سلام آقا نیما
منم چند تا سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید:
1)این API رو میشه تعریف کنید؟ من یه جایی خونده بودم که توابع و کتابخانه هایی هستند که در dll های خود ویندوز قرار دارن و دیگه نیازی به قرار دادن اون در کتاب خانه های زبان نیست. ولی باز یه مقدار شک کردم، آیا درسته این تعریف؟
2) برنامه نویسی win32 چه جوریه؟ البته توضیحات شما رو توی اون مقاله که نوشته بودین خوندم ولی منظورم از از نظر کد نویسی هست. چون شما گفته بودین که MFC فریم ورکی هست که win32 رو در قالب کلاس ارائه میکنه، حالا میخواستم ببینم همین برنامه هایی که به صورت ساده ماها مینوسیم چه نوعی محسوب میشن. iostream و سایر هدر ها مال چه کتابخانه ای هستند؟
3) آیا از MFC میشه توی محیط هایی مثل C# هم استفاده کرد؟ یا اینکه C# فقط از خود .net استفاده میکنه؟
4) این کلمه CLI یعنی چی که توی C++/CLI میادش؟ البته میدونم به معنی C++.net هست ولی چرا میگن CLI اصلا؟
5) وقتی که از .net هم توی C++ استفاده میکنیم آیا کد های نوشته شده در بستر همون محیط CLR اجرا میشن؟ یعنی همون مراحل تبدیل به کد MSIL و JIT روشون انجام میشه؟
6) در توضیحات بالا گفتین که .net از کتابخانه های مختص سیستم عامل ویندوز استفاده میکنه که این مورد باعث میشه برنامه های .net فقط روی ویندوز اجرا بشن، حالا فرضا یه شرکتی لیسانس .net رو اگر بخره چطور میتونه از اون توی سیستم عامل خودش استفاده کنه؟ به هر حال باز هم .net داره از کتاب خانه های سیستم عامل ویندوز استفاده میکنه که سیستم عامل اون شرکت اونا رو نداره. من درست نمیفهمم این مورد رو.
ببخشید من یه خورده خنگ میزنم، شاید عملا با این ها کار نکردم نمیتونم درکشون کنم.
با تشکر