دوست من

. معمولاً بعد يك مدت بدون به نتيجه نهايي رها مي شه
کمک کنید که به نتیجه مطلوبی برسونیم.

2. 2. از همه مهم تر بخش آموزش اين نوع پروژه ها مهم هست براي مبتديان كه به صورت ناقص انجام يا اصلاً انجام نمي شه منظورم توضيحات كافي
مثلاً مي گن اين كد بنويسيد خوب اين وسط اگر طرف حرفه باشه كه اصلاً نمي آيد و بخواند اگر تازه كار و مبتدي هم باشه كه چيزي نمي فهمه
من پيشنهاد اين كه اگر قرار همچين كاري صورت بگيره اول يك تيم مشخص كنيد كه هر كدوم يك بخش انجام بدن مثلاً يكي كار اينترفيس يكي انتقال داده ها و ....
بعد هر كس هر كدي هم كه مي گذاره بگه اين چي كار مي كنه و چي هست توضيح بده
در نهايت يك مدير هم طرح داشته باشه كه هر چند وقت يك بار مطالب سرجمع كنه و در پست اول جديدترين نسخه رو بذاره هر كس هم خواست آخرين ويرايش پيدا كنه همون پست اول نگاه كن و پنجاه تا نمونه كه هر كدوم يك كارو مي كنه نباشه و يك فايل PDF از آموزش ها تو همون پست باشه
مثلاً تو همين تالار يكي از دوستان سورس يك انجمن ساز كه خودش زحمتش كشيده بود گذاشته بود اما داكيومنتش فقط توضيح بخش هاي مختلف بود و از آموزش خبري نبود
اين هم اگر دسته جمعي باشه نه روكسي فشار مي آيد و هم بالاخري از تجربه همه استفاده مي شه

شما اگر افراد خاصی رو سراغ دارید هماهنگ کنید , بهشون اطلاع بدید تا بتونیم یه تیم برای انجام پیشنهاتون تشکیل بدیم .

من خودم موافقم و در هر قسمت که بخواین میتونم کمک کنم .

شما لطف کنید ابتدا پست هایی که برای انجام این کار لازمه رو تعیین کنید که بعد افراد مورد نیاز در هر پست رو تعیین کنیم.

ضمنا یک نمونه برنامه با روشی دیگر پیاده کردم اجازه بدید اون رو هم آپلود کنم هر کدوم بهتر بود شروع به گسترش میدهیم.