ضمن تشکر فراوان به دوستی که این تاپیک و زده و نتیجه زحمات علمیشو در اختیار دیگران قرار داده و این محبتو به همه هموطنانش داشته.
دوستان من یک برنامه نویس حرفه ای تقریبا مثل همین دوستمون که برنامه حسابداریشو گذاشته هستم .اما به دلیل مشکلات متفاوت فرهنگی طفره میرم کارامو برای دیگران بزارم. یکی اش همین نوع برخورد بسیار بد دیگر افراد مقرض و بد اندیش هست. دوستان برنامه نویس من اگه در ایران از ابتدا حق کپی رایت رعایت می شد هرکسی نمی تونست اینجوری کامپیوتر باز بشه ضمن اینکه یک حسابدار معمولی هست ادعای برنامه نویسی و یا کامپیوتر من بودن داشته باشه.
برخورد درست به همکار زحمت کش من فقط تشکر کردن هست و اگه سئوالی درمورد نوشتن برنامه و یا تکنیکهای بکار گرفته شده توسط ایشان هست را باید پرسید ولا غیر.
اینکه برنامه حسابداری هست و یا نه .... و اینکه قیمت کار بالاست یا پائینه و اینکه سطح برنامه نویسی پائینه اینها هیچ ربطی به دیگران نداره. من مطمئنم موسسه ای که برنامه ایشان را خریده صد در صد از کار راضی هست و برایشان مهم نبوده یک میلیونی که میدنو هزار برابر تا به حال سودش را به جیب زدند. اون موسسه سودش در دیدار ماهی یک بار همکار مهندس نرم افزار من هست که با هر بار دیدارشان هزار جور اطلاعات از ایشان دریافت می کنن.و ........