نمایش نتایج 1 تا 40 از 55

نام تاپیک: حل مشکل پشتیبان گیری و بازیابی برای همیشه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    محل زندگی
    اهواز

نقل قول: حل مشکل پشتیبان گیری و بازیابی برای همیشه

نقل قول نوشته شده توسط rezaei manesh مشاهده تاپیک
    سلام دوستان یه چیز جالب ربطی به طولانی بودن مسیر نداره مشکل باید جایه دیگه باشه
    من همین کد رو در یک برنامه با sql2000 تست کردم مشکلی نبود اما همون کد رو با اس کیو ال2005 تست کردم در بعضی از مسیر ها همین خطا رو می داد مثل مسیر دسکتاپ من (C:\Documents and Settings\Hamed\Desktop\) ویا مسیر ریشه یک درایو مثل(c:/) هم همین مشکل رو دارد اما در مسیر زیر کار می کند c:\bk
    فکر کنم یک اشکالی در sql2005 باشه نسخه 2005 من استاندارد ادیشن هست
    جناب رضایی منش بالاخره فهمیدم منشا این مشکل کجاست . ببینید در حالت پیش فرض Logon Type سرور به صورت Network Services ست شده برای همین وقتی میخواد به درایو ویندوز دسترسی داشته باشه این خطا رو میده ( فقط درایو ویندوز) برای حل این مشکل باید Logon Type رو روی Local System ست کنید مشکل حل میشه .(از طریق برنامه SQL Server Configuration Manager )
    اگر هم قصد دارید تحت شبکه پشتبان گیری و بازگردانی رو انجام بدید سعی کنید برنامه رو توی درایوی غیر از درایو ویندوز نصب کنید چرا که دسترسی به درایو ویندوز ، تحت شبکه یه سری محدودیتها داره
    برای اینکه دقیقا متوجه شید چه چیزی باعث بروز مشکل میشه از کد زیر در قسمت Catch استفاده کنید.:
    Catch ex As Exception
    MsgBox( ex.InnerException.InnerException.Message, 48, "پیغام")
    End Try
    آخرین ویرایش به وسیله Sub Zero : دوشنبه 04 شهریور 1387 در 10:54 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •