جواب مثبته ،به عنوان نمونه اين تابع MsgBox رو ببنيد :
If MsgBox("پيام مورد نظر" vbCritical + vbMsgBoxRight + vbOkOnly, _
"پيغام سيستم") = vbOk Then
DoCmd.OpenForm "form1"
Form_Form1.Combo2.SetFocus
Form_Form1.Combo2.Dropdown
End If
جواب مثبته ،به عنوان نمونه اين تابع MsgBox رو ببنيد :
If MsgBox("پيام مورد نظر" vbCritical + vbMsgBoxRight + vbOkOnly, _
"پيغام سيستم") = vbOk Then
DoCmd.OpenForm "form1"
Form_Form1.Combo2.SetFocus
Form_Form1.Combo2.Dropdown
End If
آخرین ویرایش به وسیله مهدی قربانی : سه شنبه 30 مهر 1387 در 17:03 عصر
سلام
به نظر من اگه یک نمونه آزمایشی رو تست کنیم راحت تر به جواب میرسیم .
مشکل اصلی در اینجاست که وقتی نرم افزاری روی یک واحد باز است وفرم های دیگری روی فرم start up بصورت باز وجود دارد فرمان ها روی on timer - پیام خطا میدهد.
سلام
دوستان عزيز مدتي روي اين نمونه كه قبلاً در اين تاپيك ارائه شد كاركردم و مطابق با موضوع بحث اين تاپيك تغييرات و اضافاتي رو روش اعمال كردم .
توضيحات :
1 . در زمان اجراي فايل ، اطلاعات كاربر وارد شده شامل : آدرس IP ، نام كاربري User Name يا Account Name و Computer Name در 2 جدول مشابه يعني tb_log_users ( كه در اصل اين اطلاعات رو بطور موقت ذخيره مي كنه و بعد از خروج كاربر اين ركورد ثبت شده حذف ميشه ) و tb_arc ذخيره ميشه ، جدول دوم همون جدوليه كه قراره براي ارسال پيام به كاربران استفاده بشه يعني علاوه بر فيلدهاي فوق الذكر داراي 2 فيلد Msg_Title عنوان پيام و Msg_Txt متن پيام هست .
2 . بعد از ورود كاربر اطلاعات ا طريق رخداد On Load فرم startup در هر دو جدول ذخيره ميشه ( با ماهيت ذكر شده در بند 1 ) البته در صورتي كه اطلاعات جاري قبلاً در جدول arc ثبت شده باشه از ثبت مجددش جلوگيري ميشه
3 . براي ارسال پيام كامند باتوني روي فرم تعبيه شده كه فرم Frm_msg رو باز ميكنه
4 . در فرم Frm_mg كه Unbound هست يك كامبو كه نقشش انتخاب كاربره و 2 تسكست باكس كه يكي براي ثبت عنوان و دومي براي ثبت متن پيام در نظر گرفته شده و همينطور يك Fream مخصوص دو Option Box كه نقش اين دو تعيين ارسال پيام براي يك كاربر خاص و يا براي همه كاربران هست و نهايتاً يك كامند باتون كه عمليات ارسال پيام رو انجام ميده .
5 . در رخداد On Timer فرم startup هم با Interval 1000 ميلي ثانيه با استفاده از ركوردست متصل به كد SQL بررسي ميشه در صورتيكه كاربري پيامي داشته باشه اين پيام رو براي اون كاربر نمايش مي ده و بعد از پاسخ كاربر به پيام ، فيلدهاي عنوان و متن پيام اون كاربر در جدول arc حذف ميشن .
6 . در تمام عملياتها عمدتاً از ابزارهايي مثل ركوردست DAO ، كدهاي SQL استفاده شده .
لازم به ذكر هست كه نمونه حاضر داراي اشكالي بود كه در پست شماره 30 همين تاپيك نسخه اصلاح شده تقديم شده .
آخرین ویرایش به وسیله مهدی قربانی : سه شنبه 17 فروردین 1389 در 17:34 عصر
دوستان نظرشون رو در مورد اين نمونه بدن ، من شخصاً هنوز اين برنامه رو تحت شبكه تست نكردم ، آيا به مشكل و يا نقصي در عملكرد اين نمونه برخورد كرديد ؟
مهدي جان منظورتان رو از مراحل تست متوجه نميشم. اما ما با 8 تا كاربر كار كرديم و هيچ مشكلي نبود/ يعني به محض ورود / خروج كاربرا تو جدول مربوطه اطلاعات لازم ثبت ميشد و در فرم هم اطلاعات IP و نام كاربري و باقي چيزا نمايش ميشد.
قسمت ارسال پيام هم به هر دو حالت به تمام اعضا / يك كاربر خاص تست شد و مشكلي نبود.
بسيار متشكرم
مدير عزيز، ي راهنمايي كوچيك مي كني كه چه جوري نام كاربري رو بتونم در حالت New Record فرم در فيلدي داشته باشم؟ (بيشتر مورد نظرم در Default Value است)
سلام جناب آقای قربانی
اولا دستتون واقعا درد نکنه بسیار جالب و مبتکرانه بود.من نمونه رو تست کردم.یکی از مواردی که فکر میکنم باید اصلاح بشه اینه که در حالتی که شما بصورت گروهی پیام میفرستید ، پیام ها بصورت سریال یکی بعد از دیگری روی صفحه نمایش ظاهر میشه و تا کاربر اول ok نکنه پیام برای کاربر بعدی نشان داده نمیشه.امکان حل این مشکل وجود داره که همه کاربرا باهم پیام رو ببینن؟
با تشکر
سلام
ببخشید که مجبور شدم بازم این تاپیک رو بیارم اول.
یک بار دیگه از دوستان خواهش میکمن اگه روش حل این مشکل رو پیدا کردند بیان کنند