نرم افزار ISP هست . نرم افزار خيلي به درد بخوري هست كه جايي پيدا نميشه . متاسفانه سريال وليد در دسترس نيست . نرم افزار خارجي هست
خب اول يه نقل قول از خودم ميارم (صفحه 2 )
در جواب اين قسمت يه نقل قول از استاد جوكرمن یه مثال دیگه میزنم یه برنامه ای بود که با ارمادیلو روش قفل تلفنی گزاشته بودن. برنامه خارجی بود . (امکان اکتیو کردن نبود). اقا اینو حتی تو انریل هم نتونستن کرک کنن ؟ چرا چون نتونستن انپک کنن ؟ چرا چون ولید کی نداشتن؟؟؟
و جواب جناب نيما يعني Nima NTبرای آرمادیلو ماشالا n تا برنامه دادن بیرون که قفل و کلید ولید به خوردش بدن و انواع و قرو اطفار سرش بیان :)
http://shabgard.org/forums/showthrea...ight=armadillo
ولی به نظر من روشهایی بکار رفته توی آرمادیلو ، چون ابتکارهای خودشون بودبرای اولین بار امتیاز خوبی باید بهشون داد....
جناب نيما خان خوشحال ميشم ضعف هاي اين برنامه را به نمايش بزاري ( اخه اين پروتكتور خيلي قديمي شده )درمورد صحبت های جناب دیباگر هم باید خدمتتون عرض کنم که اگه قرار بود این برنامه ها امنیت قابل قبولی داشته باشن به نظر من به اول از همه خودشون کرک نمیشدن ، پس حتما" نقطه ضعفی دارن ، من نمیگم به درد نمیخورن ، میگم قابل سرمایه گذاری نیستن.
اگه قرار بود تکنیک های پروتکتورهایی مثل آرمادیلو و ... خیلی خفن بودن ، اونوقت الان امثال من و آقا هادی نمیتونستیم به این راحتی در موردشون صحبت کنیم ، چون اصلا" از نحوه کار این تکنیک ها اطلاع نداشتیم ، استفاده از تکنیک های مرده تو یه برنامه نمیتونه زیاد جلوی کراکر رو بگیره ، کراکر زمانی خسته میشه که با یه روش جدید و نو روبه رو بشه و نتونه به این سادگی الگوریتم رو کشف کنه.
البته دوست عزيزم بحث يا كل كل نيست . بحث سر متعاقد شدن است . اين برنامه را شما به هر كسي كه دلتون ميخواد بده كرك كنه . هزار تا ابزار هم واسش معرفي كردن تو شبگرد