صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 58

نام تاپیک: برنامه نویسی تحت شبکه در vb.net

کاربر دائمی آواتار jas1387
    محل زندگی
    مرکز ایران

برنامه نویسی تحت شبکه در vb.net

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام خدمت دوستان

بعد از جستجو درباره برنامه نویسی تحت شبکه در اینترنت به این نتیجه رسیدم که یک تایپک ایجاد

کنم و از دوستانی که دارای دانش و تجربه کاری در این ضمینه هستند بخواهم که دانش خود را در

اختیار بنده و امثال بنده قرار دهند

زکات علم ، آموختن است

کاربر دائمی آواتار __H2__
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!

نقل قول: برنامه نویسی تحت شبکه در vb.net

سلام
    برنامه هایی که در دات نت در شبکه کار میکنند عموماً به تقسیم بندی من، دو گروه هستند.
    -اول آنها هستید که یک بانک اطلاعاتی را تحت شبکه مشترکاً استفاده و اپدید میکنند.
    این قبیل برنامه ها بسیار ساده تر هستند، و اگر شما به یک سری بازدهید کلی در حالت چند کاربر آنلاین و مشکلات اماکن درج و ویرایش و حذف همزمان در رایانه های دگیر دت کنید و دستورات SQL مناسبی را بنویسید، میتوانید اصل کار ارتباط بین رایانه ها را به SQLServer محول کنید.

یعنی SQLServer به راحتی با یک تغییر در ConnectionString اجازه میدهد به منبعی در آن سوی شبکه و حتی کره زمین وصل شوید.

-دوم برنامه های دیگر هستند که ربطی به SQLServer ندارند، مثل چت ها یا برنامه های انتقال فایل و...
    برای این گروه دوم باید مستقیماً به سوکت های ویندوز وصل شد و برنامه نویسی سوکتی کرد.

البته دات نت امکاناتی مثل NetRemoting هم در نظر گرفته، ولی به سرعت و بازدهید کد نویسی مستقیم سوکت نمیرسد.

بد نیست سری هم به این تاپیک بزنید.
    barnamenevis.org/showthread.php?t=113361

کاربر دائمی آواتار ALI TT
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\system32

سلام
    برنامه هایی که در دات نت در شبکه کار میکنند عموماً به تقسیم بندی من، دو گروه هستند.
    -اول آنها هستید که یک بانک اطلاعاتی را تحت شبکه مشترکاً استفاده و اپدید میکنند.
    این قبیل برنامه ها بسیار ساده تر هستند، و اگر شما به یک سری بازدهید کلی در حالت چند کاربر آنلاین و مشکلات اماکن درج و ویرایش و حذف همزمان در رایانه های دگیر دت کنید و دستورات SQL مناسبی را بنویسید، میتوانید اصل کار ارتباط بین رایانه ها را به SQLServer محول کنید.

یعنی SQLServer به راحتی با یک تغییر در ConnectionString اجازه میدهد به منبعی در آن سوی شبکه و حتی کره زمین وصل شوید.
    میشه در این مورد بیشتر توضیح بدید ؟

من بانکم Access هست ، با اون هم میشه ؟

محل زندگی

سلام
    میشه در این مورد بیشتر توضیح بدید ؟
    کافیست در SQLServer یک لوگین جدید با user و pass تایین کنید، و ip یا نام دامین سرور را داشته باشید.
    بعد حتی اگر سرور در آنسوی کره زمین هم باشد، به راحتی میتوانید با شبکه شدن یا اینترنت،
    با اطلاعات سرور مورد نظر کار کنید، خود sqlserver ارتباطات سطح سوکت را مدیریت میکند.

در اصل و از نظر ظاهری در کد شما فقط ConnectiuonString است که اصلاح میشود.

Data Source=192.168.1.10;Initial Catalog=Databasename;Persist Security Info=True;Connect Timeout=45;User ID=Username;Password=Password

البته همانطور که گفتم، باید برخی موارد کارآیی و همزمانی هم دقت کنید، ولی رعایت این اصول در برنامه غیر شبکه ای هم بد نیست.
    البته در یک برنامه واقعی شما نیاز به تغییر ConnectionString هم ندارید!
    چون احتماً در پنجره "تنظیمات پیشرفته" نرم افزارتان، گزینه تنظیمی برای تغییر و ویرایش ConnectionString و پارامترهای ان برای کاربر تعبیه کرده اید.

من بانکم Access هست ، با اون هم میشه ؟
    متاسفانه access گزینه مناسبی برای کار کرد شبکه ای نیست، در یک شبکه محلی و LAN میشود کارهایی کرد ولی اصولی نیست.
    از sqlserver استفاده کنید، به نظر من که خیلی راحت تر و را دست تر است، نسخه Express خیلی سبک و سریع است و برای کارهای کوچک به راحتی جواب دهد.

محل زندگی

نقل قول نوشته شده توسط __H2__ مشاهده تاپیک
    سلام

کافیست در SQLServer یک لوگین جدید با user و pass تایین کنید، و ip یا نام دامین سرور را داشته باشید.
    بعد حتی اگر سرور در آنسوی کره زمین هم باشد، به راحتی میتوانید با شبکه شدن یا اینترنت،
    با اطلاعات سرور مورد نظر کار کنید، خود sqlserver ارتباطات سطح سوکت را مدیریت میکند.

در اصل و از نظر ظاهری در کد شما فقط ConnectiuonString است که اصلاح میشود.

Data Source=192.168.1.10;Initial Catalog=Databasename;Persist Security Info=True;Connect Timeout=45;User ID=Username;Password=Password

البته همانطور که گفتم، باید برخی موارد کارآیی و همزمانی هم دقت کنید، ولی رعایت این اصول در برنامه غیر شبکه ای هم بد نیست.
    البته در یک برنامه واقعی شما نیاز به تغییر ConnectionString هم ندارید!
    چون احتماً در پنجره "تنظیمات پیشرفته" نرم افزارتان، گزینه تنظیمی برای تغییر و ویرایش ConnectionString و پارامترهای ان برای کاربر تعبیه کرده اید.

متاسفانه access گزینه مناسبی برای کار کرد شبکه ای نیست، در یک شبکه محلی و LAN میشود کارهایی کرد ولی اصولی نیست.
    از sqlserver استفاده کنید، به نظر من که خیلی راحت تر و را دست تر است، نسخه Express خیلی سبک و سریع است و برای کارهای کوچک به راحتی جواب دهد.
    میشه یه مثال روی این ConnectionString که دادم پیاده کنی (همون IP دادن و ... ) ؟
    SqlConnection1.ConnectionString = "Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\Customers.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True"

ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله ALI TT : یک شنبه 27 مرداد 1387 در 01:39 صبح

محل زندگی
    مرکز ایران

من یه نرم افزاری دیدم ( نرم افزار حسابداری ) که همه بر روی سرور نصب می شود و هم روی کلاینت

که می توانست کاربر کلاینت اطلاعات را در کامپیوتر خود ذخیره کند و سرور می توانست تغییرات را

ببیند ( مثل اینکه دیتابیسش یکی بود !! ) و همه کارهای در سطح کلاینت را نیز انجام دهد

آیا باید دو تا کانکشن داشته باشیم یکی برای سرور و یکی برای دیتابیس آیا راه دیگه ی دارد ؟

لطفا توضیح بدهید ( ممنون )

محل زندگی

سلام
    میشه یه مثال روی این ConnectionString که دادم پیاده کنی (همون IP دادن و ... ) ؟
    این Connection شما اصلاً جزء ذات sqlserver نبوده و نیست و فقط و فقط و فقط نگارش رایگان express از ان پشتیبانی میکند.
    شما باید دیتابیس را attach کنید. تمام امکانات امنیتی و شبکه ای هم فقط روی دیتابیس های attach شده کار میکند.
    این روش connectionstring فقط برای برنامه های ساده و غیر شبکه ای و تک کاربره با نسخه express قابل استفاده است و کار را مثل استفاده از بانک های access ساده میکند.

تاکید میکنم، دیتابیس شما باید attach شود، چیزی که همه نسخه های کوچک و بزرگ sqlserver آن را دارند.

آیا باید دو تا کانکشن داشته باشیم یکی برای سرور و یکی برای دیتابیس آیا راه دیگه ی دارد
    هیچ فرقی ندارد، میتواند با connectionstring دیگری وصل شود ولی لزومی به تفاوت و پارتی بازی نیست.
    جایی connectionstring را تغییر میدهد که بخواهید یکی از سه پارامتر اصلی را عوض کنید. server یا database یا جفت user و pass

در اصل در تئوری sqlserver شما اصلاً نباید بدانید فایلهای اصلی کجا هستند، شما فقط به نرم افزار sqlserver وصل شوید.
    امکان دارد یک دیتابیس بسیار بزرگ شود، طوری که دیتا ها روی یک هارد و یک رایانه جا نشود.
    پس تکلیف چیست؟
    (منظورم این نیست که حتماً این اتفاق می افتد، میخواهم متوجه تفکر پشت sqlserver شوید.)

جواب ساده است، به ما ربطی ندارد! مدیریت فایلها و مکان ها و... به عهده sqlserver است، شما باید به sqlserver وصل شوید نه فایلها! پس اصلاً اهمیتی ندارد فایلها در همین رایانه است که برنامه در ان اجرا میشود یا در چند رایانه در نقاط مختلف پخش شده.
    شما ip اتصال به sqlserver و user و pass با اجازه نامه و اعتبارنامه های لازم برای اتصال به دیتابیس مشخصی را دارید، فقط همین اهمیت دارد.

امیدوارم متوجه اصل مطلب و کلام و تفکر در محیط sqlserver شده باشید.

محل زندگی

ممنون . من از نسخه ای که خود ویژوال استدیو ارائه کرده استفاده کردم .
    باید چه نرم افزاری رو تهیه کنم ؟
    چه ورژن و چه نسخه ای ؟
    نام نرم افزار چه هست ؟

محل زندگی

سلام
    من از نسخه ای که خود ویژوال استدیو ارائه کرده استفاده کردم ...
    اون نسخه Express است، نسخه مجانی و پایین ترین نسخه.
    ولی اصلاً نگران نباشید، همین Express هم بسیار عالی است.
    من اصولاً ادم سخت گیری هستم و به این راحتی ها راضی نمیشوم ولی با ضعیف ترین نسخه sqlserver هیچ مشکلی ندارم.
    تا وقتی رایانه هایی که همزمان قصد اتصال دارند، تعدادشان معقول و حجم دیتابیستان زیر 4G است با نسخه express مشکل نخواهید داشت.
    نکته مثبت هم انجا است که هر وقت دیتابیس بزرگ شد یا شبکه به طرز وحشتناکی گسترش یافت، بدون کمترین مشکلی میتوانید نسخه های بالاتر sqlserver را نصب کنید و دیتابیس را به این نسخه های جدید attach کنید.
    (
    البته یک سری امکانات پیشرفته را هم ساپورت نمیکند، ولی اگر نیاز به ان امکانات هم شد، میتوان باز نسخه های تکمیلی مجانی را برایش دانلود کرد یا نسخه بالاتر را خریداری و نصب کرد.
    )

در کل برای پروژه های متوسط و کوچک بد نیست.

باید چه نرم افزاری رو تهیه کنم ؟
    چه ورژن و چه نسخه ای ؟
    نام نرم افزار چه هست ؟
    اگر به فرامین t-sql مسلط باشید، هیچ چیز را نمیخواهد تهیه کنید.!!!!
    شما فقط نیاز به یک نسخه sqlserver دارید، چه Express یا Standard یا Workgroup یا Developer یا Enterprise.

(
    البته در لفظ یک نسخه با نام Compact هم وجود دارد، ولی من که به شخصه ان را sqlserver حساب نمیکنم، مایکروسافت و دیگران هر چه میخواهند بگویند!
    بیشتر شبیه access است، حتی برای اتصال به این نسخه باید کدهای خودتان را هم تغییر دهید و provider را عوض کنید.
    کلاً فراموشش کنید.
    )

اگر به دستورات t-sql زیاد مسلط نیستید و میخواهید دیتابیس و لوگین و اجازه نامه ها و رمزهای عبور و... و... و... را با کلیک های ماوس تنظیم کنید میتوانید برنامه کمکی Microsoft SQL Server Management Studio را تهیه کنید.

نسخه رایگان Express-2005-Sp2 را میتوانید از زیر دانلود کنید
    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

لازم به توضیح است که اگر CD های نسخه های بالاتر sqlserver را تهیه کنید، ابزار کمکی فوق در آنها هم موجود است.

البته نسخه 2008 هم چند روزی است عرضه شده و فعلاً فقط نسخه 180 روزه آن قابل دانلود است.

محل زندگی

سلام
    الان یک چرخی در سایت مایکروسافت زدم و متوجه شدن نسخه express2008 هم برای دانلود عرضه شده.
    http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en

محل زندگی

ممنون از توجه تان ----- پس اگه همین نسخه ای که در VS هستش خوبه ، پس چرا گفتید برای کانکشن استرینگی که دادم نمیشه تحت شبکه کار کرد و مثالی نزدید ؟

من یه نرم افزار دارم ، اینه :
    EMS MySQL Manager Professional 1.6.5

محل زندگی

سلام
    اون ConnectionString ای که شما نوشته بودید، نوع غیر attach شده بود.
    شما باید دیتابیس را attach کنید و بعد از آن ConnectionString که نوشته بودم (یا چیزی مشابه ان استفاده کنید)

یعنی با نسخه express هم میتوان اینکار را کرد و بدون attach نمیتوان.
    اگر با attach مشکل دارید، آن مشکلی جدا است و قابل رفع است.

اون نرم افزار هم که گفتید همانطور که از نامش مشخص است مخصوص MySQL است نه SQLServer.

محل زندگی

اگر با attach مشکل دارید، آن مشکلی جدا است و قابل رفع است.
    میشه کمی توضیح بدید چه جوری میشه attach کرد ؟

محل زندگی

سلام
    برای attach هم یک سری به تاپیک همچنان فعال زیر بزنید.
    barnamenevis.org/showthread.php?t=115957

محل زندگی

اتفاقا خودم از اون موقعی که گفتید (attach) به این تایپیک رفتم .

می خواستم بدونم میشه بصورت اتوماتیک این کار رو کرد . یعنی با نصب نسخه Standard و یا هر چیز دیگه ، خودش این کار رو بکنه ؟

می خواهم از نسخه Express استفاده نکنم ، نسخه چی بخرم ؟

تو همون تایپیک ، اولین پستی که زدید ، من کجا باید اون کد رو وارد کنم ؟

ممنون

کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    محل زندگی
    اتاق آبی

حالا فرض كنيم كسي حتما بايد با برنامه access نرم افزارش را تحت شبكه كند.مي خواستم اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم.

کاربر دائمی آواتار fat_roze2000
    محل زندگی
    اصفهان

نقل قول نوشته شده توسط arsalansalar مشاهده تاپیک
    حالا فرض كنيم كسي حتما بايد با برنامه access نرم افزارش را تحت شبكه كند.مي خواستم اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم.
    تنها راهت ODBC هستش. به غیر از اون فکر نکنم امکانش وجود داشته باشه

محل زندگی

من هم اول همین فکر رو کردم .... ولی وقتی SQL رو دیدم پشیمون شدم .. SQLserver خیلی باهاله

محل زندگی

سلام
    تو همون تایپیک ، اولین پستی که زدید ، من کجا باید اون کد رو وارد کنم ؟
    می خواستم بدونم میشه بصورت اتوماتیک این کار رو کرد . یعنی با نصب نسخه Standard و یا هر چیز دیگه ، خودش این کار رو بکنه ؟
    اگر پست 12 همان تاپیک را دیده باشید، من یک نمونه برنامه گذاشته ام که عمل فوق را انجام میدهد، گرچه دوستمان جناب bahar2008 گفتند که کار نکرده ولی در تالار دیگری هم مشکل دوستان حل کرد.

شما هم دانلود کنید و تستی کنید، کدش هم که موجود است، پس نباید جای ابهامی بماند.
    فقط کافیست کد را در محل مناسبی از برنامه خودتان استفاده کنید.
    https://barnamenevis.org/showth...986#post573986

می خواهم از نسخه Express استفاده نکنم ، نسخه چی بخرم ؟
    تا جایی که من میدانم پنج نسخه اصلی وجود دارد
    Express
    Standard
    Workgroup
    Developer
    Enterprise

نسخه express مجانی و سبک ترین عضو گروه است
    نسخه developer هم نسخه خوب و جامعی است که خودم هم دارم و مخصوص توسعه دهندگان نرم افزارها است.
    نسخه Enterprise هم نسخه صنعتی است و سنگین ترین و خفن ترین عضو گروه است.

باید توجه داشت که لزوماً نسخه مثل Enterprise شاید تحت نیاز شما و سیستم شما بهتر از نسخه پایین تر عمل نکند.
    نسخه پیشرفته تر و کاملتری که برای مدیریت connection ها و تراکنش ها زیادی طراحی شده یقیناً مصرف RAM و CPU بالاتری دارد و از زمان راه اندازی منابع بیشتری را مصرف میکند تا در اوج ارتباط و پردازش مجبور نباشد مدام منابع را کم و زیاد کند و باعث کاهش سرعت شود.

شما باید نیاز خود را شناسایی کنید و با توجه به ان انتخاب کنید.
    چند pc؟ چند کاربر انلاین؟ چند گیگ اطلاعات؟ چقدر ترافیک؟

لینک های زیر شاید بتواند شما را در انتخاب بهتر یاری کند.
    www.microsoft.com/sql/editions/default.mspx
    technet.microsoft.com/en-us/library/ms143761.aspx
    www.microsoft.com/sql/prodinfo/features/compare-features.mspx

فکر کنم به عنوان انتخاب بعد از express نسخه standard بد نباشد.
    آخرین ویرایش به وسیله __H2__ : سه شنبه 29 مرداد 1387 در 17:06 عصر

محل زندگی
    مرکز ایران

چگونه ip سروری را پیدا کنم که برنامه قرار است بر روی آن نصب بشود

محل زندگی

سلام
    چکار کنم ؟؟؟؟؟
    یعنی چی؟؟؟ CD را در سرور بگذارید و چندتا Next ناقابل بزنید تا نصب شود!

چگونه ip سروری را پیدا کنم که برنامه قرار است بر روی آن نصب بشود
    معمولاً در یک شبکه محلی که برای یک شرکت، موسسه یا نهاد و... راه اندازی میشود خودتان دستی ip ها را برای سرور ست میکنید.
    پس بدیهی است که آنها را میدانید.

Vista
    ControlPanel->Network And Sharing Center->Manage Network Connections->Local Area Connection->RightClick->Properties->TCP/IPv4

XP
    ControlPanel->Network Connections->Local Area Connection->RightClick->Properties->TCP/IP

میتوان از آیکون شبکه کوچک کنار ساعت هم استفاده کرد و یا برای ip متناظر نام از ping استفاده کرد و...

در کل اگر شرایط طوری است که نمیتوان به ثبات ip اطمینان داشت میتوانید از نام رایانه استفاده کنید.

Vista
    ControlPanel->System->Advanced System Settings->Computer Name

Xp
    ControlPanel->System->Computer Name

محل زندگی

تا اینجا که درسته !!!!!

پس این گفته شما چی ؟

باید توجه داشت که لزوماً نسخه مثل Enterprise شاید تحت نیاز شما و سیستم شما بهتر از نسخه پایین تر عمل نکند.
    نسخه پیشرفته تر و کاملتری که برای مدیریت connection ها و تراکنش ها زیادی طراحی شده یقیناً مصرف RAM و CPU بالاتری دارد و از زمان راه اندازی منابع بیشتری را مصرف میکند تا در اوج ارتباط و پردازش مجبور نباشد مدام منابع را کم و زیاد کند و باعث کاهش سرعت شود.
    برم پسش بدم ؟

چون موقع نصب میگه باید VS 2008 SP1 داشته باشی و من SP1 رو ندارم .
    برم با 2005 عوضش کنم .... با هم چقدر فرق دارن ؟

محل زندگی

سلام
    برم پسش بدم ؟
    به نظر من که باید 2008 بهتر از 2005 باشد، کارایی و امکانات بالاتر و سرعت بیشتر.

چون موقع نصب میگه باید VS 2008 SP1 داشته باشی و من SP1 رو ندارم .
    درسته. این لینک دانلود SP1 است.
    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

با هم چقدر فرق دارن ؟
    متاسفانه من هنوز اطلاعات کاملی در مورد نسخه 2008 ندارم و در این مورد نمیتوانم کمکتان کنم.
    پیشنهاد میکنم به خود سایت مایکروسافت مراجعه کنید.
    نسخه express را دانلود کردم، ولی خرید یک نسخه کامل را به هفته های آینده موکول کرده ام.
    مهمترین امکان کاربردی که تا این لحظه میدانم اضافه شده، پشتیبانی فارسی برای collation است.

آقا در مورد برنامه نویسی سوکتی بیشتر توضیح میدی که اصلا چی همون کار با پورتهای TCP/IP هستش یا چیز دیگه ای؟؟؟؟؟

محل زندگی
    مرکز ایران

نقل قول نوشته شده توسط spanishtrain مشاهده تاپیک
    آقا در مورد برنامه نویسی سوکتی بیشتر توضیح میدی که اصلا چی همون کار با پورتهای TCP/IP هستش یا چیز دیگه ای؟؟؟؟؟
    سوال من هم هست مثل همیشه لطفا بیشتر توضیح بدهید

محل زندگی

سلام
    سوکت مثل یک ترمینال است، یک پایانه ورودی و خروجی اطلاعات.
    میتوان انواع و اقسام بلوک های بایتی اطلاعات را به وسیله سوکت رد و بدل کرد.

حال اینکه چگونه و با چه فرمت و قالب و استاندارد همگانی تعریف شده ای اطلاعات را بین سوکت ها رد و بدل کنیم، میشود پروتکل.

TCP/IP یکی از پروتکل های تحت شبکه و کار با سوکت ها است.
    این پروتکل اتصال گرا است و اطمینان از دست نرفتن اطلاعات در آن زیاد است و پروتوکل استاندارد وب هم شده.

شاید بتوان TCP را معروف ترین و پرکاربرد ترین پروتکل به حساب آورد
    خود SQLServer هم از همین TCP استفاده میکند و خیلی دیگر از برنامه های شبکه ای هم تحت TCP کار میکنند.

دات نت هم امکانات وسیعی برای کار تحت TCP دارد.
    در مورد کلاسهای مهم زیری ترین لایه و متدهای اصلی و مهمشان، من بسیار بسیار بسیار مختصر در تاپیک زیر توضیحاتی داده ام.
    یک نگاهی بیاندازید از هیچی بهتر است.
    forum.p30world.com/showthread.php?t=231073&page=2

متاسفانه وقت تاپیک اموزشی و چندین صفحه شرح و توضیح ندارم، ولی اگر مطالب فوق را خواندید و سوالی داشتید، همین جا بپرسید، سعی میکنم سوالات را کوتاه جواب دهم.

محل زندگی
    مرکز ایران

سلام دوست عزیز

اگر می شود چندتا منبع یا ebook درباره برنامه نویسی تحت شبکه معرفی کنید

محل زندگی
    مرکز ایران

نکنه منبع ای برای برنامه نویسی تحت شبکه در اینترنت وجود ندارد و ما بی خبریم

کاربر تازه وارد آواتار vb_bmw
    محل زندگی
    زیر پرچم دات نت!!!

سلام.

یه کتاب برای Net Remotting. هست که خود از انتشاراته MMpress هست!خود مدیر بخش توسعه ماکروسافت نوشتش!البته چند نفر دیگه ای هم هستند.

کتابش زبون اصلی و فوق الاده بد نوشته شده و میشه گفت بهترین منبع برای Souket و TCP/IP هست!

کتاب حجمش بالاست من گذاشتم upload بشه.تموم که شد لینکشو میزارم!

من خودم 3 ماه تول کسشد تا بتونم تمومش کنم!نوشتارش مزخرفه ولی سورس کد هاش عالیه!

محل زندگی
    مرکز ایران

ممنون از زحمت ی که دارید می کشید امیدوارم موفق باشید

محل زندگی

سلام
    نکنه منبع ای برای برنامه نویسی تحت شبکه در اینترنت وجود ندارد و ما بی خبریم
    اگر یک کم زبانتان را قوی کنید یا از یک دیکشنری استفاده کنید، به نظر من MSDN خوب است و اغلب کافی است.

محل زندگی
    مرکز ایران

پر روی است ولی اگر میشه لینکی از MSDN بگذارید تا ما برای انگلیسی دست پا شکست همان یه فکری بکنیم

محل زندگی

سلام
    معمولاً این برنامه حجیم را همراه VS خرید و فروش میکنند، شما اگر یک DVD مناسب از VS2008 در ایران بخرید، به احتمال خیلی زیاد MSDN هم دارد.

البته نمونه انلاین هم دارد.
    msdn.microsoft.com

مثلاً لینک ریشه اطلاعات در مورد کلاسس System.Net.Sockets.Socket این است: (به الگوی درختی سمت چپ دقت کنید.)
    msdn.microsoft.com/en-us/library/system.net.sockets.socket.aspx

msdn برای هر کلاس و ساختاری در دات نت، حداقل یک توضیح مختصر دارد.

در آخر لازم به ذکر است که msdn در توضیح اطلاعات Windows و VS و...، بالاترین درجه مرجعیت را دارد.

محل زندگی
    مرکز ایران

نقل قول نوشته شده توسط vb_bmw مشاهده تاپیک
    سلام.

یه کتاب برای Net Remotting. هست که خود از انتشاراته MMpress هست!خود مدیر بخش توسعه ماکروسافت نوشتش!البته چند نفر دیگه ای هم هستند.

کتابش زبون اصلی و فوق الاده بد نوشته شده و میشه گفت بهترین منبع برای Souket و TCP/IP هست!

کتاب حجمش بالاست من گذاشتم upload بشه.تموم که شد لینکشو میزارم!

من خودم 3 ماه تول کسشد تا بتونم تمومش کنم!نوشتارش مزخرفه ولی سورس کد هاش عالیه!
    دوست گرامی چی شد ؟ یادتون رفت اگر ممکنه upload کنید که من خیلی بهش نیاز دارم

محل زندگی
    مرکز ایران

سلام دوست عزیز

ممنون از لینک MSDN ، ولی هیچی سر در نیاوردم ( هر چی بیشتر خواندم کمتر فهمیدم)

اگر میشه یه کتاب فارسی یا منبع فارسی یا انگلیسی روان معرفی کنید شرمنده

من خیلی دنبال کشتم ولی مثل اینک چاره دیگه ای نیست جز اینک مزاحم شما بشم

بازم ممنون

محل زندگی

سلام
    اگر بتوانید خودتان را با MSDN مچ کنید و از توضیحات و کدهای نمونه آن استفاده کنید، خیلی خوب و موثر است و شما را به نوعی بی نیاز میکند.

اما در ضمینه کتاب، من به شخصه فقط یک کتاب قدیم را دیدم که در خصوص سوکت هم صحبت هایی کرده بود و مثالهایی اورده بود که البته نسخه مورد بحث Framework1.0 بوده (یعنی قبل از نسخه رسمی VS2003! یک چیز تو مایه های بدو تولید دات نت!) البته مطالب چندان تفاوتی نکرده.
    کتاب از دیباگران بوده و نامش هم "برنامه نویسی شبکه در دات نت" بوده است.

محل زندگی
    مرکز ایران

سلام

دوست گرامی آیا از برنامه نویسی تحت شبکه به غیر از چت استفاده دیگری می شود لطفا توضیح دهید

ممنون می شوم

محل زندگی

سلام
    چت فقط یک نمونه است، نمونه ای شاید خیلی ملموس تر باشد.
    هر کجا که شما بخواهید دو برنامه در دو رایانه مختلف با هم ارتباط داشته باشند، در اصل نوعی جریان برنامه نویسی شبکه و سوکت در بین است.

رایانه های امروزی دیکر تک و تنها نیستند و استفاده نمیشوند.
    - همین اینترنت نمونه عظیمی از برنامه نویسی تحت شبکه شده است. http و ftp و smtp و...

- بالاخره برنامه های بانک های اطلاعاتی مشترک هم نوعی برنامه نویسی شبکه است، گرچه یک موتور دیتابیس رابطه ای مثل SQLServer ظاهراّ ما را از کد نویسی شبکه راحت میکند.
    چه برنامه هایی که در یک ساختمان استفاده میشوند چه برنامه های با وسعت بیشتر.

- دنیای بازی را هم نباید فراموش کرد، برنامه نویسی بازی ها و تجارت بازی های رایانه ای بعد از مواد مخدر و تجارت اصلحه و چند تجارت تابلو دیگر، جزء صدر جدول نقل و انتقالات پولی دنیا است.
    اغلب بازی های امروزی هم چه تحت کنسول خودشان و چه تحت PC قابلیت شبکه شدن و بازی گروهی دارند.
    نمونه بارز آن هم همین بازی های سبک استراتژیک که با همکاری گروهی قابل انجام است و حتی بالای 10 PC هم این بازی ها واقعاً معنی میدهد.

- یا برنامه های مدیریت کافی نت ها و امسال این ها... که رایانه مرکزی میتوانید بقیه رایانه ها را کنترلر کند.
    یک چیزی شبیه RemoteDesktop مایکروسافت ولی در بعدی دیگر.

بحث فقط سر چت نیست.

موفق باشید.

محل زندگی
    مرکز ایران

سلام

من تصمیم گرفتم برنامه نویسی socket را شروع کنم منبع درست حسابی پیدا نکردم ولی یه چیزهای از لینک

MSDN شما گرفتم هنوز هم فرصت نکردم تا کتابی که شما معرفی کردید را بخرم

یه سوالی داشتم در مورد این کد

Dim socket As Socket
    socket = New Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.Tcp)
    میشه کلش را توضیح بدهید

یه پشنهاده داشتم اونم اینک بیاید و یک مقاله در مورد برنامه نویسی socket بنویسید

این کار شما دو مزیت خواهد داشت اول اینکه این مقاله شما منبع ای برای برنامه نویسی socket به زبان فارسی می

شود دوم من هم از این بلاتکلیفی در می آییم ( و البته امثالی مثل من)

این حرف من فقط و فقط جنبه پیشنهادی دارد و بس

محل زندگی
    مرکز ایران

شاید این حرف من جواب نداشته باشد
    نقل قول نوشته شده توسط jas1387 مشاهده تاپیک
    یه پشنهاده داشتم اونم اینک بیاید و یک مقاله در مورد برنامه نویسی socket بنویسید

این کار شما دو مزیت خواهد داشت اول اینکه این مقاله شما منبع ای برای برنامه نویسی socket به زبان فارسی می

شود دوم من هم از این بلاتکلیفی در می آییم ( و البته امثالی مثل من)

این حرف من فقط و فقط جنبه پیشنهادی دارد و بس
    ولی فکر کنم که این یکی یه جوابی دارد

نقل قول نوشته شده توسط jas1387 مشاهده تاپیک

یه سوالی داشتم در مورد این کد

Dim socket As Socket
    socket = New Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.Tcp)
    میشه کلش را توضیح بدهید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •