کد مربوط به کوچک کردن مرورگر را می خواهم؟!
سلام. چنین چیزی نیست.
كوچك كردن پنجره اي كه بازه يا پنجره Popup ؟
نوشته شده توسط kassit كوچك كردن پنجره اي كه بازه يا پنجره Popup ؟ سلام. گمون کنم، اینی هست، که پررنگه: کد مربوط به کوچک کردن مرورگر را می خواهم؟!
نوشته شده توسط Amin eHelp گمون کنم، اینی هست، که پررنگه: خوب اینی که پرنگه کدومشه؟ مرورگر جاری یا مرورگر Popup ؟ اگه جاریه : window.resizeTo(1024,768); اگه Popup باشه : window.open('www.site.com','width=1024, height=768'); یا var myWin = window.open('www.site.com'); myWin.width = 1024; myWin.height = 768;
window.resizeTo(1024,768);
window.open('www.site.com','width=1024, height=768'); یا var myWin = window.open('www.site.com'); myWin.width = 1024; myWin.height = 768;
نوشته شده توسط kassit خوب اینی که پرنگه کدومشه؟ مرورگر جاری یا مرورگر Popup ؟ اگه جاریه : window.resizeTo(1024,768); اگه Popup باشه : window.open('www.site.com','width=1024, height=768'); یا var myWin = window.open('www.site.com'); myWin.width = 1024; myWin.height = 768; سلام. ممنون، ولی: Maximize و اینجور چیزها نه!!! Minimize ------------------ البته من منظورشون رو به اینصورت فهمیدم، حداقل خودشون هم نمی یان، دقیق توضیح بدن!
خوب به اون شکل استاندارد نمی شه . شاید هم window.blur(); تا حدی بتونه مشکلتونو حل کنه
window.blur();
قوانین سایت