نمایش نتایج 1 تا 40 از 56

نام تاپیک: پروژه ديكشنري و لايتنر باكس Dictionary & Leitner Box

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    اصفهان - اصفهان

نقل قول: پروژه ديكشنري و لايتنر باكس Dictionary & Leitner Box

نقل قول نوشته شده توسط bermooda مشاهده تاپیک
    0- کار و ایده جالبیه ، خسته نباشید
    1- دوست عزیز اینجا همه با هم دوستیم
    2- تا اونجایی که من اطلاع دارم جعبه لایتنر یه سری ویژگیهایی داره مثلا اون لغت هایی که فراموش میکنی تو یه قسمتی قرار میگیره که باید زودتر نشون داده بشه و به این ترتیب لغت ها اولویت بندی بشن.
    3- اگر شکل برنامه هم شبیه یک جعبه لایتنر باشه خیلی بهتره
    4- چرا دیتابیس رو فایل text انتخاب کردید؟ (چرا sql نه)

ان شاا... همه برنامه رو که بررسی کردم باز هم انتقادات و پیشنهاداتم رو اینجا می ذارم.

موفق باشید
    jooje
    سلام خدمت شما

0- متشكرم. (ايده كه نبود تمرين بود).
    1- چاكر همه دوستان هستيم.
    2- ببخشيد اطلاعاتم كم بود و مي خواستم هرچه سريع تر در سايت يك پست داشته باشم(!!). برنامه را 4 روزه نوشتم. (حدوداً 7 ساعت شد.)
    3- بله درست مي فرماييد اگر قرار شد پروژه را ادامه بدهم تو فكر يك Interface بهتر و زيباتر چيزي شبيه Vista هستم.
    4- به دليل هاي زيادي : هنوز از Sql Server استفاده نكرده ام (!) و اينكه اگر از چيزهايي مثل Access و Sql استفاده مي كردم. نياز به Datasource و ... داشتم كه حاقظه زيادي را اشغال مي كنند و مي خواستم سرعت نرم افزار بالاتر بره كه باز هم هنوز الگوريتم خوبي پيدا نكرده ام.

از شما واقعا متشكرم و منتظر پيشنهادات و انتقاداتتان هستم.

باتشكر AHS

نقل قول: پروژه ديكشنري و لايتنر باكس Dictionary & Leitner Box

با عرضه سلام و خسته نباشید
    از بابت پوستتو تشکر می‌کنم برنامه خیلی‌ خوبیه. من به اون صورت باش کار نکردم در حد ۱ تست میگم که همه چیز خوب کار کرد. و خوب در اون حد هم برنمنیویسیم خوب نیست که بخوام بتن ایراد بگیرم.
    ولی‌ راستش من الان خودم روی پروژهٔ دیکشنری کار می‌کنم. و خوب می‌خوام این مزیتو داشته باشه که بتونه کلمهٔ زیر موس را شناسایی بکنه و معنیشو توی دیکیتنری بنویسه. حالا از هر روشی‌ می‌شه استفاده کرد به غیر از ocr.
    و چون شما دیکیتنری نوشتید. احتمال دادم که شاید اطلاعاتی در این زمینه داشته باشید که چطوری می‌شه کلمهٔ زیر موس را در هر صفحه‌ی از ویندوز شناسایی کرد و به دیکیتنری فرستد.
    از توجهتون ممنونم

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •