-
پنج شنبه 25 مهر 1387, 15:12 عصر
VIP
نقل قول: Advanced Exception Handler . یافتن دقیق مکان خطا.
مجموعه رایگان JEDI JVCL یک Dialogbox برای این منظور ارائه میده که میتونه اطلاعات مربوط به هر خطا، مشخصات سیستم کاربر، لیست ماجول های لود شده، و کنترلی که در لحظه خطا توسط کاربر فعال بوده را گزارش بده، و در یک Log File ذخیره کنه. از یک کتابخانه برای این کار استفاده میکنه که مربوط به JCL هست، فکر کنم این کتابخانه امکان دریافت لیست Call Stack هم داشته باشه.
علاوه بر اینها، MadException هم که قبلا رایگان بود (الان هم احتمالا بتونید نسخه رایگانش را پیدا کنید)، این قابلیت را داشت. البته Call Stack و Disassembler رو هم نشون میداد، با قابلیت ارسال گزارش بصورت ای میل.
غیر از این Eurekalog هم یک گزارش مفصل از هر خطا تولید میکنه. خودش میتونه گزارش ها را ارسال یا در فایل Log ذخیره کنه. یک Log Viewer مخصوص هم داره که کار کردن با Logهاش رو آسون کرده. اگر هم فایل Log را روی سیستمی که روش دلفی نصب هست، و پروژه درش لود شده باز کنید، با دابل کلیک بر روی هر خطا، خودش محل آن در سورس را پیدا میکنه و شما را به محل خطا در سورس میبره. Eurekalog تجاری هست و باید یا خریداری کنید، یا برید دنبال کرکش که همه جا پیدا میشه.
MadException و EurekaLog از نظر من برای تست بتا خوب هستند، نه نسخه نهایی. چون بیش از حد به کاربر درباره برنامه اطلاعات میدن. طوی EurekaLog گزینه ایی ندیدم که بشه اطلاعات نمایش داده شده در Dialogbox را محدود کرد. فارسی کردنشان هم چندان جالب در نمیاد.
Dialogbox موجود در JVCL قابلیت Customization بهتری داره، چون فقط یک فرم بصورت Dialog box به پروژه اضافه میکنه، و این فرم از کلاس خاصی مشتق شده، پس شما می تونید این فرم را به هر شکل و شمایلی که خواستید در بیارید، یا بهش امکانات جدید اضافه کنید. اطلاعاتی هم که میده، هم برای دیباگ در اکثر مواقع مفید هستند، هم خیلی وارد جزئیات نمیشه که جزئیات برنامه برای کاربر مشخص بشه. البته مجانی و Open-source هم هست. من استفاده از آن را در نسخه نهایی ترجیح میدم.
وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت