نقل قول نوشته شده توسط mehdi_m1360 مشاهده تاپیک

مشکلی که من مطرح کردم یکی از مشکلات مطرح در این استراتژی بوده و هست. من به یک مثال در دنیای واقعی برخورد کردم:
در سیستم کارگزینی، مدیریت از تیم پیاده سازی میخواهد به دو صورت با مورد تغییر پارامترهای حقوقی برخورد شود،
روش اول: بعد از تغییر مبالغ جدید حقوق پرداختی محاسبه شده و طبق فرمول جدید اقدام به پرداخت حقوق شود. (اغلب موارد)
روش دوم: این تغییر باید مشمول حقوق های پرداخته شده هم بشود. به این معنی که با اصلاح پارامتر، باید حقوق های پرداخته شده نیز بررسی شود و بنا به نوع تغییر پارامتر، کسری حقوق و یا اضافه آن به حساب کارمند زده شود.

در ساختاری که شما مطرح میکنید، به نظر میرسد چنین عملیات هایی دارای پیچیدگی هایی باشد که شاید در حرف ساده باشد اما در پیاده سازی دردسر های فرآوانی خواهد داشت. به خصوص که مورد دوم معمولا بعد از تحویل مطرح شده و در فاز نگهداری باید به سیستم اضافه شود.
سوال اصلی در این تایپیک بحث سال مالی در سیستم حسابداری است و مطمئنا جوابها و مثال ها نیز باید مربوط به سیستم حسابداری باشد
مثال شما ربطی به سیستم حسابداری ندارد ولی چنانچه بتوان موردی مانند مثال فوق در سیستمهای حسابداری پیدا کرد حرف شما کاملا متین است
عملیاتی که در سیستم حسابداری انجام می شود عملیات مستقلی است که چه از نظر قوانین حقوقی و چه از لحاظ استانداردهای حسابداری تاریخ عملیات انجام شده دارای اهمیت بوده و برای مثال نمی توان سندی را که در سال گذشته صادر و ثبت گردیده تغییر داد لذا عملیات ویرایشی در سالهای مختلف مالی مجاز نمی باشدلذا اینگون محاسبات که مسلما دارای پیچیدگیهای فراوان است در سیستم حسابداری مشاهده نمی شود و یا حداقل من سراغ ندارم
تنها مواردی که نیاز به دسترسی همزمان به اطلاعات سالهای مختلف دارد گزارشات مختلفی مانند همان مثال عملکرد مشتریان در مقطع مشخص می باشد که تهیه گزارشات فوق چندان مشکل نیست ضمن اینکه جهت رفع اشکال حجم بالای اطلاعات وقتی که ما از فیلد سال مالی استفاده می کنیم دوستان نسخه آرشیو را پیشنهاد دادند که بنده هم عرض کردم وقتی آرشیو کنیم تمام مسائلی که شما فرمودید وجود خواهد داشت
در هر حال تا حدودی معایب و امتیازات هر روشی روشن شده است باید سبک و سنگین کرد و بهترین روش را پیدا نمود!!