مشاهده دست آورد نظرسنجی: به چه دلیل همچنان از VC6 استفاده می کنید؟

رای دهنده
68. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • عدم اطلاع از مطالب به دلیل عرضه کامپایلر ++VC با نامی با پسوند دات نت

11 16.18%
  • اشتباه گرفتن VC++‎6 با حالتی که برای Visual Basic 6 پیش آمد

2 2.94%
  • اطلاع نداشتن از ادامه پشتیبانی از MFC و win32 در نسخه های جدیدتر کامپایلر

13 19.12%
  • به دلیل مطالعه کتاب ها و مراجع قدیمی

26 38.24%
  • به دلیل تغییرات ایجاد شده در ارتباطات با پایگاه داده های جدید

1 1.47%
  • پشتیبانی و نگهداشت پروژه های بزرگ قدیمی

8 11.76%
  • هزینه بالای چند صد دلاری خرید نسخه های جدید این کامپایلر !؟

7 10.29%
نمایش نتایج 1 تا 35 از 35

نام تاپیک: تفکرات اشتباه در مورد VC++‎6 و در نتیجه عدم استفاده از نسخه های بعدی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار SMRAH1
    محل زندگی
    مشهد

کمی تامل بیشتر!!!

سلام

من هم کاملا با آقا نيما در وجود برخي تفکرات اشتباه در رابطه با نسخه هاي بعد از VC6 موافقم (چون خودم سالها قبل دچار اين اشتباه بوده ام).همچنين بسياري از مطالب و موضوعات مطرح شده بالا را تاييد مي کنم و معتقدم ما مجبوريم به سمت تکنولوژي هاي جديد حرکت کنيم (و بايد حرکت کنيم).ولي غرض از اين نوشتار اين بود که تاکيد کنم که هنوز نمي توان به اين صراحت براي VS6 گواهي فوت صادر کرد (حداقل در کشور ما!!).براي اين مطلب چند دليل مي آورم که اميدوارم بيشتر به آن توجه شود:
    1) توسعه نرم افزار هايي که هنوز به اين زبانها نوشته شده اند .براي نمونه ، اکنون قرار دادي دارم که مجبور به توسعه نرم افزار تحت VB6 هستم و تاکنون نتوانسته ام آن را به نسخه هاي بالا تر ارتقاع دهم (اما در تلاشم!!).
    2) نظر کارفرما : گاهي اوقات کارفرمايان اين گونه مي خواهند (نسخه را مشخص مي کنند) که البته قطعا از کمي اطلاع ايشان است.با اين حال چنانچه موفق نشويم آنها را متقاعد کنيم ، مجبوريم از همان زبانها قديمي استفاده کنيم !!!!
    البته اين دو دليل ،رسالت برنامه نويسان را بيشتر مي کند زيرا ما بايد حتما اين آگاهي و بيش را گسترش دهيم که مي توان از زبانهاي جديد تر يا نسخه هاي جديد تر استفاده کرد.همچنين در ذيل چند دليل ديگر هم دارم (که البته تعداد آن بيشتر بود ولي اهم آنها را ذکر مي کنم) و البته فقط براي VC6 صادق است:
    3) همانطور که مي دانيد VC6 از نسخه MFC42 (در بالا به سهو MFC 6 بيان شده بود) استفاده مي کند.اين نسخه هماهنگ با VC4.2 است.به همين دليل در تمام سيستم عامل ها بعد از 98 آن را مي يابيم (حتي ويستا).البته شايد لازم به ذکر نباشد ولي دو مطلب را همين جا ذکر مي کنم (براي دوستاني که احتمالا فرموش کرده باشند).که اولا گاهي اوقات برنامه نويسي تحت MFC راحتر از Win32 است و برنامه نويس بايد در هنگام برنامه سازي ،نوع آن را مشخص کند.براي همين نمي توان گفت که حتما بايد تحت win32 نوشت بلکه گاهي اوقات (و در اغلب برنامه هايي که ما در حال توسعه ان هستيم و به تعريف من برنامه هاي کوچک و متوسط اند) برنامه نويسي تحت win32 به غير از هدر دادن وقت نيست (توجه کنيد که در خيلي از مواقع هم برنامه نويسي تحت win32 بهترين و شايد تنها گزينه مناسب باشد و من منکر اين موضوع نيستم!).دوم اين مطلب که اين تفکر که در کشور ما (و در برخي جا هاي ديگر دنيا البته تا آنجا که من اطلاع دارم!) با حضور پنتيوم 4 الزاما، همه مردم نبايد کامپيوتر هاي قديم خود را دور بياندازند.براي نمونه من شرکتي را ديدم که براي هدف خاصي از يک پنتيوم 1 با 64 مگا بايت رم استفاده مي کرد و حتما مي دانيد در اين سيستم،نمي توان ويندوز 2000 نصب کرد! و سيستم عامل آن 98 SE بود.البته اين کامپيوتر براي کار کرد مد نظر بسيار مناسب (و حتي شايد خيلي پيشرفته!!!) بود.حال به نظر شما راهي غير از استفاده از VC6 براي برنامه نويسي آن مي ماند؟! از اين دست زياد نيستند ولي قابل تامل هستند.
    4) همانطور که ذکر شد اگر من برنامه را تحت MFC بنويسم ،به شرط استفاده از VC6،روي هر سيستم عامل ويندوز 98 به بعد جواب ميدهد.پس با اطمينان مي توانم آن را به کاربر بدهم بدون نياز به نصب چيزي روي سيستم مقصد (اين نکته در مورد برنامه هاي کوچک و حتي متوسط مهم است).ولي اگر نياز به MFC70 يا MFC 71 يا ...،باشد من برنامه نويس ،بايد حتما redistribution براي ان بگذارم تا برنامه نصب شود و اين مورد براي برخي سيستم ها خوشايند نيست (دليل اين مطلب هم توسعه روز افزون نرم افزار هاي Portable است)
    5) اين دليل شايد يک دليل ضمني باشد ولي قطعا موثر است.ما نيز بايد هماهنگ با تمام دنيا باشم.زماني که هنوز در سايتها برنامه نويسي مطرح (مثل code project) کد VC6 توسعه مي يابد،پس دليل بر استفاده از آن است.(مقالات جديد ،رفع ايراد ،به روز رساني کدها و ...).البته معمولا کد ها علاوه بر VC6 براي ديگر نسخه ها بخصوص VC8 نيز به کار مي روند.
    6) شايد برنامه نويسي براي VC6 سخت تر از VC8 باشد.چون API هاي بيشتر در دومي موجود است ولي در VC6 نيز مي توان توابع را به صورت Dynamic بار کرد.(من چند سال پيش برنامه اين نوشتم که به دليل استفاده از برخي از خصوصيات ويندوز 2000 به بالا فقط در نسخه هاي 2000 به بعد اجرا مي وشد و به خوبي هم کار مي کند و از API هاي آن هم استفاده مي کند).

در نهايت مي خواهم تکرار کنم که من با کليات پست آقا نيما براي وجوب حرکت به سمت نسخه هاي جديد موافقم و وظيفه خود مي دانم که به تمام دوستاني که داراي عذري مانند بالا نيستند،کلا VS6 را فراموش کنند و به فکر تکنولوژي روز باشند.

البته يک سئوال هم از آقا نيما داشتم : اشاره اي که در مورد عدم هماهنگي با نسخه هاي جديد تر ويندوز کرده بوديد،بسيار تامل برانگيز است.من تا حالا به اين عدم هماهنگي بر نخورده ام ولي قطعا اين موضوع صحت دارد.با اين حال مي خواستم خواهش کنم اين موضوع را کمي باز کنيد تا حداقل من در پروژه هاي آتي مد نظر قرار دهم .

موفق باشيد.
    آخرین ویرایش به وسیله SMRAH1 : چهارشنبه 27 شهریور 1387 در 15:54 عصر دلیل: اشتباه تایپی

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •