سلام به همه دوستان
ممنون خاطر لطفتون ...
شرمنده از تاخیر چند روزه ... 
باور کنید تنها یک سری مشکلات نذاشت که زودتر بیام ...
از دست کسی هم هیچ دلخوری ندارم
یکی 2 بار که من وقت داشتم Site رو نتونستم باز کنم (فکر کنم دوستان داشتن سایت رو Update می کردند !)
بعد آدم متاهل در سر های خودش رو داره !!! 
خلاصه شرمنده .... 
ادامه بحث ...
اما اگه برنامه رو تا اینجا با من پیش اومده باشین دیدید که ما به بانک وصل شدیم و اطلاعات رو خوندیم ....
ولی تغییر و اضافه کردن و ... تنها تا وقتی برنامه در حال اجرا بود قابل مشاهده بود ... و با بستن برنامه تغییرات در بانک ثبت نمی شد ...
مشکل چی بود ؟! 
همانطورر که قبلا هم گفته شد اطلاعات به Client می اد و ارتباط با بانک قطع میشه ...
اعمال تغییرات در DataBase ... 
برای ذخیره تغیرات باید از متد ApplyUpdate از ClientDataSet رو فراخوانی کنیم ... 
این متدبا توجه به اینکه ClientDataSet به به یکProvider متصل است از طریق اون عملیات Update رو انجام میده !
If ClientDataSet1.ApplyUpdate (0) > 1 then
ShowMessage('Update Faile ')
چند نکته پیرامون ApplyUpdate ...
مقدار ورودی این متد به چه معناست !؟
این مقدار، تعداد Errorهای قابل قبول برای عملیات Update دیتاست ماست !
در اینجا صفر به این معناست که هیچ Errorی قابل قبول نبوده و در صورت برخورد با Error این تغییرات Cancel شوند !
یکی از مهمترین Errorها اینه که ما رکوردی رو تغییر بدیم و کاربر دیگه هم همون رکورد رو تغییر بده و هنگام ثبت تغییرات توسط مااین Error رخ می دهد ! 
من یک Button روی فرم گذاشتم و دستورات زیر رو توی اون نوشتم !
If ClientDataSet1.ApplyUpdates(0)>0 Then
Begin
If MessageDlg('Data Is Changed ... Reload Data ?!',mtConfirmation, [mbYes, mbNo], 0) = mrYes Then
Begin
ClientDataSet1.Active:=False;
ClientDataSet1.Active:=True;
Exit;
End;
End;
Showmessage('Data Saved To Server');
این دستورات سب میشه که اطلاعات با دستور ApplyUpdates به Server بره و ثبت بشه ... و اگر اطلاعات قبلا توسط یک نفر دیگه تغییر کرده باشه یک پیغام ظاهر می شه که می گه اطلاعات تغییر کرده آیا مایلید دوباره اطلاعات رو از سرور بخونید !
برای اینکه ما آخرین تغییرات رو ببینیم می تونیم با متد Refresh از ClientDataSet1 آخرین اطلاعات رو ببینیم !
شما برنامه Cleint رو چند بار اجرا کنید و اطلاعات رو در یک فیلد خاص ویرایش کنید و بعد ثبت کنید و در برنامه دیگه که در حال اجراست همون رکورد رو ویرایش کنید نتیجه رو ببینید !!!
ما تا اینجا به برنامه سرور وصل شدیم و اطلاعات رو گرفتیم و تونستیم به صورا همزمان ویرایش کنیم و ثبت کنیم و ... 
این مبحث نکات ریز و درشت خیلی داره ... 
از اینجا به بعد به عهده شماست !!!! 
حالا که با کلیت بحث به مقدار زیادی آشنا شدین با سوالهای جدید این مبحث رو پیشرفت بدین !! 
منم تا اونجا که بلد باشم توضیح می دم و اگه موضوع دیگه ای یادم اومد باز مینویسم ....
شما خودتون سعی کنید یه برنامه از اول بنویسید تا با مشکلات آشنا بشین و اینجا مطرح کنید ...
من منتظر سوالهای شما هستم