نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نصب IIS در ویندوز ویستا

نصب IIS در ویندوز ویستا

نحوه نصب IIS در ویندوز ویستا رو می خواستم
    آخرین ویرایش به وسیله pashang : چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387 در 15:34 عصر

کاربر دائمی آواتار ehsan2007
    محل زندگی
    زاهدان
    start>help
    serching>instal iis

کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    محل زندگی
    تو اطاقم
    How to Install IIS on Windows Vista

If you are a developer using ASP.NET, one of the first things you'll want to install on Vista is IIS (internet information server). Keep in mind that your version of Vista may not come with IIS. I'm using Vista Ultimate edition.
    First, go to Control Panel, and then click on Programs. You'll see a link for "Turn Windows features on or off"

If you expand the Internet Information Services tree node, you can see that there are a lot of options beneath it. You will probably want to explore these options, because even if you click on IIS, some of the necessary options for doing development aren't checked.

Once you've gone ahead and checked the items you want, and clicked OK, you'll see this dialog for a while….

Now when you navigate in your browser to localhost, you'll see the new default page… slick!

The Geek is the founder of How-To Geek and a geek enthusiast. When he's not coming up with great how-to articles, he's probably writing at his personal blog. This article was written on 12/26/06 and tagged with: Windows Vista, Vista Tips & Tweaks, System Administration

نقل قول: نصب IIS در ویندوز ویستا

با سلام به دوستان

من ویندوزم vista home premium است

اما گزینه ftp publshing servive در زیر گزینه های internet information service

نیست!!!!

کاربر تازه وارد

دوستان گزینه های دیگری که موقع نصب iis وجود داره لازم هست که انتخاب شود؟
    یا فقط گزینه هایی که بصورت پیش فرض توسط خود ویندوز ویستا انتخاب شده نصب بشه کافیه؟
    ممنون از کمکتون.

من میخوام با ویژوال استودیو 2005 و sql server2005 کار کنم.

کاربر دائمی آواتار kiosksoft
    محل زندگی
    تهران - کردستان - خامسان

Wink نقل قول: نصب IIS در ویندوز ویستا

دوستان گزینه های دیگری که موقع نصب iis وجود داره لازم هست که انتخاب شود؟
    نیازی نیست
    یا فقط گزینه هایی که بصورت پیش فرض توسط خود ویندوز ویستا انتخاب شده نصب بشه کافیه؟
    ممنون از کمکتون.

من میخوام با ویژوال استودیو 2005 و sql server2005 کار کنم.
    بله کافیه

سلام
    با سلام به دوستان

من ویندوزم vista home premium است

اما گزینه ftp publshing servive در زیر گزینه های internet information service

نیست!!!!
    خوب ویستا Home استفاده میکنید دیگه! یکی از مواردی که بین Editionهای مختلف ویستا فرق میکنه همین IIS. تو Home basic تقریبا هیچی نداره ولی تو Home Premium کامل تر از Basic ولی باز هم کامل نیست. اگه میخاهید همه امکاتات IIS را داشته باشید باید از Vista business یا ultimate استفاده کنید.
    http://learn.iis.net/page.aspx/28/in...windows-vista/ اینجا هم میتونید نحوه نصب IIS را مشاهده کنید.
    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •