با عرض سلام خدمت شما دوست عزيز :

اولاً فايل مورد نظر يك برنامه Convertor نيست و تنها يك تابع كتابخانه ايست و اين به اين معناست كه شما نمي توانيد يك فايل تحت داس ارسال و يك فايل تحت ويندوز دريافت كنيد .

ثانياً شما براي كار با اين فايل مي تونيد به مطلب شماره 28 همين تاپيك مراجعه كنيد . البته تنها تفاوت در اينه كه در اون مطلب از يك فايل تكست استفاده مي شد ولي در مورد شما يك فايل dbf هست .

ولي به هر حال شما براي كار ، بايد ركورد ها را يك به يك از فايل dbf خونده ، آنرا به تابع استفاده شده از فايل فوق ارسال ( با استفاده از كد ذكر شده در قبل ) و متن برگشت داده شده را به يك جدول در ديتابيس مورد نظر خود ( فايل mdb ) اضافه نماييد .

اميدوارم مطلب مورد نظر مورد استفاده قرار بگيرد . در صورت تمايل مي تونيد يك نمونه از فايل dbf و يك نمونه از فايل mdb را ارسال كرده تا نمونه كامل را من برات ارسال كنم .

با تشكر از همه دوستان .