نمایش نتایج 1 تا 30 از 30

نام تاپیک: CopyMem-II

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار debugger
    محل زندگی
    Turkey

نقل قول: CopyMem-II

نقل قول نوشته شده توسط joker مشاهده تاپیک
    3مگ حجمشه ، چی هست اصلا این نرم افزار ؟
    اگه پروتکتش از نوع اکتیو کد تلفنی هست حداقل یک سریال و کلید ولید ازش داری ؟
    اگه نباشه کار منم نیست
    نرم افزار ISP هست . نرم افزار خيلي به درد بخوري هست كه جايي پيدا نميشه . متاسفانه سريال وليد در دسترس نيست . نرم افزار خارجي هست

خب اول يه نقل قول از خودم ميارم (صفحه 2 )

من یه مثال دیگه میزنم یه برنامه ای بود که با ارمادیلو روش قفل تلفنی گزاشته بودن. برنامه خارجی بود . (امکان اکتیو کردن نبود). اقا اینو حتی تو انریل هم نتونستن کرک کنن ؟ چرا چون نتونستن انپک کنن ؟ چرا چون ولید کی نداشتن؟؟؟
    در جواب اين قسمت يه نقل قول از استاد جوكر

برای آرمادیلو ماشالا n تا برنامه دادن بیرون که قفل و کلید ولید به خوردش بدن و انواع و قرو اطفار سرش بیان :)
    http://shabgard.org/forums/showthrea...ight=armadillo

ولی به نظر من روشهایی بکار رفته توی آرمادیلو ، چون ابتکارهای خودشون بودبرای اولین بار امتیاز خوبی باید بهشون داد....
    و جواب جناب نيما يعني Nima NT

درمورد صحبت های جناب دیباگر هم باید خدمتتون عرض کنم که اگه قرار بود این برنامه ها امنیت قابل قبولی داشته باشن به نظر من به اول از همه خودشون کرک نمیشدن ، پس حتما" نقطه ضعفی دارن ، من نمیگم به درد نمیخورن ، میگم قابل سرمایه گذاری نیستن.
    اگه قرار بود تکنیک های پروتکتورهایی مثل آرمادیلو و ... خیلی خفن بودن ، اونوقت الان امثال من و آقا هادی نمیتونستیم به این راحتی در موردشون صحبت کنیم ، چون اصلا" از نحوه کار این تکنیک ها اطلاع نداشتیم ، استفاده از تکنیک های مرده تو یه برنامه نمیتونه زیاد جلوی کراکر رو بگیره ، کراکر زمانی خسته میشه که با یه روش جدید و نو روبه رو بشه و نتونه به این سادگی الگوریتم رو کشف کنه.
    جناب نيما خان خوشحال ميشم ضعف هاي اين برنامه را به نمايش بزاري ( اخه اين پروتكتور خيلي قديمي شده )

البته دوست عزيزم بحث يا كل كل نيست . بحث سر متعاقد شدن است . اين برنامه را شما به هر كسي كه دلتون ميخواد بده كرك كنه . هزار تا ابزار هم واسش معرفي كردن تو شبگرد
    آخرین ویرایش به وسیله debugger : دوشنبه 14 مرداد 1387 در 23:24 عصر دلیل: غلط املايي

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •