-
شنبه 23 خرداد 1388, 17:14 عصر
کاربر دائمی
نقل قول: رشته کامپیوتر بهتر است یا فناوری اطلاعات
سلام، من دانشجوی رشته IT هستم مقطع کاردانی.
کلا تو کشورهای جهان سوم و در حال توسعه اکثر افراد در علوم های گوناگون خودشون و صاحب اندیشه و سبک می دونن. برای مثال از مظلوم ترین رشته ها میش به:
پزشکی عمومی، مهندسی کامپیوتر (تمام شاخه ها، مهمتر از همه نرم افزار)، زبان انگلیسی، روانشناسی و ... اشاره کرد. این علوم از مشکل ترین و پر درآمد ترین رشته های کشورهای توسعه یافته هستند. اما در کشورهای جهان سوم مثلا ایران، ارزش واقعی این رشته ها رو درک نکردند.
تو کشورهایی شبیه ایران، هرکی بتون با موبایل خودش کار کن یا مثلا یه برنامه نویسی مختصری انجام بده یا در بری اوقات یه CD رو رایت کن، پیشوند مهندس رو به خودش نسبت میده. متاسفم.
گاهی هم عده ای از افراد بر این گمان هستند که با آموزش دوره های مختلف کامپیوتری دیگر به اصلاح خدای کامپیوتر می شوند و ... اما در حقیقت چنین نیست.
البته در این قسمت به این نکته نیز خاطر نشان کنم که کسب پیشوند مهندس تنها در قالب کارشناسی می باشد و افرادی که دارای مدرک کاردانی هستند به هیچ عنوان نمی توانند خود را مهندس آن را رشته بنماند.
مهندسی IT یا نرم افزار
به راحتی می توانم بگویم رشته مهندسی نرم افزار یا سخت افزار فرقی نمی کند بسیار مشکل تر از رشته IT می باشد. اما به هر حال رشته IT نیز زمینه ی کاری گسترده ای را در بر دارد.
می توان گفت تفاوت ها در این دو رشته زیاد نیست اما به هر حال رشته IT رشته ی نو پا و گسترده تری نسبت به رشته ی نرم افزار می باشد.
با امید به موفقیت تمام دانشجویان کره ی زمین!
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت