ببخشید ها. به نظر من خیلی بده که ما رو این شغل(هماهنگی و یه سری ادعای واهی داشتن و داشتن اقیانوسی به عمق 1 سانتیمتر و دخالت در همه کار ها) اسم مهندس صنایع بذاریم.
این ها هم مثل کسایی که مدیریت خوندن(و البته اکثرشون شاگرد تنبل و رتبه آخر های کنکور بودن و از روی ناچاری و .. اومدن تو این رشته و اکثرشون هم عقده های روانی و خود کن بینی و سادیسم و ... دارن. باور ندارید برید چند تا از این هایی که مدیریت خوندن یا دارن میخونن رو ببینید ((: ) عادت دارن تو همه چیز دخالت کنن در حالی که اندازه یه سر سوزن حالیشون نیست.
دوست عزیز به نظر من فقط RUP جای همه این مزخرفاتی رو که اینا(مدیرها و این صنایعی ها) 4-5 سال میخونن رو به تنهایی پر میکنه و کافیه. (البته به شرطی که این RUP توسط اساتید بزرگ و منابع جدید تدریس بشه).
اینا رو چه به این کار ها.. البته ببخشید ها.. آخه هرچی خل و چل و دیوانه و آدم استرسی هست و کمبودی تو زندگیش داشته میره این 2 تا رشته رو میخونه که بعدا عین احمق ها بشینه پشت یه میز درشت (از این میز مدیریتی ها) و به آدم هایی که عمری مغزشون رو تو راه علم و تکنولوژی و ریاضیات گذاشتن دستور بدن.البته به استثنای برخی دوستان. اما خوب ما همیشه با توجه به اکثریت حرف میزنیم نه یه عده خاص.
البته این 2 رشته که من اینقدر بهشون توهین کردم در علوم روز دنیا جایگاه ویژه ای دارن و خیلی هم خوب هستن اما من تو ایران چیزی جز حرف هایی که گفتم چیز دیگه ای رو لایق این آدم های دیوانه(مدیران و صنایعی ها) نمیدونم..
میدونم پستم حذف میشه ولی خوب دیگه.. هر چی گفتم در ایران عین واقعیت بود.
البته خیلی هم تند رفتم. مگه نه !!