نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: جستجو در فرم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: جستجو در فرم

آقا/خانم saeed33
    ضمن سلام
    در همين ابتدا عرض كنم كه مشكل شما رو حل كردم پس لطف كنيد تا انتهاي بحث رو با حوصله و آرامش بخونيد ، اين فقط يه گپ دوستانس .
    ضمن تاييد صحبتهاي دوست عزيزم جناب آقاي قرباني بايد عرض كنم كه حتماً در خصوص مطلب نوشته شده از سوي ايشون موارد زير رو مد نظر قرار بديد
    همونطوري كه حتماً ملاحظه كرديد متاسفانه يه مقدار جو همكاري كم شده و بعضي از رفقا بيشتر فقط قصد استفاده كردن رو دارن تا كمك كردن به ديگران رو ، همين امر عملاً باعث ميشه تا خيلي از دوستاني كه قصد همكاري دارن هم به اين موضوع حساس بشن و بعضاً رفلكس نشون بدن . ( در اينكه حق دارن يا ندارن شما و وجدانتون )
    ببينيد هر رفتي يه آمدي هم داره . مطمئن باشيد بچه هايي كه اينجا مشكلي رو حل ميكنن خودشون هم مشكلاتي دارن كه بايد به دنبال جوابهاي احتمالي اونها بگردن . يه بار هم مشكلات اين رفقا حل بشه ، چه ايرادي داره از قديم گقتن توي هر سري يه مغزي هست و توي هر مغزي يه فكري ، بقيه بچه ها هم همكاري كنن مطمئناً مشكلات اين دسته از كاربرها ، مشكلات كاربرهاي مبتدي و متوسط امروزه كه در آينده با اونها مواجه خواهند شد !

انتظار همكاري داشتن صرفاً به معناي تشكر كردن نيست ( متاسفانه بعضي رفقاي بي قصد و غرض ! هميشه دوست دارن موضوعات رو از جهت منفيش نگاه كنن ) ، يه آدم استاندارد كمبود شخصيت نداره كه بخواد همش چشمش دنبال تعداد تشكرهايي كه از اون شده باشه .

اين سايت ظاهراً مدت كوتاهي نيست كه از عمرش ميگذره و مطمئناً توي اين مدت جواب خيلي سئوالهاي كاربراي مبتدي تا متوسط رو ميشه توي اون پيدا كرد پس اين انتظار رو داشتن كه كاربرا اول جستجو كنن و بعد تاپيك بزنن انتظار زيادي نيست .
    عملاً بايد روز به روز سطح سئوالاتي كه پرسيده ميشه بالاتر بياد ولي خود من عملاً خلاف اين مورد رو توي خيلي از مباحث ميبينم . ( دقيقاً مصداق روز از نو روزي از نو هستش )
    مطمئن باشيد قصد برخورد شخصي با كسي وجود نداره و هر از چند گاهي سوپاپ اطمينان بايد باز بشه حالا از شانس بده شما توي تاپيك شما باز شد ( توي خيلي از تاپيكها دقيقاً بايد اين برخورد انجام بشه ولي در اون صورت آقاي قرباني فقط بايد كارش بشه ... )

در مورد خودم متاسفانه تصميم گرفتم اصلاً جواب يك سري از كاربرا رو ندم ( اسماشون پيش خودم محفوظ ) ، طرف بهش لطف شده و براي رفع مشكلش وقت گذاشته شده و مشكلش حل شده ( دقيقاً واژه تحريك كننده لطف شده رو استفاده ميكنم چرا كه فقط شايسته همين لفظه ) حالا در نهايت جواب رو قاطي كرديم با يه سئوال از طرف خودمون . حاجي حاجي مكه ! جوابو گرفته و .... انگار نه انگار سئوالي ازش پرسيده شده !
    مثل اينكه توي يه كلاس درس معلم از شاگردش يه سئوال بپرسه و شاگرده به جاي جواب دادن و يا لااقل گفتن كلمه نميدونم ، بشينه در و ديوار رو نگاه كنه ( خدا رو شكر بعضيها توي كلاسهاي واقعي من حضور ندارن ... )
    پس ببينيد گله ها دو طرفس ، حالا حق با كدوم يك از اين دو طرفه و انتظارات كدوم گروه منطقي تر ، شما و ...
    در نهايت يه فايل جديد براتون درست كردم :
    فايل خيلي ساده اي هستش ، متناسب با نياز و ديد خودتون طراحي شده پس اگه ايرادي توش هست به من ايرادي وارد نكنيد . مطمئناً برميگرده به درخواست اوليه خودتون .
    ضمناً من ارادت خاصي به بچه هاي جنوب شرقي ايران دارم .

موفق و مويد باشيد
    و در انتظار موفقيتهاي شما
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •