در vfoxpro9 را به من به صورت ابتدائی توضیح دهد ممنون خواهم شد و اگر تکه کدی در این مورد دارند به ایمیل من بگذارند
    در ضمن اگر کسی از تبریریز در این انجمن است و درمورد سوال من میتواند توضیح دهد با ایمیل من تماس بگیرد جبران خواهم کرد با تشکر از اساتید محترم ایمیل من =heric21_2006@yahoo

آقا کیا ، سلام ؛
    این لینکها که گفتی کجاست . بابا یه سرنخ هم به ما بدید که داریم دور خودمون می چرخیم

سلام

بدنبال چه چیزی هستید؟

این لینکها در موقع بروز رسانی سایت تغییر کرده است.

برنامه ورود اطلاعات

یه برنامه ورود اطلاعات که میشه پیشرفته ترش کرد برای اونهایی که برای کار با ویژوال فاکس مبتدی هستند
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar est.rar‏ (1.06 مگابایت, 246 دیدار)
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

سلام خسته نباشی
    بنده تازه عضو این سایت شده ام و آشنایی به برنامه های fox دارم چگونه می توانم برنامه های تولید شده شما را دریافت کنم . باتشکر

سلام

ضمن خوش آمدگویی به شما دوست عزیز اینجا برنامه کامل نیست فقط تکه هایی از برنامه است که در قسمت فایل ضمیمه در هر پست قابل اخذ است.

آقای کیا.من نمیدونم این کلمه بازنشستگی رو از کجا پیدا کردی.من روزی صد بار به این مخترعین رایانه لعنت میفرستم.ولی از شر این رایانه راحت نمیشم.تا جایی رسید که خونوادم ممنوعیت برنامه نویسی رو برای من اعلام کرد . تا جایی رسید که سی دی های vfp رو شکستم. ولی هنوز شاید باورت نشه دزدکی برنامه نویسی می کنم. باورت میشه.

باید اراده کرد و ترک کرد. یک انگیزه قوی برای جانشینی آن پیدا کنید.

مثل مواد مخدر - اکس و . . .
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************

محل زندگی
    رشت
    اقا رضا ! مخدر ؟؟!!!! بدتر .... من اگه توی این سالها مخدر هم می زدم ترک کرده بودم هنوز سی دی آموزش سی شارپ و جرئت نکردم باز کنم ارادشو ندارم . دوباره میام فاکس ...
    امان از اعتیاد

کاملا باهات موافقم

با کسب اجاز از محضر اساتید.
    چون فاکس قدرتمنده باور کنید !!! . فاکس یکی از قدرتمندترین
    زبانهای برنامه نویسی در حوزه بانک اطلاعاتی و انشاال.. در دیگر حوزه ها یکی ازقدرتمندترین زبانهای سهللوصول خواهد شد همانطور که تحت داسش سالها یکه تاز بود و هنوز هم مورد احترام است .این یک حقیقت بزرگه حتی اگر ما سعی در نفی اون داشته باشیم . هر روز محدودیتها بر سر برنامه نویسی فاکس برداشته میشه حتی از طرف عاشقاش. با وجود فرصتهای مساوی بواسطه سیستم عامل فکر نمیکنم جای نگرانی باشه .

یکسری ابزار برای فاکسپرو کاران (مثل refox,foxfit,crypte,...)
    (هرچند قدیمی است و خیلی هاش در همین سایت قبلا معرفی شده ) ولی اشاره بهش (مخصوصا برای عوض کردن بحث فعلی این تایپیک) خالی از لطف نیست
    http://www.hieroglyphix.co.uk/index.php

نمیدونم شاید اینهارو داشته باشید شاید هم نداشته باشید
    ولی من 3 یا 4 تا از این هارو دارم که بدک نیستند خواستید یه ایمیل به من بزنید تا براتون بفرستم
    مخصوصا vfpskin 3 pro

نقل قول نوشته شده توسط javad_hosseiny مشاهده تاپیک
    یکسری ابزار برای فاکسپرو کاران (مثل refox,foxfit,crypte,...)
    (هرچند قدیمی است و خیلی هاش در همین سایت قبلا معرفی شده ) ولی اشاره بهش (مخصوصا برای عوض کردن بحث فعلی این تایپیک) خالی از لطف نیست
    http://www.hieroglyphix.co.uk/index.php
    سلام
    بعضیهاشون از دید م غریب هستن میشه در خصوصشون توضیح بدین به غیر از refox,foxfit.
    بعد فکر کنم برای دانلود باید عضو سایت بشیم درسته ؟

برای دانلود از لینک موجود در آدرس ذیل نیز می تونید استفاده کنید:
    http://www.pcseven.com/forum/index.php?showtopic=35833
    والبته یکسری توضیحات دیگر

به هنگام ابزار کمکی اگر سری به سایتهایی همچون unreal, pcseven,... بزنید موارد متعدد بسیاری پیدا می کنید
    من جمله:
    ابزار Dark Foxpro

hi
    another tool for fox
    Dark FoxPro to help restore the source code of *. EXE. APP. FOX. SPX. MPX. QPH. PJT files compiled with the help of FoxBase, FoxPro2.x for DOS / Windows, Visual FoxPro 3.0, Visual FoxPro 5.0, Visual FoxPro 6.0.

link:
    http://rapidshare.com/files/22538543/unfoxall.rar

1mg

و یا لینک دیگری برای ریفاکس و ...
    http://rapidshare.com/files/22537963/refox_mmii.rar

و یا ابزاری جهت تبدیل کدهای زبانهای برنامه نویسی مختلف من جمله ویژوال فاکس به فلوچارت
    http://www.MegaShare.com/193936
    و یا ادیتوری جهت ویرایش فایلهای زبان فاکس (البته زبان فاکس در نسخه جدیدش ساپورت شده و یکی از چند ده زبان مورد پشتیبانی این ادیتور می باشد)
    نرم افزار GridinSoft Notepad Pro 3.2.2.

http://rapidshare.de/files/34408762/...2baksa.net.rar
    پسورد:
    www.2baksa.net
    منبع نقل قول: www.pcseven.com
    و الی ماشاءالله ebook مناسب برای زبان فاکس که می تونید با مراجعه به انجمن های فارسی مشابه لینک اونها را پیدا کنید.

مدیر بخش آواتار binyaz2003
    محل زندگی
    کرمان
    متاسفانه مثل اینکه سایت مذکور عضو جدید نمیپذیرد.
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

اگر ممکن است نحوه دستور تعویض فونت در چاپگر لیزری را با laserf.exe یا setlaser.com بنویسید با تشکر فراوان و دعای خیر در ماه رمضان

استاد عزیز
    متاسفانه فایلی برای داونلود کردن ندیدم
    اسمشون هست و دوستان تعریف می کنند ولی لینکی نیست
    اگه می شه به من هم ارسال کنید (برنامه های نمونه)

کاربر دائمی
    محل زندگی
    mashhad
    اقا کیا اگر برایتان امکان دارد تست نمائید کلاس تبدیل تاریخ مخصوصا برگشت تاریخ شمسی به میلادی تا روز 11 فروردین 87 درست است ولی از یازدهم به بعد مشکل دارد ( در برنامه تقویم شما)

کاربر دائمی
    محل زندگی
    mashhad
    اقایان لطفا هر کدامتان که قضیه تبدیل تاریخ شمسی به میلادی را دارید راهنمائی نمائید

کاربر دائمی
    محل زندگی
    mashhad
    اقا بسیار از لطف شما سپاسگذارم ارزوی توفیق بیش از پیش را برایت دارم

سلام برنامه را از کجا باید دانلود کرد

کدام برنامه ؟؟؟

نقل قول: نمونه برنامه های کاربردی

اینو دیدید؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

صفحه 7 از 8 اولاول ... 5678 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •