موضوع : سورس کد نمایش مسیج باکس سفارشی اول یه داستان کوچیک از که وقتی که برا نوشتن یک خط برنامه جدید به فلاکت و ....؟؟؟؟!!!!!
دوستان من سورسی که براتون میفرستم اصلش مربوط به زمانی میشه که فقط میشد به خودت تکیه کنی ! نه کتابی بود نه استاد قابلی و نه هلو بیابرو تو گلوهایی مثل سایتهای ارائه دهنده سورس کد
اون موقع هنوز تو ایران اینترنت در دسترس همه نبود لا اقل تو شهر ما و ما همه با اولین سری ویژوال استودیو و وی بی 97و 5 کار می کردیم اگه خوب توجه کنید رد پای توابع اون زمانی رو توش می بینید.
اینها رو گفتم فقط بخاطر اینکه یادمون بیفته اولا چقدر اذیت میشدیم تا یک خط برنامه جدید بنویسیم حالا با وجود سورسهای شیر مرغ تا جون آدمیزاد دیگه این برنامه ها که تحفه درویشه . نکته 0 :
اگه فرم نمایش پیام رو به پروژتون اضافه کنید دیگه لازم نیست Dll این پروژه رو فراخوانی کنید. اینجوری بهتره نکته 1 :
روالهای کلیک روی دکمه ها رو تو برنامه می تونید از Up به Down تغییر بدید. نکته 2 :
تمام جزئیات رو به سلیقه خودتون اعم از آیکونها و دکمه ها و رنگ ها و تایتل ها و پخش صدای دلخواه موقع نمایش پیام و ... رو تغییر بدید. نکته 3 :
با توجه به عدم وجود تم های امروزی تو ویندوز 95 , 98 من بجای دکمه از کنترل لیبل استفاده کردم حالا شما یا عکس لیبل ها رو عوض کنید یا با دکمه عوضشون کنید. نکنه 4 :
حتما حتما پست های قبلی این موضوع رو بخونید . نکته 5 :
همتون رو دوست دارم .