با سلام خدمت دوستان
من یک سوال داشتم
اینکه در فایل ضمیمه چطور میشه وقتی که از برنامه فایل پشتیبان تهیه میکنیم به جای اینکه نام جاری فایل رو به عنوان نام جدید فایل Backup گرفته شده در نظر بگیره تاریخ جاری رو به عنوان نام فایل جدید فایل قرار بده
با سلام خدمت دوستان
من یک سوال داشتم
اینکه در فایل ضمیمه چطور میشه وقتی که از برنامه فایل پشتیبان تهیه میکنیم به جای اینکه نام جاری فایل رو به عنوان نام جدید فایل Backup گرفته شده در نظر بگیره تاریخ جاری رو به عنوان نام فایل جدید فایل قرار بده
DoCmd.TransferDatabase acExport, "microsoft access", "e:\copytozi.mdb", acTable, "tbl_asli", "tbl_asli" & Shamsi()
ضمیمه ای که نبود مثالی ضمیمه کردم ولی اگر جستجو مینمودید پیدا می کردید
روی درایو e فایلی بنام copy بساز جدول t1 به نام t2 ذخیره می شود در آخرش تاریخ شمسی میخورد
لطفا فايل ضميمه رو ببينيد با اين توضيح كه فايل comdlg32.dll بايد روي سيستم شما رجسيتر شده باشد.
براي رجيستر و دانلود فايل dll از اين لينك كمك بگير
https://barnamenevis.org/showpo...4&postcount=68
سلام.
با تشکر دقیقا همون چیزی است که میخواستم
من یه سوال دیگه هم دارم دارم.میخواستم ببینم چه طوری میشه تو برنامه منو بار کرکره ای درست کرد.البته باید بگم که تو ساخت منو بار مشکلی ندارم .ولی میخوام منو بار تو برنامه به صورتی باشه که وقتی رو اون کلیک میشه به صورت کرکره ای باز بشه .اگه منو کمک کمک کنید ممنون میشم.
سلام دوست عزیز
شما باید اولاً رفرنس برنامتون به شکل عکس پیوست باشه
دوماً Common Dialouge رو به فرمتون اضافه کنید
موفق باشید
این کاری که دوست خوبمون هم فرمودند انجام دادم ، ولی باز هم نشد
این اشکال رو میده
با سلام
احتمالاً از اکتیویکسی که برای دیالوگ باکستون استفاده می کنید تاریخ استفاده آن تمام شده است و اگر مقدور است فرمتان را آپلود کنید تا آن را برای شما بدون استفاده از اکتیویکس اصلاح کنم
موفق باشید
این هم فایل
جالبه فایلی که دوستان ایجاد کردن و من عینا ً ایمپورت میکنم و این مشکل رو داره
ولی در خود فایل اصلی موردی نداره
با تشکر از دوستان
مشکل حل شد
و مشکل دیگه ای که داشت این بود که با برنامه ACCESS PERSIAN توابع تاریخ سایت فرساران همخونی نداشت که با نصب مجدد حل شد مشکل