تا اونجا که من میدونم حرفی از مستندات نزدم! گرچه توی مستندات طراحی ما مدل رو مطرح میکنم و اساسا تفاوت قائل شدن بین این دو آنهم از این جنس با هم چندان جالب به نظر نمی رسد.

اما در مورد خود سوال،
نکته اول اینکه به نظر میرسه بحث بر روی معماری چند لایه از آن نوعی است که در Net. مطرح میشود، با همان Facadeها و کلاسهایی که تحت الگوی MVC به هم مرتبط میشوند. در واقع ما از قبل الگوی خود را انتخاب کرده ایم.

با توجه به این موضوع، معمولا در نمودارهای Sequence (همچنان که فرمودید) و علاوه بر آن در نمودارهای کلاس (البته تا حدودی) میتوان این معماری را نشان داد. طبیعتا بخشهای مربوط به View و Control در لایه View دیده میشوند(البته من انتقال Control به Business را هم دیده ام که فکر نمی کنم منطقی باشد). و لایه Model مربوط به Business و Data Access میشود. از کلاسهای بخش Common معمولا به عنوان عامل انتقال اطلاعات میان لایه های مختلف استفاده میشود (همان Entityها).
نمودارها Sequence به وضوح شامل 4 ستون میشوند که میتوان آنها را در نمودار به وسیله Box ها و یا Comment مشخص کرد و احتمالا واضح ترین بخش برای مدل کردن معماری همان قسمت است.
اما در حاشیه باید بگم که با این تکنیک و با این معماری و استفاده از Net. عملا الگوهای دیگه رو از دست میدیم که البته کم کاربرد هم نیستند. دلیل اینکه نمودارهای Sequence در این سبک از طراحی مدام معماری را گوشزد میکنند نیز همین عدم استفاده از سایر الگوهاست. چرا که تعیین الگویی که طی آن یک جریان فرعی و یا اصلی قرار است کامل شوند در کنار بررسی کلی رفتار کلاس ها وظایف اصلی نمودارهای sequence هستند و در این صورت در خیلی مواقع نمودارهای Sequence وارد لایه های پایینی نمیشوند (به خصوص وقتی ما نیاز داریم لایه ها را به صورت فیزیکی هم جدا نماییم).