نقل قول نوشته شده توسط Elham_gh مشاهده تاپیک
زماني كه يك سيستم طراحي مي شه، بايد تمم لايه ها و ازتباطاتشان و ...همه و همه چيز طراحي شه.
اما الان با رشد فراگير استفاده از framework ها گوناگوني كه در بازار ارائه مي شهة آيا لزومي به طراحي لايه هايي كه اتوماتيك توسط framework ساخته مي شه هست؟
می تونم نام یکی از فریم ورکهای استانداری که خودش لایه درست می کنه رو بدونم؟
اگر منظورتون ایجاد لایه های منطقی که از طریق pattern mvc هست که امروزه به اون معمار سه لایه هم گفته می شه که خود این معماری سه لایه جای بحث و گفته گو داره چون این pattern رو شما می تونید در یک معاری دو لایه و همینطور n لایه استفاده بکنید. ربطی به فریم ورک نداره این یک pattern هست و اگر frameworkی اونرو پیاده سازی می کنه مثل struts که تازه استادارد هم نیست ربطی به معماری چند لایه نداره.
فریم ورک spring روی pattern دیگه ای به نام Dependency Injection کار می کنه. یا مثلا فریم ورک hibernate که یک فریم ورک مستقل در لایه مخصوص خودش هست.

هیچ یک از این فریم ورکها لایه درست نمی کنند. البته هر چند شما ۲۰ سال توی کار design و معماری نرم افزار بودید و منی که ۲ ماه تازه وراد کار کامپیوتر شدم کوچکتر از این هستم که بخوام جلوی شما حرفی بزنم. ولی واقعا بعنوان یک استاد در طراحی و معماری سیستم های بزرگ و سازمانی و با این تجربه می تونم ازتون خواهش کنم یک فریم ورک استادنداری یا غیر استانداردی رو به من معرفی کنید که برای لایه درست کنه؟