چون شما میگید شک ندارم که درسته ولی بدون شک مقاله تان مربوط به سال 2003 بوده. (5 سال پیش)
دوست عزیز منظورم این بود که من خودم این مقاله رو یکسال و نیم پیش از سایت مایکروسافت گرفتم.
در این مورد واقعاً متاسفم هستم و انتظارش از شما نداشتم.
من خودم #C هم کار میکنم، اصلاً برای من تعصب معنی ندارد، (وقتی خودم #C هم کار میکنم) بارها در تالارهای دیگر از #C هم دفاع کردم، از محاسن windows دفاع کردم در مقابل از محاست linux هم دفاع کردم.
مشکل من ان است و توان تحملم در جمله های ناحق کم است. فرقی ندارد #C باشد یا VB.Net یا Linux یا ... و نتیجتاً مجبور به جواب توضیحی در جهت شفاف سازی میشوم.
افتخارم این است که هیچ گاه جو گیر زمانه و تعصب نشده ام و با تمام توان سعی کردم بدون قضاوت قبلی، در لحظه و طبق شواهد و مستندات و حق مطلب بنویسم.
حالا باید برچسب بخورم، انهم .... خنده داره.!
در این مورد، جای تشکر و قدردانی از شما داره، ولی با توجه به گفته های شما در پست قبل که مربوط به پشتیبانی از انوع Unsigned و همینطور Unmanaged Programming بود، مقداری تعصب برای ویژوال بیسک کاملا مشهود بود چون مدرکی دال بر موضوعات مطرح شده نبود، به هر حال این موضوع باعث شد که مسئاله تا حدودی برای دوستان و کسانی که در این قضیه کنجکاو بودن روشن بشه.
اما برای تست برنامه، با تشکر از شما، اما کامپایلر شما Vs 2008 بود و همینطور در مد Release اسمبلی رو تولید کردید (هرچند که در اسمبلی های کوچک، تفاوت چندانی بین Debug و Relase نیست)، بهرحال من هم دو دستور مشخص شده رو در Vs2008 نوشتم (با زبان سی شارپ) و کامپایل کردم و حجم اون، مثل مال شما 4.50کیلوبایت شد( البته بدون دست زدن به تنظیمات استاندارد Visual Studio 2008) اما باز وقتی کدهای IL دو اسمبلی رو در ildasm.exe مرور میکردم، اسمبلی کامپایل شده به وسیله ی vb.net یک خط بیشتر از سی شارپ بود :
.custom instance void [mscorlib]System.STAThreadAttribute::.ctor() = ( 01 00 00 00 )
بهرحال ممنون، دوستان اگه سورسهای پیچیده تری دارن، لطفا به شیوه ی پستهای 127 و 129 اسمبلیهای تولید شده رو آنالیز و نتیجه رو (به همراه سورس) اینجا بذارن.
متشکرم