Browserهایی که شما با دلفی می نویسید و درش از TWebBrowser استفاده می کنید، در واقع همون IE هستند با یک پوسته جدید. چون TWebBrowser یک کنترل ActiveX برای IE هست. برای نوشتن چیزی متفاوت - مثل Firefox - باید همه چیز را خودتان بنویسید و چندین پروتکل رایج را خودتان کاملا پیاده سازی کنید، و برای کدهای HTML و XML هم Parser بنویسید، و برای نمایش آنها هم موتور رندر بنویسید، و... یعنی یک Browser با یک موتور جدید، نوشتنش کار هر کسی نیست، برای همین هم می بینید که تعداد Browserهای مستقل از هم که قابلیت های قابل قبولی هم داشته باشند، به تعداد انگشت های یک دست هم نمیرسه.مثلا من یه browser با دلفی نوشتم حالا من می خام این browser من مثلا از ie سریعتر صفحه هارو load کنه مثل firefox ابته این مثال بود که بتونم منظورم بهتر برسونم
در موردشان تا دلتان بخواد منبع در اینترنت هست، فقط کافیه عباراتی مثل POP3 Protocol یا SMTP Protocol را جستجو کنید تا هم متن این پروتکل ها را پیدا کنید، هم توضیحاتی که افراد مختلف درباره آنها دادند.در مورد سوال یک منظورم اون استاندارهاست برام مهمه که بدونم ممنون میشم اونو بیشتر توضیح بدین
مگه POP3 غیر از پوشه Inbox، پیام های سایر پوشه ها را هم بر می گردونه؟! برای اینکه کنترل بیشتری روی پیام ها و پوشه های آنها و تعیین چگونگی دریافت آنها داشته باشید، پروتکل IMAP معرفی شد. ولی همه سرورهای از آن پشتیبانی نمی کنند. اگر سرور مدنظر شما از آن پشتیبانی میکنه، می تونید از آن بجای POP3 استفاده کنید.راهی هست که بشه تعداد پیام های inbox و sent items و trash و ....رو جدا از هم بدست اورد ؟