صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 80 از 80

نام تاپیک: بحث پیرامون امنیت برنامه ها در مقابل کرک شدن

VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    محل زندگی
    X place

نقل قول: بحث پیرامون امنیت برنامه ها در مقابل کرک شدن

دقیقا یادم نیست کی ولی یکی از دوستان امضاش این بود:

اگر می خواهید برنامه تان کرک نشود اصلاً برنامه ننویسید
    فکر کنم این تاپیک هم آخرش به همین جمله ختم میشه.

این که نشد یکی یه چیزی میگه نفر بعدی حرف قبلی رو رد میکنه.
    سوء تفاهم پیش نیاد منظورم این نیست که چرا هی ایده های هم رو نقض می کنید. منظورم اینه که آخرش چه باید کرد که برنامه کرک نشود؟

من هم فکر می کنم جلوگیری از کرک برنامه غیر ممکن باشه. ولی باز هم خودم تو برنامه هام سعی می کنم تا اونجا که می تونم حداقل دست کرکرهای مبتدی رو بسته نگه دارم.

هنوز هم منتظر ایده های دوستان برای جلوگیری از کرک شدن برنامه هستم، همینطور دلایل منطقی برای رد ایده ها.
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

کاربر دائمی آواتار scarce
    محل زندگی
    gifdoni.com

نقل قول نوشته شده توسط MFiRE مشاهده تاپیک

یعنی شما می گی:
    اگر سریاله مادربورد = XXXXXXXX بود
    وارد شو
    اگه نبود
    پیغام خطا بده
    تمام شد رفت پی کارش (خداییش end if رو حال کردین ... جدیده)

حالا کرکر می گه :
    اگر سریاله مادربورد = هر چی بود بود
    وارد شو
    تمام شد
    دوست عزیز شما فکر کنم افطار تون دیر شده و روزه هم داشتی ضعف کردین. و اینها را همین جور الکی نوشتین رفتین افطار .
    هیچ برنامه نویسی از این روش استفاده نمی کنه که شما استفاده کردین منظورم :
    وارد شو
    اگه نبود
    پیغام خطا بده

اگه اینطوری بود هر کی می تونست کرک کنه. اینجوری ها هم که فکر می کنید نیست که کرکر بیاد بگه :
    وارد شو
    تمام شد
    ببین هیچ کراکری تا نقصی از برنامه پیدا نکنه و فرمولی نداشته باشه نمی تونه برنامه را کرک کنه.
    [/quote]

کاربر دائمی آواتار koruir
    محل زندگی
    ايران

ببخشيدها ولي چرا اينقدر بهونه ميگيريد؟ منظور MFiRE اين بود که براي رجيستر از هر چيزي که استفاده بشه؛ نهايتا بايد بايه دستور شرطي چک بشه. و کرکر هم مياد و دستور شرطي رو براي رد شدن از قفل نرم افزاري برعکس ميکنه. همين.

ببین هیچ کراکری تا نقصی از برنامه پیدا نکنه و فرمولی نداشته باشه نمی تونه برنامه را کرک کنه
    در ضمن scarce جان؛ بزرگترين نقص همون استفاده از دستورات شرطي هست. که البته راهي به جز اين هم نيست. و فکر کنم دوستان بدونن که کرکر برنامه رو خط به خط اجرا ميکنه تا شرط مورد نظر رو پيدا کنه. البته نه در همه موارد.

تا اونجايي هم که من ميدونم دوستان به دو دليل ميان به فروم.
    1.ياد گرفتن
    2.ياد دادن

پس جايي براي کل کل نمي مونه.
    البته در همين فروم؛ در قسمت امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی ميتونين CrackMe هاي خودتون رو ارايه بدين تا اساتيد روش کار کنن. و بهتون قول ميدم که از کار کردن روي CrackMe هاي قوي استقبال کنند. اما پيشنهاد ميکنم که قبل از هر کاري اول قوانين اونجارو بخونين.

با آرزوي موفقيت براي همه ي دوستان.
    دادار يار.
    يا حق.
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : سه شنبه 19 شهریور 1387 در 00:38 صبح

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

اگه اینطوری بود هر کی می تونست کرک کنه. اینجوری ها هم که فکر می کنید نیست که کرکر بیاد بگه :
    وارد شو
    تمام شد
    متاسفانه یا خوشبختانه بر خلاف فرمایش شما دقیقا" همین طوره ، کراکر در بعضی موارد کاری نداره که فرمول چیه و... فقط به برنامه میگه اجرا شو .... همین.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

درضمن دوست عزیز ، جناب " Scarce" ، بنده قبلا" کراکر بودم ولی الان ترک کردم ، این طوری که شما درباره قفل های نرم افزاری صحبت کردید گمان میکنم سر رشته ای از کرک نداشته باشید یا لااقل زیاد سراغ این مقوله نرفته اید ، به جز در موارد قفل های سخت افزاری کرک کردن دیگر برنامه ها زیاد هم سخت نیست ، شما میتونید این مطلب رو تو تالار امنیت برنامه نویسی جستجو کنید ، جناب بردیا از اساتید کرک ایران تو این تالار فعالیت دارن و بنده با نوشتن برنامه و کرک شدن از جانب ایشون سطح پیشرفت دریافت میکردم ، خودتون میتونید به پست ها دقت کنید ، بنده از سطح 1 از 10 شروع کردم و الان به سطح 6 از 10 رسیدم و در این فاصله ابدا" امنیت رو ساده نگرفتم و تا میتونستم قفل رو پیچیده میکردم ، حالا بازم شما میگید بهتره بیایم و قفل های نرم افزاری ساده بنویسیم.‌؟!!!!!

و در مورد صحبت قبلی شما :

وارد شو
    تمام شد
    برنامه هایی که با عنوان قفل نرم افزاری نوشته میشن نهایتا" میان یه جا صحت یه عملی رو بررسی میکنن این در زبان اسمبلی یعنی JNZ ، کراکر ها برنامه رو در دیباگر لود میکنن و میان در همون قسمت به جای کلمه JNZ ، نقیض اون رو یعنی JE رو وارد میکنن بدین ترتیب اگه شما کد صحیح رو به برنامه بدین برنامه خطا میده و میگه کد اشتباهه و اگه کد غلط وارد بشه برنامه با تشریفات اضافی فعال شدن قفل رو اعلام میکنه.
    خودتون یه برنامه با VB یا هر زبان دیگه بنویسید و امتحان کنید............. !

محل زندگی
    gifdoni.com

اگه اینطوره ما تسلیم شدیم. ولی پیشنهاد جالبی برنامه خودمو میدم کرک کنن شاید شما درست گفته باشید.

کاربر تازه وارد آواتار MFiRE
    محل زندگی
    كيانپارس

یه چند روزی نبودم ... ببین چه خبر شده ... داغونمون کردن !

دقیقا یادم نیست کی ولی یکی از دوستان امضاش این بود:

نقل قول:اگر می خواهید برنامه تان کرک نشود اصلاً برنامه ننویسید

فکر کنم این تاپیک هم آخرش به همین جمله ختم میشه.

این که نشد یکی یه چیزی میگه نفر بعدی حرف قبلی رو رد میکنه.
    سوء تفاهم پیش نیاد منظورم این نیست که چرا هی ایده های هم رو نقض می کنید. منظورم اینه که آخرش چه باید کرد که برنامه کرک نشود؟

من هم فکر می کنم جلوگیری از کرک برنامه غیر ممکن باشه. ولی باز هم خودم تو برنامه هام سعی می کنم تا اونجا که می تونم حداقل دست کرکرهای مبتدی رو بسته نگه دارم.

هنوز هم منتظر ایده های دوستان برای جلوگیری از کرک شدن برنامه هستم، همینطور دلایل منطقی برای رد ایده ها.

من ایده ای ندیدم !
    ببینید من چیزی رو نقض نکردم !
    فقط منظورم این بود :

سادگی برنامه = کرک 100% تضمینی !!!!

دوست عزیز شما فکر کنم افطار تون دیر شده و روزه هم داشتی ضعف کردین. و اینها را همین جور الکی نوشتین رفتین افطار .
    هیچ برنامه نویسی از این روش استفاده نمی کنه که شما استفاده کردین منظورم :
    وارد شو
    اگه نبود
    پیغام خطا بده

وارد شو
    تمام شد
    ببین هیچ کراکری تا نقصی از برنامه پیدا نکنه و فرمولی نداشته باشه نمی تونه برنامه را کرک کنه.

همینجور نوشتی رفتی یعنی چی !؟

من نگفتم کسی می یاد یه شرطه اینجوری می زاره ! منظورم این بود که کلیه شرط هایی که شما می شناسی به این صورت عمل می کنه (یا یه چیزی شبیه به این) !

پس در هر صورت چه یه دونه شرط چه صد دونه شرط بزاری بازم قابله کرک شدنه

راستی در مورد نقص برنامه و فرمول ! داخله دنیایه کرک هیچ نقصی پنهان نمی مونه ... بستگی به کرکرش داره ! ولی به هر حال قابل پیدا شدنه ! و وقتی هم پیدا شد برای مثال اگه چیزی رو چک می کرد ، بازم بر می گشت به همین :
    وارد شو
    اگه نبود
    پیغام خطا بده

ببخشيدها ولي چرا اينقدر بهونه ميگيريد؟ منظور MFiRE اين بود که براي رجيستر از هر چيزي که استفاده بشه؛ نهايتا بايد بايه دستور شرطي چک بشه. و کرکر هم مياد و دستور شرطي رو براي رد شدن از قفل نرم افزاري برعکس ميکنه. همين.
    100 درصد !
    ببینم دوستانی که اعتراض کردید ! شما دستوره شرطی می شناسید که با این چیزی که من نوشتم فرق داشته باشه ! مثلا :

اگر سریاله مادربورد باقالی بود کشمشش کن و به کاره کرکر اهمیت نده و بی خیال در کل
    یا
    اگر سریال مادربورد <=> XXXXXX بود فلان کار و انجام بده !

اصلا منطق نداره ! پس یا مثله اونیه که مثال زدم یا شبیه اونه !

متاسفانه یا خوشبختانه بر خلاف فرمایش شما دقیقا" همین طوره ، کراکر در بعضی موارد کاری نداره که فرمول چیه و... فقط به برنامه میگه اجرا شو .... همین.
    قربونه آدمه چیز فهم
    روش های زیادی وجود داره که برنامه ها رو کرک کرد !
    یعنی به عبارتی می شه گفت از در نشد از پنجره !

اگه اینطوره ما تسلیم شدیم. ولی پیشنهاد جالبی برنامه خودمو میدم کرک کنن شاید شما درست گفته باشید.
    شاید نه حتما

ببخشید یه خورده تند بود !

محل زندگی
    ايران

اگر می خواهید برنامه تان کرک نشود اصلاً برنامه ننویسید 

آقا این جمله بالا Bug داره. من یه روش بهتر سراغ دارم.
    فرض کنید که شما یه برنامه خوب مینویسید. و کلی قفل روش میزارید.
    منه کاربر بعد از کلی تو کف بودن برا برنامه میام و یه سرچی میکنم برای کرک.
    میبینم که کرکر عزیز برنامه رو کرک کرده و رایگان در اختیار من گذاشته.

نتیجه: من با حرص و طمع باور نکردنی کرک رو دانلود میکنم. و بعد از استفاده از برنامه, به ریش برنامه نویس میخندم.

اما حالت دوم:
    اینو من خودم توی یه برنامه خوب خارجی (Avant Browser) دیدم.
    برنامه نویس میاد و میگه آقا برنامه مجانی. ولی خداییش وجدان داشته باشید. این شماره حساب من. اگه برنامه به دردتون خورد من رو هم فراموش نکنید.

نتیجه: هنوز هیچ قفل نرم افزاری نوشته نشده که به اندازه معرفت کاربر قوی باشه.

محل زندگی
    كيانپارس

Thumbs up نقل قول: بحث پیرامون امنیت برنامه ها در مقابل کرک شدن

سلام
    جالب بود (:

نتیجه: من با حرص و طمع باور نکردنی کرک رو دانلود میکنم. و بعد از استفاده از برنامه, به ریش برنامه نویس میخندم
    اگه ریش نداشت چی !؟

داشتيد، کمکهاي شما براي من قابل قبول و تحسين برانگيز مي باشد

.مي توانيد هر مقدار به مرورگر «اونت» کمک کنيد Paypal حمايت شما مرورگر «اونت» را زنده و قدرتمند نگه مي دارد. اگر قصد کمک داريد دکمه کمک مالي را انتخاب کنيد. شما توسط

.تمام فرمهاي کمک امنيت بالا دارند

!خدا نگهدار شما

Anderson
    اینم متنه کمک مالیه این برنامه !

ولی خوب اینم یه روشه دیگه !

راستی نظرتون در مورد این کد چیه :

اگر سریال مادربورد = معرفت بود
    برنامه اجرا شه

محل زندگی
    gifdoni.com

یه چند روزی نبودم ... ببین چه خبر شده ... داغونمون کردن !

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

شاید نه حتما

ببخشید یه خورده تند بود !
    آره یه خورده چه عرض کنم یه خورده تند بود اینجوری باید می نوشتی .

شما بهم پیشنهاد دادید که برنامه بدم دوستان کرک کنن دادم ولی بر سرشون چه بلایی اومد؟ . کرکر درسته از دستورهای شرطی عبور می کنه.! اما از بعد دستور شرطی نمی تونند به همین راحتی بگذرند یا اگه بگذرند یا سیستمشون به باد می ره یا برنامه به طور غیر عادی اجرا میشه که فکر کنم کل سیستم خراب نمیشه بعضی قطعات البته بستگی به اهمیت برنامه ها داره از نظر پولی !!. حالا اگه باور نداری قفل نرم افزاری که نوشتم می زارم تو این بخش شما هم سر و کله بزنید با این برنامه.

کاربر دائمی آواتار VB.SOS
    محل زندگی
    كرج

دوستان يكبار ديگه بحث هاي اول تا اين صفحه رو بخونيد........ ايا واقعا اين بحث هاي مشكل كسايي كه ميخوان نرم افزارشون به راحتي كرك نشه رو حل ميكنه؟
    بيايد باهم همكاري كنيم و كسايي كه در اين بحث تبحر دارن بيان و رو هدف زير كار كنن كه فكر كنم واقعگرايي تر باشه:

"چگونه امنيت نرم افزارهايمان را افزايش دهيم تا به آساني كرك نشوند؟"
    به اميد نزديك شدن به اين هدف

محل زندگی
    كيانپارس

خب این چه کاریه !؟

اخه تویه کدوم قفل دیدی برنامه نویس بیاد یه قطعه رو بسوزونه !؟

هیچ شرکتی حاضر نیست برنامه هاشو اینجور پروتکت کنه !!!

عزیز جان شما یه خورده در مورد کرک تحقیق کن . ببین چطور کرک می کنن !
    وقتی کرکر If رو پیدا کنه ! عملیاته بعدشم پیگیری می کنه ببینه چه خبره !
    این که می شه همون جریانه سریاله مادربورد و باقالی

محل زندگی
    ايران

اینجا برای کل کل نیست. خواهش میکنم اگه چیزی بلدید به بقیه هم یاد بدید. وگرنه لطف کنین کل کل ممنوع

اما از بعد دستور شرطی نمی تونند به همین راحتی بگذرند یا اگه بگذرند یا سیستمشون به باد می ره یا برنامه به طور غیر عادی اجرا میشه که فکر کنم کل سیستم خراب نمیشه بعضی قطعات البته بستگی به اهمیت برنامه ها داره از نظر پولی !!.
    شرمنده ولی اینی که میگم حقیقته.
    من برنامه ای گرون قیمت تر از ویندوز، 3DMax ؛ Maya و ACad سراغ ندارم. اما با این حال هیچ یک از اونها از بمب منطقی برای آسیب رسوندن به سخت افزار استفاده نمیکنن.
    و اما استفاده از بمب منطقی در CrackMe چه معنی داره؟
    معنیش اینه که برنامه من نفوذ پذیره, بیاید و منو کرک کنید؛ حالا که کرک شدم ازتون انتقام میگیرم. هاردت Format شد. Ram سیستمت سوخت. و . . .
    اگه شما به کرک نشدن برنامتون ایمان دارین؛ پس چرا خرابکاری بعد از کرک شدن؟

چگونه امنيت نرم افزارهايمان را افزايش دهيم تا به آساني كرك نشوند؟
    دقیقا. ما میخوایم برنامه هامون به راحتی و توسط هر تازه کاری کرک نشه. (جمله تکراری بود)

دقیقا درسته. وقتی کرکر میتونه با Serial Fishing سریال مخصوص خودش رو از برنامه بگیره؛ به نظر شما نمیتونه بفهمه که بعد از فلان دستور، چه اتفاقی میتونه بیفته؟
    تازه میشه قبل هر کاری API ها رو شناسایی کرد. مثلا BlockInput و غیره.

ادمین:
    تجربه ثابت کرده که این طور تاپیک ها آخرش یا حذف میشه یا قفل.
    دوستان به هر اندازه که این کل کل ها ادامه پیدا کنه؛ ما ها بیشتر از تجربیات هم دور میمونیم.
    البته زوری نیست؛ شاید بخواید Private بمونه و دوست ندارین که Public کنین تجربه هاتون رو.
    پس خواهش میکنم با بحث های الکی و بی مورد هم تاپیک رو متشنج نکینید و هم دلیلی نباشید برای بسته شدن تاپیک.

VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    محل زندگی
    X place

متن پنجره about نرم افزار رهیاب همراه محصول سایبیران کیش (نقشه تهران 87)
    نسخه 5/1
    تاریخ ساخت 1/11/86
    تاریخ نقشه 87

از آنجا که بعلت کپی برداری، تولید کننده منصرف از عرضه نسخه جدیدتر شد، ح.م.د آن را به روز نمود، امید است مردم فهیم از کرک کردن که همان هم نامی با مواد مخدر شایسته اش است پرهیز کنند.
    آخرشم کرک شد.

عدم وجود روش های مطمئن برای جلوگیری از کرک برنامه موجب میشه تا برنامه نویس یه همچین حرفی بزنه.

دوستان بهتر نیست این تاپیک منتقل بشه به بخش امنیت نرم افزار یا حداقل از یکی از اساتید کرک تو اون بخشو دعوت کنیم اینجا تا حداقل یه کم این تاپیک مفید واقع بشه و پست های اضافیش حذف شه که این هم یکی از اون هاست؟
    به صفحه ششم رسیدیم اما هنوز بحث سره مساوی و نامساوی گذاشتن برای شرط هاست.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();

نقل قول نوشته شده توسط xxxxx_xxxxx مشاهده تاپیک
    متن پنجره about نرم افزار رهیاب همراه محصول سایبیران کیش (نقشه تهران 87)

آخرشم کرک شد.

عدم وجود روش های مطمئن برای جلوگیری از کرک برنامه موجب میشه تا برنامه نویس یه همچین حرفی بزنه.

دوستان بهتر نیست این تاپیک منتقل بشه به بخش امنیت نرم افزار یا حداقل از یکی از اساتید کرک تو اون بخشو دعوت کنیم اینجا تا حداقل یه کم این تاپیک مفید واقع بشه و پست های اضافیش حذف شه که این هم یکی از اون هاست؟
    به صفحه ششم رسیدیم اما هنوز بحث سره مساوی و نامساوی گذاشتن برای شرط هاست.
    منم موافقم چون اینجا شده تاپیکی که واسه کل بازی بین بچه ها .

بهتره شما دوستان عزیز در مورد روش ها حرف بزنید .

باتشکر احسان

کاربر دائمی آواتار kuh_nur
    محل زندگی
    C:\Windows\Temp

Cool نقل قول: بحث پیرامون امنیت برنامه ها در مقابل کرک شدن

سلام دوستان
    یه چند وقتیه که یه فکر مغزمو به مرحله هنگ رسونده
    و اون اینکه برنامه های ما گرون تر از نرم افزار های شرکت ماکروسافت - اتودسک -ادوبی -کورل و . . . . که نیست بعدشم شما خودتون برای استفاده از فتوشاپ اونو کرک می کنین یا بطور غیر قانونی از ویندوز چند دلاری مایکروسافت استفاده می کنین ولی دارین جوش ساخت برنامه نفوذ ناپذیر و استوار رو می زنین
    بنظر شما اگه اینکار ( جلوگیری از نفوذ به برنامه ) قابل اجرا بود مایکروسافت بیکار می نشست
    خودتون بگین

کاربر دائمی
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();

نقل قول نوشته شده توسط kuh_nur مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    یه چند وقتیه که یه فکر مغزمو به مرحله هنگ رسونده
    و اون اینکه برنامه های ما گرون تر از نرم افزار های شرکت ماکروسافت - اتودسک -ادوبی -کورل و . . . . که نیست بعدشم شما خودتون برای استفاده از فتوشاپ اونو کرک می کنین یا بطور غیر قانونی از ویندوز چند دلاری مایکروسافت استفاده می کنین ولی دارین جوش ساخت برنامه نفوذ ناپذیر و استوار رو می زنین
    بنظر شما اگه اینکار ( جلوگیری از نفوذ به برنامه ) قابل اجرا بود مایکروسافت بیکار می نشست
    خودتون بگین
    حرف قشنگ و جالبی هست و درست .
    به نظره من فقط داریم با این کارا سره خودمون رو گول می زنیم و اینکه اگه قراره به دونه امنیت برنامه 100 تا فروش بره با این کار باعث می شیم 300 تا فروش بره .

باتشکر احسان

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

استفاده از قفل های نرم افزاری همواره کارائی و عمر نرم افزار رو پائین میاره ( درس مهندسی نرم افزار ) ، هیچ وقت شرکت مایکروسافت با همچین کار هایی اعتبار خودش رو زیر سوال نمیبره.
    در ضمن در آمریکا فرهنگ استفاده از برنامه های ارجینال جا افتاده و همین برای این شرکت بس.

محل زندگی
    كيانپارس

سلام
    تا اونجایی که می دونم روش هایه بسیاری تویه تاپیکه "محافظت از برنامه فايل اجرايي (براي استفاده عموم)" اومده !

اگه بتونین در پروژه هاتون استفاده کنید ، می تونین درجه امنیت برنامه هاتون رو بالا ببرین !
    تاپیک پر محتوایی هست !
    کد ها به زبانه دلفی و اسمبلی(دلفی) هست ! ولی می تونین از روشهاش استفاده کنین !
    از همه به خاطر کل کل عذر می خوام.

محل زندگی

پس چطوره من و شما دوستان عزیز برنامه نویس و کراکر و هکر خدمون شروع کنیم و حق و حقوق کسی رو پایمال نکنیم ساده تر بگم تا یک زره هم که شده COPY RIGHT رو رعایت کنیم

محل زندگی
    gifdoni.com

MFiRE عزیز لطفا در مورد کرک کردن برنامه توضیح بدید؟ و چگونه برنامه های ما کرک می شوند یا بهتر بگم از چه برنامه کد هایی باید استفاده کرد با تشکر.

دوستان سلام
    متاسفانه ما توی کشوری زندگی میکنیم که بازار کرک نرم افزار خیلی داغه جالب اینجاست که برخی از کرکر ها به این موضوع معتاد شدن و سرشون برای کرک کردن نرم افزارها درد میکنه در صورتیکه توی کشورهایی که مساله کپی رایت براشون حل شده است و فرهنگ استفاده از نرم افزار براشون جا افتاده همیشه از نرم افزارهای اصلی استفاده میکنند. بنابراین تولید کننده نرم افزار دغدغه این رو نداره که بره سراغ تکنیک های جلوگیری از کرک شدن و دیباگ شدن نرم افزار چون خیالش راحته. شاید خیلی از این روش هایی که ما برای جلوگیری از کرک استفاده میکنیم اونها به گوششون هم نرسیده باشه. اما کرک نشدن یک نرم افزار غیر ممکن است یعنی شما هر روشی را برای کرک نرم افزارتون استفاده کنید باز هم شخصی پیدا میشه که اون رو دور بزنه . تنها میتونید کار کرکر رو سخت تر کنید یعنی با خسته شدن کرکر میشه اون رو ازمیدان به در کرد. همیشه ساختن چیزی از خراب کردن اون بسیار سخت تره بنابراین اگر بخواهید روی روش های جلوگیری از کرک در نرم افزار کار کنید راه سخت و طولانی پیش رو دارید. برای این منظور پیشنهاد هایی دارم:
    1- سعی کنید از قفل سخت افزاری استفاده کنید (اگر بتوانید قفلی استفاده کنید که قسمتی از نرم افزار شما مثلا یک کلاس را در حافظه آن قرار دهید بسیار مفید است)
    2- استفاده از یک پروتکتور خوب
    3- سعی کنید از روش های انتی دیباگ و انتی تریس در کد نرم افزارتون استفاده نمایید زیرا پروتکتور ها هر چه قدر هم قدرتمند باشند روی فایل اجرایی نرم افزار شما بسیار محدود عمل میکنند ولی شما در سورس کد دستتان باز تر است و در جاهای مختلف میتوانید از تریک های مختلفی استفاده نمایید.
    4- اگر میخواهید از قفل سخت افزاری یا نرم افزاری استفاده نمایید سعی کنید نرم افزار شما حتما به یک چیزی در داده های قفل وابسته باشد و بدون آن در اجرا دچار اختلال شوند.
    5- توابع امنیتی در نرم افزارتان را مدام چک کنید. کرکر برای اینکه نرم افزار شمارا کرک کند مجبور است تغییراتی را در فایل اجرایی بوجود آورد شما با تشخیص این تغییرات در حین اجرا میتوانید در اجرای برنامه اختلال بوجود آورید.
    ....

VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    محل زندگی
    X place

آخرشم نه این تاپیک منتقل شد به بخش امنیت نه یک نفر از اونجا به اینجا سر زد.

2- استفاده از یک پروتکتور خوب
    دوستان اونایی که (آقا نیما هم شامل میشه) نرم افزارهای packer دارند لطفا، خواهشاً اینجا قرار بدید تا بقیه هم استفاده کنند.
    حتما باید درخواست بشه؟؟؟
    این همه پست اضافی، ده تا توش مفید نیست. در صورتی که خیلی ها می تونند مفیدش کنند.

محل زندگی

نقل قول نوشته شده توسط ab.mahmoodi مشاهده تاپیک
    دوستان سلام

5- توابع امنیتی در نرم افزارتان را مدام چک کنید. کرکر برای اینکه نرم افزار شمارا کرک کند مجبور است تغییراتی را در فایل اجرایی بوجود آورد شما با تشخیص این تغییرات در حین اجرا میتوانید در اجرای برنامه اختلال بوجود آورید.
    ....
    با این کار بشدت از کارایی برنامه می کاهید و سرعت برنامه رو کند می کنید و در ضمن منابع زیادی از سیستم مثل CPU و Ram اشغال میشه که باعث اذیت شدن کاربر برنامه می شه
    فکر کنم راه دیگه ای باید پیدا کنیم

نقل قول نوشته شده توسط xxxxx_xxxxx مشاهده تاپیک
    دوستان اونایی که (آقا نیما هم شامل میشه) نرم افزارهای packer دارند لطفا، خواهشاً اینجا قرار بدید تا بقیه هم استفاده کنند.
    حتما باید درخواست بشه؟؟؟
    اگر شما دنبال یک پروتکتور هستید من میتونم themida رو براتون میل کنم اما هیچ تضمینی وجود نداره.
    اون دوست عزیزی که گفت از کارایی برنامه کاسته میشه باید بگم اگر در برنامه نویسی مهارت داشته باشی با استفاده از ترد هیچ مشکلی بوجود نمیاد هر چند چک کردن سی ار سی یک متد اصلا منبعی از سیستم مصرف نمیکنه.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

اگر منظورتون اعلام نام پروتکتور هست ، مشکلی نیست ، ولی در مورد لینک دانلود باید عرض کنم که قرار دادن هر گونه لینک نرم افزار کرک شده چه ایرانی و چه خارجی نهایتا" با قفل شدن تاپیک همراه خواهد بود.

------------------------------------

در مورد پروتکتور ها ، بر خلاف عقیده خیلی از کراکر های بزرگ استفاده از ترکیب پکر ها میتونه خیلی موثر باشه ، بنده این حرفم رو تو تالار امنیت نرم افزار ثابت کردم ( یکی از اون اساتید fh_prg بود ).
    استفاده از ترکیب پکر ها باعث میشه کراکر با نگاه کردن به MUP آنپک مثلا" مول باکس دقیقا" نتونه رفتار ها رو تکرار و در نهایت فایل رو آنپک کنه ، پکر ها با تداخلی که با هم پیدا میکنن معمولا" بعضی از روتین ها شون تخریب و یا تضعیف میشه و از طرفی هم برخی از همین روتین ها به شدت قوی میشه.
    برای مثال توجه کنید‌:
    من در تالار امنیت برنامه نویسی اومدم که unpackme ارائه دادم ، از ترکیب پکر ها استفاده کرده بودم از Exe Cryptor و Molebox ، فکر میکنید سطح هر کدوم از اینها به صورت جداگانه چقدره ؟
    بهتون میگم : Execryptor = 3/10 و Molebox = 1/10 !!!!!
    من با ترکیب این دو پکر اومدم و به سطح 6/10 رسیدم ، این رو من نمیگم ، کسی که آنپک کرد گفت .
    پیدا کرده این فرمول ها از 3 راه موجوده ، استفاده از تجربه دیگران ، سعی و خطا ، مطالعه دقیق عملکرد پکر ها و ابتکار.
    فکر کنم جناب XXXXX_XXXXX راضی شدن.‌!

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

Smile نقل قول: بحث پیرامون امنیت برنامه ها در مقابل کرک شدن

این به عنوان اینکه دیگه جای گله گذاری نمونه.
    فایل ضمیمه حاوی سورس کد یه پکر هست که به صورت اپن سورس منتشر شده ، چون این فروم ربطی به دلفی نداره و ممکنه برای یه عده مشکل ساز بشه در مورد کد یه کمی توضیح میدم ، این برنامه میاد فایل شما رو XOR میکنه و در ریسورس خودش ذخیره میکنه ، بعد با یه راه انداز ( Stub ) ، میاد برنامه شما رو مستقیما" مینویسه رو رم ( کاملا " با برنامه های VB هم سازگاره ) ، شما میتونی از این تکنیک برای بالا بردن امنیت نسبی برنامه استفاده کنید ، چون این طوری کسی به فایل اصلی برنامه شما دسترسی نداره ، البته لازم به ذکر هم هست که کرک کردن این پکر کار کراکر های متوسط هست ، تازه کار ها هم بعضی وقت ها میتونن کرک کنن.
    بهتره یه سری تغییرات تو سرس برنامه بدین . ( برای خودتون میگم )
    وقت کردم فیلم آموزشی کرک کردن این پکر رو هم می ذارم تا همه بهره ببرن.
    امیدوارم که راضی شده باشید.
    بیاین از این به بعد مسائل اجتماعی و فرهنگی رو بی خیال شیم و فقط یا تکنیک ارائه کنیم یا سورس ، اگه کسی هم با گفته کسی مخالف بود ، خواهشا" با ارائه مستندات و یا لینک حرف خودش رو ثابت کنه ، نه با توهین و کل کل ..
    امیدوارم که شاهد تغییرات اساسی باشیم ، جای هیچ حرفی هم نذاشتم چون اول از خودم شروع کردم و عالم بی عمل نشدم.
    آخرین ویرایش به وسیله Nima NT : دوشنبه 25 مرداد 1389 در 15:23 عصر

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

اینم یه سورس در مورد تکنیک Stolen Code ، خوشبختانه به زبان VB هست و گوارای وجود.
    لزومی به توضیح نداره چون اینجا همه vb کار هستن و از سورس همه چیز رو متوجه میشن.
    این تکنیک میتونه خیلی موثر باشه !!! واقعا" میگم.
    این کد توسط جناب Bardia_dst ارائه شده.
    آخرین ویرایش به وسیله Nima NT : دوشنبه 25 مرداد 1389 در 15:23 عصر

کاربر جدید
    محل زندگی
    Iran

سلام
    نیما جان اگر میشود در مورد روشهای مقابله با دامپ کردن برنامه توضیح بدین
    ممنونم

VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    محل زندگی
    X place

آقا نيما بابت راهنمايي ها و برنامه هايي كه داديد ممنونم. فقط در مورد برنامه Stolen Code SRC اگه ممكنه يه خورده بيشتر توضيح بديد. چيزهايي كه من ازش فهميدم ايناهاست:

1- اين برنامه مياد و يه برنامه ديگه كه با ++Visual C نوشته شده رو اجرا مي كنه.
    2- اون برنامه اي كه با++C نوشته شده همون فايل lock.dat هستش.
    3- فايل lock.dat در واقع يه فايل كامپايل شده هست كه پسوند اصليش exe هست.
    4- وقتي پسوند رو تغيير ميديم به exe و اجراش مي كنيم هيچ چيزي مشاهده نمي كنيم چون:
    5- با توجه به سورس vb پروسه اون برنامه يه چيزي كم داره كه تو VB اونو بهش اضافه مي كنه. يعني درواقع يه تغييراتي تو پردازشش به وجود مياره.
    6- اون برنامه مهم نيست كه چي هستش چون هدف يادگيري اين روش است ولي برنامه يه AntiSpy هست كه همونطور كه گفتم با C++‎ نوشته شده.

پس در واقع برنامه نوشته شده (AntiSpy) براي اجرا شدن نيازمند يه برنامه ديگه هست (همين سورس vb).
    و بعد از اجرا مي بايست يه تغييراتي تو پروسه اون انجام بشه كه توسط اين دستور اين كار صورت ميگيره:

BufferTXT = Chr(&H55) & Chr(&H8B) & Chr(&HEC) & Chr(&H6A)
    lngReply = WriteProcessMemory(lngProcess, &H4112DA, BufferTXT, Len(BufferTXT), 0&)

خب. حالا اگه امكان داره در مورد اين دو خط توضيحاتي بديد. مخصوصاً خط اول. و اين كه ما چه طور ميتونيم برنامه مونو اينطوري بسازيم.

تشكر

سلام
    خوب هستيد
    كار اين اقاي برديا چقدر به كار من نزديك بوده !!!! Bardia_dst منظورم هست
    http://forum.persiantools.com/showpost.p...stcount=48
    و
    http://forum.persiantools.com/t20871.html
    دقيقا يك كاره بد نيست دوستان برنامه نويس كد رو كه بر ميدارن سورسشم بگن از كجا بر داشتن
    به اميد ديدار

کاربر دائمی آواتار REZADG
    محل زندگی
    هر جایی که انسان میتونه باشه

دوستان منم به نوبه ی خودم یه چیزایی بنویسم
    دوستمون راست میگن منم توی کرک سر شاخه دارم ولی نه به زیادی ایشون کرک در اصل همین شرط هاست برای این که پیدا کردن این شرط درست یا نادرست بودن شماره سریال سخت باشه سعی کنید نام فرم و ابزاری که در فرم رجیستری استفاده میکنید فارسی باشه بدین صورت کرکر باید بشینه کل کد های برنامه تون رو به فارسی ترجمه کنه بعد کرک کنه چون فارسی که مینویسید در HeX Edit و ابزاری مثل اون به صورت هگز نشون داده میشه و باید ترجمه بشه او کی

مدیر بخش آواتار Securebit
    محل زندگی
    تهران

بله همانطور که آقا سعید فرمودند این سورس متعلق به ایشان هست که چند سال پیش از سایت Persiantools دانلود کردم یک روز که تب Stolen Bytes داغ بود نیما جان از من درخواست یک نمونه کد ساده برای این تکنیک کردنند من هم این سورس را به ایشون دادم و فکر کردنند که این سورس را بنده نوشته ام در صورتی که من اصلا VB کار نیستم این سورس در اصل نه یک Stolen Bytes که فقط یک لودر ساده است که در امنیت نرم افزار جایی ندارد و برای اینکه آقا سعید هم دلگیر نباشند از نیما جان خواهش میکنم این سورس را به نام آقا سعید ثبت کنند.

مدیر بخش آواتار Securebit
    محل زندگی
    تهران

اطلاعات کامل برای این تکنیک.

http://esfahanvb.blogfa.com/post-2.aspx

کاربر دائمی آواتار Mr'Jamshidy
    محل زندگی
    Network

حالا که بحث داغه منم میام وسط :)

من دارم روی یک برنامه کار میکنم که کرکش رو سخت کنم به شما هم میگم که اگر خواستید روش کار کنید

اول از همه یک سری کد چرند در رابطه با لایسنس برنامه داخل برنامه تون مینویسید که Cracker رو گمراه کنید و Cracker تمام تکنیکاش رو روی اون سری کد متمرکز کنه و آخرش هم به هیچ جایی نرسه

در مرحله دوم شما باید از تکنیک Callback استفاده کنید، این تکنیک 2 تا پروژه که بدست شما نوشته شده رو بهم مرتبط میکنه یا میتونید از تکنیک Win Socket استفاده کنید که پیشنهاد نمیشه و با یک WPE Pro بسادگی مقادیری که از طریق شبکه یا همون Socket Programming جا به جا میشه رو اسنیف میکنه و تغییر میده پس همون کال بک خیلی بهتره

حالا یک پروژه دیگه هم میسازید برای لایسنس که این پروژه تمام کارها رو انجام بده (توجه داشته باشید که هیچ یک از کد های مربوط به لایسنس نباید داخل برنامه اصلی نوشته بشه حتی کد های مربوط به محدود کردن یا بستن برنامه)

فقط و فقط داخل برنامه اصلی یک فرم طراحی کنید که کد لایسنس رو بگیره و به برنامه مربوطه منتقل کنه که تکنیک کال بک این کار رو براتون انجام میده

این مسأله هم باید حتما رعایت بشه که برنامه تون (برنامه مربوط به لایسنس) تحت هیچ شرایتی نباید خودشو نشون بده چون اگر این اتفاق بیوفته برنامه مربوطه هندلش لو میره و با استفاده از هندلش آدرسش بدست میاد و وقتی که آدرسش بدست میاد خوب دیگه کرک کردنش سادس :)

همین رو بقیه مباحسش خودتون کار کنید

در رابطه با مبحث کال بک هم سورس زیر رو دانلود کنید و ازش استفاده کنید و اگر خوشتون اومد میتونید از DLL مربوطه که ضمیمه سورس هست استفاده کنید

امید وارم مطالبی که گفتم مفید واقع بشه

اگر هم خوشتون اومد یادتون نره

توضیحات مربوط به دی.ال.ال Callback

This is a universal Callback DLL which is useful for data transfer between VB apps. The "callback.dll" makes it possible to transfer any data between VB Apps without the need of subclassing. It may also serve as a receiver for callbacks from Windows.

-------
    یا حق
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

با سلام
    همون طوری که دوست و استاد گرامی Strong Byte عنوان کردن ؛ بنده سورس رو از ایشون گرفتم و با توجه به اینکه سورس رو از ایشون گرفتم فکر کردم که خودشون این برنامه رو نوشتن ولی بعدها متوجه این موضوع شدم چون جناب Strong Byte همون طوری هم که خودشون عنوان کردن VB کار نیستن , با توجه به اینکه مدت زیادی از ارسال پست عنوان شده توسط آقا سعید میگذشت بنده دیگه فکر کردم ویرایش پست زیاد موضوع مهمی نباشه ؛ برای همین پست رو همون طوری که بود رها کردم ؛ اینها رو عنوان کردم تا موضوع روشن بشه و دوستان یه وقت فکر بد نکنن و زود داوری رخ نده.
    البته برخی از دوستان یه کم کم لطف هستن ؛ آیا نمیشد این مساله رو قبل اینکه اینطوری عمومی عنوان کرد با پیام خصوصی حلش کرد ؟!
    آخرین ویرایش به وسیله Nima NT : جمعه 23 بهمن 1388 در 03:54 صبح

سلام خدمت استاد عزیز
    آقا این فایل های ضمیمه که فرمودین، درمورد Packer و همچنین Stolen Code، پیدا نمی شن؟؟
    مشکل از منه که نمیتونم ببینمشون یا کلا نیست؟؟

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    تهران

خب این چه کاریه !؟

اخه تویه کدوم قفل دیدی برنامه نویس بیاد یه قطعه رو بسوزونه !؟

هیچ شرکتی حاضر نیست برنامه هاشو اینجور پروتکت کنه !!!

عزیز جان شما یه خورده در مورد کرک تحقیق کن . ببین چطور کرک می کنن !
    این که می شه همون جریانه سریاله مادربورد و باقالی
    سلام من براي يه ارگان برنامه نوشتم براي نوشتن يك قفل حاضرم هر كاري بكنم و هر راهي برم اما نميدانم از كجا شروع كنم سي شارپ مقدماتي - اين ارگان بسيار مهم اما بي در و پيكر است متاسفانه مسئولين اهميت اون رو درك نمي كنند خواهشمندم منابعي را اعلام كنيد يا حداقل بگيد از كجا بايد شروع كنم ممنون

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    تهران

براي محافظت از اين قفل بايد حتما كامپيوتر كراكر منفجر بشه تا حد امكان و هيچ دررويي نداشته باشه چون جريان اطلاعات بسيار مهم است

دوستان بزار ی روش بگم بهتون ک 4 سال پیش اجرا شد و الان هم ک الانه باز همونه

ی برنامه بود 130 میلیون هزینه قفلش شد برنامه انگلیسی بود بعد از 6 ماه از وارد شدن ب بازار کرک شد

یعنی فولاد هم بسازید باز کرک میشه

اما میشه کارهای کرد ک جلوی بچه کرکرها رو گرفت اما 100% نشدنی هست میتونید از بزرگان هم بپرسید

حالا یکسری راه حل و راهکار میشه توضیح داد اما هیچ کدوم 100% نیستند حتی 99% هم نیستند!

موفق باشید دوستان

صفحه 2 از 2 اولاول 12

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •