صفحه 4 از 5 اولاول ... 2345 آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 175

نام تاپیک: پیشنهاد طراحی یک سایت کامل با همکاری همه دوستان

کاربر دائمی آواتار milade
    محل زندگی
    شیراز

نقل قول: پیشنهاد طراحی یک سایت کامل با همکاری همه دوستان

حالا ما 4 نفر رو برای کاندیدای مدیریت پروژه انتخاب کردیم...
    سلام
    نه سه نفرند ...
    دوستمون اشتباهاً گفتن ...
    لطفا همین دوستان هم در اسرع وقت در این تاپیک اعلام آمادگی کنند که دوستان هم یک رای گیری یک روزه برای انتخاب مدیر و (نفر دومی که رای آورد) معاون مدیر پروژه انتخاب بشه که کار سریع شروع شود و زمان از دست نره...
    اون یکی هم ناظم ، اون یکی هم ابدارچی ، اون یکی هم گارد امنیت ؟ :D
    نه .. این دیگه از وظایف مدیر هست که پستها رو سازمان دهی کنه ;)
    بهتره دیگه اف ندیم تا زودتر به نتیجه برسیم .

موفق باشید

برای شروع فصل تجارت الکترونیک خانم فاطمه سادات هاشمیان رو می ذارم، 63 صفحه است یه دور بخونینش، تا طرح کلی فروشگاه دستتون بیاد!
    http://www.hamidrahbar.com/Temp/E-Shop.rar

کاربر دائمی آواتار golihaghighi
    محل زندگی
    شيراز

نقل قول نوشته شده توسط golihaghighi مشاهده تاپیک
    به نظر من موقع تحلیل Enterprise تحلیل کنیم چون تو کد نویسی معمولا خیلی از جاها خودمون رو محدود خواهیم کرد.
    فروشگاه دو بخش داره یک بخش نرم افزار ترجیحا تحت ویندوز برای فعالیتهای فروشگاه معمولی و یک بخش نرم افزار تحت وب برای فروشگاه آنلاین. ارتباط ایندو می تونه آفلاین و بسته به نیاز فروشنده باشه. هنگام ارتباط نسخه تحت وب مشخصات آخرین فروشهای آنلاین رو برای ارسال شدن و کم شدن از موجودی انبار به نرم افزار تحت ویندوز می فرسته و اون یکی هم همیشه موجودی انبار و اجناس جدید رو به نرم افزار تحت وب می فرسته.
    اگه با مطلب بالا موافقید بهتره در نظر بگیرید که فروشگاه ممکنه شعبه داشته باشه البته نسخه آنلاین همه شعبات یکی هست ولی بسته به آدرس خریدار و یا نوع جنس تقاضا به فروشگاههای مختلف ( شعبات مختلف) ارجاع میشه.

کاربر دائمی آواتار farsoft
    محل زندگی
    Iran

Talking نقل قول: پیشنهاد طراحی یک سایت کامل با همکاری همه دوستان

سلام به همه دوستان
    راستش من آمدم سوک سوک کنم یکی زودتر از من پست داد خراب شد شرمنده
    بچه ها منم با فروشگاه موافقم
    یکی از طرح هایی که من داشتم ( البته ۴ ماه پیش ) این بود که بتونیم مثلا کارت اینترنت شرکتمون را بصورت آنلاین بفروشیم مثلا اینکه یک اکانت ۳ دقیقه ای رایگان تعریف کنیم و هر کسی که کارتش تمام میشه بیاد از سایت خودمون کارت جدید بخره و بهش نام کاربری و کلمه عبور اینترنت بده ولی جاتون خالی شبکه هوشمند راه افتاد دیگه کسی کارت نمی خره همه به شبکه هوشمند وصل میشوند
    ولی من هر کمکی که بشه برای ادامه پروژه و زیاد شدن تعداد پست هام انجام می دم ;)
    این جزوه این خانومه را هم دیدم خیلی جالب بود از hamid1988 هم تشکر می کنم

انگار داریم به یک جاهای می رسیم خیلی خوبه
    فکر کنم کار ها را همین جوری قدم به قدم بریم جلو بهتره یعنی اول مثلا همین بحث مدیر پروژه تمام بشه بعد بحث بعدی را شروع کنیم
    یا علی

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تبریز

امیدوارم هرچه سریعتر کارا و تصمیم گیری ها به نتیجه برسه تا ثابت بشه که ایرانی جماعت هم می تونه یه کاره گروهی انجام بده .

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    طهرون

Thumbs up نقل قول: پیشنهاد طراحی یک سایت کامل با همکاری همه دوستان

با سلام خدمت دوستان
    خیلی خوشحالم که تاپیکی که زدم انقدر مورد استقبال قرار گرفته و امیدوارم این تاپیک باعث پیشرفت همه برنامه نوسان بشه
    متاسفانه بدلیل مشکلات زندگی شاید هفته ای یک بار بتونم فقط بیام یه نگاهی بندازم و برم
    خلاصه شرمنده همه دوستان هستم
    بعنوان برادر کوچکتر از مدیران پروژه و دیگر دوستان که همه استاد من هستن خواهش میکنم
    این تاپیک رو تا آخر پروژه همراهی کنند تا و هیچ وقت مایوس نشن و به همه ثابت کنن که ایرانی ها هم میتونن کار گروهی انجام بدن
    دیگه همین دیگه در کل شرمنده ام که تمیتونم همراهیتون کنم
    انشالله توی پروژه بعدی جبران میکنم
    بازم شرمنده

ولی یه پیشنهاد ، برای پروژه یه اسم در نظر بگیرین یه اسم اصیل ایرانی.

در راستای اهداف فعالسازی تاپیک و طی اقدامی خودجوشانه(!)، جزوه ی دیگری در مورد "فروشگاه آنلاین" می ذارم...اینو هم بخونین 26 صفحه است....
    http://www.hamidrahbar.com/Temp/E-Shop2.rar

کاربر دائمی
    محل زندگی
    كاشان

من ميگم از الآن به بعد يه تاپيك جديد باز بيشه با عنوان موضوع پروژه(حالا هرچي هست مثل طراحي فروشگاه) كه بقيه هم بيخودي مجبور نشند اين صدوخورده اي پست رو بخونند.
    البته از همون اول بايد مدير مشخص بشه

اگه اقبال عمومی هست استارت بزنم ؟

دیدم دوستان این تاپیک رو فراموش کردن گفتم بیارمش بالا یادشون نره که 130 پست زده شده و زحماتی بعضی ها از بین نره
    اگه اجازه بدین می خوام با ایجاد یه تاپیک جدید استارت رو بزنم.
    عنوان و مطلب پست اول رو من نوشتم ولی گفتم ببینم اصلا هنوز کسی مشتاق هست یا نه و یه تاپیک جدید نزنیم که نا تمام بمونه.
    اگه موافقید و اگه نمی گید که داره زرنگ بازی در میاره اگه چند تا تشکر بخوره این تاپیک رو بزنیم. که :

طراحی وبسایت فروشگاه الکترونیک با همکاری همه در برنامه نویس

با سلام به همه دوستان
    چند وقت پیش کاربر گرامی intruder پیشنهاد طراحی یک سایت کامل با همکاری همه دوستان رو مطرح کردن
    بعد از 130 پست، و بحث و نظرسنجی قرار شد که یک وبسایت فروشگاه اینترنتی با کار گروهی کاربران طراحی بشه ، تا هم کار گروهی کرده باشن و هم یه مثال آموزشی نسبتا کامل بشه.
    حدود 30 نفر به نوعی اعلام آمادگی کردند که چند نفر فعال تر و مشتاق تر بوده اند مانند (Golihaghighi- milade – Coward - hamid1988 و ... )
    موضوعاتی مانند انتخاب متدولوژی – طراحی پایگاه داده – استفاده از معماری چند لایه و پیاده سازی و ... هم گذرا مطرح شد.

چکیده و مطالب مفید:
    نظر سنجی (رای آوردن فروشگاه)
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=168561
    پست های مفید در جهت تاپیک

https://barnamenevis.org/showpo...77&postcount=6
    https://barnamenevis.org/showpo...1&postcount=14
    https://barnamenevis.org/showpo...3&postcount=69
    https://barnamenevis.org/showpo...9&postcount=77
    https://barnamenevis.org/showpo...1&postcount=92
    https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=100
    https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=120
    منابع مفید معرفی شده (تشکر از hamid1988)
    http://www.hamidrahbar.com/Temp/E-Shop2.rar
    http://www.hamidrahbar.com/Temp/E-Shop.rar

کاربران شرکت کننده در موضوع (تشکر از همه)
    (Intruder - Golihaghighi - hobab-theme - L_eskandary - bahar_engineer milade -liliyan87 - Hossis - Coward HDDSoft2001 - Saber_Fatholahi - Raziee - iman_22a - ali_kashani - farsoft - bahar123 - Salehbagheri - z_bluestar - mehdimdp - DelphiXXX galaxy1985 - mrmohsen - ohh_mid - hamid1988 - تکنولوژی روز - mmnoody2006 – shahab2005 - AhoO-sh - Mehdimdp - Hossein Bazyan و AhmadGolAgha )

Ahmadgolagha من منتظر بودم که یک نظر سنجی برای انتخاب مدیر پروژه را بگذاره که دوستان کسی این کار را نکرد حالا که شما زحمت کشیدین این کار را هم بکنید تا شروع کنیم

ولی یه پیشنهاد ، برای پروژه یه اسم در نظر بگیرین یه اسم اصیل ایرانی.
    هما
    چطوره؟!

معنيش هم يعني بهترين ... اصولا تا حالا هرچي هما بوده كه جزوه بهترين ها شده ...

---
    منم يكم فكر كنم شايد منم بيام توي پروژه؛ولي خب ميگم حالا سطح اعضاي شركت كننده مثل هم نيست كه، خب اگه من بعنوان نه فرد ماهر كد بنويسم يا جايي گير كنم چه برخوردي باهم ميشه ؟!!ايراد كارم گرفته ميشه يا با متدلوژي هاي بقيه آشنايي ندارم و C#‎ كارم نيستم وي بي كارم (ولي زياد مشكلي نيست.)

در مورد مديريت من صابرفتح اللهي رو پيشنهاد ميدم .(به نظر آدم جدي و محكمي هستند .)
    آخرین ویرایش به وسیله h.alizadeh : پنج شنبه 08 مرداد 1388 در 16:28 عصر

درباره نظر سنجی
    از دوستان خواهش می کنم بدون تعارف هرکسی که حداقل های توانایی مدیریت پروژه رو در خودش می بینه - برای مدیریت پروژه کاندیداتوری خودشو اعلام کنه.
    اگه یکمی هم از سوابق خودش بگه که دوستان با شناخت بیشتر رای بدن بد نیست
    مثلا چندتا وبسایت نوشته ؟ چندتا اجرایی و آنلاین شده ؟ چند ساله برنامه نویسی و وب کار می کنه و ایتم های اختیاری مثل سن و رشته رو هم بگه بد نیست.
    اگر هم دوست نداشتید نگید چیزی نمیشه.

1.Coward
    salehbagheri .2
    golihaghighi. 3
    4 . .....

بعد از یکی دو روز و اعلام آمادگی افراد یه نظر سنجی هم می زاریم.

محل زندگی
    شيراز

به نظر من مدیر خیلی هم نیاز نیست به برنامه نویسی مسلط باشه. فقط باید بتونه خوب تیمو رهبری کنه، وظایفو تخصیص بده و روی پروژه نظارت داشته باشه و در مراحل مختلف استاندارهای مرحله رو معرفی کنه.

در مورد بقیه دوستان هم که مسلط بودن اصلا مهم نیست چون قراره این فروم برای ارتقا دانش باشه

کاربر دائمی آواتار mahmood3d
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است

سلام دوستان
    من حدود 11 صفحه از این مطالب رو خوندم دیدم همین طور ادامه داره و دیگه حوصلم نکشید بخونم. من خودم تجربه برنامه نویسی با VB6 و C++‎ رو دارم و حدود 1-2 ماهی هست که دارم روی C#‎ کار می کنم. البته تو دانشگاه هم به خاطر انجام پروژم مجبور شدم کمی ASP.Net هم کار کنم. در مورد دیتا بیس هم می تونم باهاتون همکاری کنم چون یک ترمی هم توی دانشگاه استاد یار شدم و مسئول رسیدگی به مشکلات دیتا بیس بچه ها بودم.
    البته در مورد تجزیه و تحلیل تجربه زیادی ندارم و دوست دارم از شما چیزهایی یاد بگیرم.
    یک پیشنهادی هم در مورد زبان برنامه نویسی داشتم. چون بچه هایی که اعلام آمادگی کردن 2 گروهن: گروهی که می تونن با C#‎ برنامه بنویسین و گروه دیگه هم با VB.Net. برای اینکه همه بتونن از این مطالب استفاده کنن بهتره این پروژه به 2 زبان هم نوشته بشه. یعنی هر دو گروه به طور موازی کد ها رو کار کنن و به اشتراک بزارن تا همه بتونن استفاده کنن.

من در اینجا آمادگی خودم رو در بخش دیتا بیس و برنامه نویسی اعلام می کنم. اگه بحثتون به نتیجه رسید به منم پیام بدین میام.

از همکاری همه عزیزان هم ممنونم

با سلام خدمت دوستان گرامی
    به نظر من هم فرقی نمیکند یکی از دوستان ، البته با نظر اکثریت آقای باقری مدیریت پروژه را به عهده بگیرند هرچه زودتر شروع کنید.
    من هم تا حد امکان کمکتون میدم.
    یا علی

سلام
    کار جالبی،به امتحان کردنش مییرز...
    من هم میتونم آبجکت های گرافیکی جالبی رو برای اینترفیس سایت طراحی کنم.
    اینترفیسی فوق العاده که اگه هر کی سایت رو دیدکلی کیف کنه.

نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    در مورد مديريت من صابرفتح اللهي رو پيشنهاد ميدم .(به نظر آدم جدي و محكمي هستند .)
    سلام دوستان
    دوست عزیز نظر لطف شماست من خیلی خوشحال می شم توی اسن پروژه به دوستان عزیز کمک کنم البته من تجربه مدیریت تیمی ندارم، الانم یه چن وقته نامزد کردم درگیر کارای... هستم انشالله عروسی همه تون
    بهر حال می تونین روی منم حساب کنین اما کمی درکم کنین
    موفق باشین

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

سلام.
    آقا اگر قراره open source بنويسيد انقدر بحث نداره يكي يه چيزي كه ارزش داره و مدتهاست داره مي نويسي و روش كار كرده رو بذاره روي وب.خودش مي شه مدير پروژه.
    بقيه سورس رو مي گيرن و هي ارتقا مي دن هر 6 ماه يكبار هم جمع بندي مي كنيم مي شه ورژن جديد.
    مثل اين dotnetnuke ,starterkits
    با تشكر.

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    طهرون

ولی خیلی جالبه این همه شور و حال همه بچه ها توی این تاپیک باعث شد این تاپیک کلا نابود بشه

من فکر میکردم بعضی ها که میگن ایرانی ها توی کار گروهی به هیچ جا نمیرسن از روی احساس حرف میزنن ولی فکر کنم باید قبول کنم

در هر صورت من خیلی دوست داشتم کمک کنم ولی مشکلی برام پیش اومد
    اگه مشکل نداشتم نمیزاشتم اینطوری بشه

خدانگهدار

با سلام
    نظر من

1.Coward
    salehbagheri .2
    golihaghighi. 3
    4 . Saber_Fatholahi

ولی ای کاش... زودتر کار شروع میشد؟

به نظر من پروژه رو دسته بندی کنیم:
    1-اشخاصی که در مدیریت پروژه همکاری می کنند.
    2- اشخاصی که در تحلیل پروژه همکاری می کنند.
    3-اشخاصی که در گرافیک پروژه همکاری می کنند.
    4-اشخاصی که در بخش دیتابیس پروژه همکاری می کنند.
    5-اشخاصی که در برنامه نویسی (Asp.Net و #C) پروزه همکاری می کنند.
    6- اشخاصی که در داکیومنت کردن پروژه همکاری می کنند.
    7-اشخاصی که در تامین هاست و دامین پروژه همکاری می کنند.
    -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
    لطفاَ در این بخش زمینه ی همکاری خود را اعلام نمایید.

با تشکر

دوستان اگر کسی نظر سنجی نمی گذاره من خودم بگذارم لطفا یک نفر این کار را بکنه

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    تبریز

سلام
    من ASP.NET کار نکردم ولی VB.NET زیاد کار کردم
    منم موافقم شروع کنیم به درد همه میخوره

کاربر دائمی آواتار milade
    محل زندگی
    شیراز

دوستان اگر کسی نظر سنجی نمی گذاره من خودم بگذارم لطفا یک نفر این کار را بکنه
    زحمتش رو بکشید ، لطفاً

با تشکر

اینم لینک نظر سنجی
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=172159

کاربر دائمی آواتار aynehband
    محل زندگی
    اهواز

سلام
    من هم در تحلیل و ASP.Net و C#‎ می تونم همکاری کنم.

سلام به دوستان
    من تو گرافیک _ vb.net _ بانک اطلاعات و ... هستم
    در ضمن من دنبال اینم که ببینم می تونم 1G Free هاست واسه پروژه جور کنم یا نه
    خبرش رو حتماً میدم

کاربر دائمی آواتار farsoft
    محل زندگی
    Iran

Talking نقل قول: پیشنهاد طراحی یک سایت کامل با همکاری همه دوستان

با سلام به همه دوستان
    داشتم دپرس می شدم گفتم نکنه پروژه دیگه به پست ۱۵۰ نرسه آخه نذر کردم برای پست ۱۰۰۰ همه بچه ها را شیرنی بدم
    می بینم بعد از ۱۵۰ پست دوباره دوستان جدید در حال انتخاب مدیر و نام پروژه و زبان و فضای اجرا هستند
    این نظر سنجی آخری هم که دیگه آخرش است یادمه ۳۰ پست عقب تر پروژه به فاز مهندسی وارد شد و هم اکنون به مرحله قبل برگشته
    انشالله امروز که نیمه شعبان است از آقا بخواهید تا نیمه شعبان سال دیگه مهندسی تمام بشه به فاز کد نویسی وارد بشیم
    راستی نیمه شعبان را به همه تبریک می گم

داشتم دپرس می شدم گفتم نکنه پروژه دیگه به پست ۱۵۰ نرسه آخه نذر کردم برای پست ۱۰۰۰ همه بچه ها را شیرنی بدم
    می بینم بعد از ۱۵۰ پست دوباره دوستان جدید در حال انتخاب مدیر و نام پروژه و زبان و فضای اجرا هستند
    دوست عزیز این به همون قضیه ای مربوط میشه که قرار بود هر 20 پست یه بار یه پست تو این تاپیک بزنید تا به قول خودتون رتبتون بالا بره ؟؟
    به نظر خودتون بهتر نبود به جای اینکه این همه مدام فاز منفی بدید چهارتا خط راست و درست تو یکی از پستهاتون می نوشتید؟
    بله اگه همین طور به ارسال پستهای بی معنی و بی فایده ادامه بدید انشاالله به 1000 که خوبه بلکه به درجات بالاتری هم میرسید
    این نظر سنجی آخری هم که دیگه آخرش است یادمه ۳۰ پست عقب تر پروژه به فاز مهندسی وارد شد و هم اکنون به مرحله قبل برگشته
    انشالله امروز که نیمه شعبان است از آقا بخواهید تا نیمه شعبان سال دیگه مهندسی تمام بشه به فاز کد نویسی وارد بشیم
    خوب اگه راه حل بهتری سراغ دارید بفرمایید
    راستی نیمه شعبان را به همه تبریک می گم
    همچنین

کاربر جدید آواتار ir.Melisa
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر

Coward ، این انتخاباتتان چند روزه است... تمام نشد.. کار زیادی داره کش پیدا میکنه... حساب کنید وقت داره از دست میره..بعدا که میرسیم به ماه رمضان ..اونم تو تابستان.. کار سخت میشه ها...

Coward با 42.11% آرا اول
    Saber_Fatholahi با 31.58% آراء دوم..
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

محل زندگی
    شيراز

نقل قول نوشته شده توسط ir.Melisa مشاهده تاپیک
    کار زیادی داره کش پیدا میکنه... حساب کنید وقت داره از دست میره..
    من هم موافقم بهتره شروع کنیم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تبریز

با سلام و خسته نباشین
    من میگم تا زمانی که استارت کار رو نزدیم همین طوری بحث ها ادامه پیدا میکنن و آخرش هم هیچ . دوستان خواهش می کنم دیگه تعارف رو کنار بذارن و کار رو به طور جدی شروع کنن . خوب می دونم خیلی از مسائل مهمه و باید همون اولش مشخص بشه ولی خوب این طوری وقت ماست که هی تموم میشه و آخر سر هر کی یه جور درگیر کارهای خودش میشه و از این همه صفحه هم جز اضافه کردن پست ها هیچ عایدی برا کسی حاصل نمیشه .
    پس بسم الله بگین و شروع کنین .
    مشکل اصلی ماها اینه که هی جمع میشیم تا جزئیات رو حل کنیم غافل از اینکه اگه قدم اصلی رو برداریم جزئیات هم خود بخود حل میشن .

دوستان اگر همه موافقن شروع کنیم
    برای شروع هم باید اعضای تیم مشخص شوند و این را هم بگم که قرار نیست فقط کسانی که در سطح بالا هستند در این پروژه شرکت کنند چون از اون اولم هدف این پروژه این نبوده پس همه دوستانی که دوست دارن در پروژه باشند اعلام همکاری کنند و قسمتی هم که علاقه دارند همکاری کنند را ذکر کنند برای شروع هم دوستانی که مایلند در تحلیل کمک کنند زودتر اعلام همکاری کنند البته چند تا دوستان این کار را کردند
    بعد از این پست من با موافقت دوستان یک تاپیک جدید باز می کنم و دوستان خواهشا در اون تاپیک فقط اعلام آمادگی کنند و از دادن نظراتشون خودداری کنند البته این تاپیک همچنان باز خواهد ماند که اگر دوستان نظری دارن اینجا بگن که اون تاپیک الکی شلوغ نشه و موارد غیر مفید در آن قرار نگیره
    انشالا که کارها با کمک دوستان به خوبی شروع بشه و بخوبی تمام بشه و این قدم اولی برای شروع چینین کارهای در این فروم و بقیه جاهای دیگر باشد
    یا علی

دوستان اگر همه موافقن شروع کنیم
    من موافقم!

یا علی
    علی یارت!

این هم لینک اعلام آمادگی برای پروژه
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=172948

با تشکر از دوست خوبم Coward عزیز
    همون طور که این عزیز گفت لطفاً تو تاپیک جدید از نظر دادن بپرهیزید
    از مدیران محترم انجمن هم خواهش دارم پستهایی که تو تاپیک جدید به موضوع ارتباطی ندارن رو حذف کنند تا مثل این تاپیک حجیم نشه
    با تشکر

در ضمن دوستان در مورد اون 1Gb هاست رایگان هم که گفتم صحبت کردم
    هر وقت که پروژه راه اندازی شد و یه مقدار پیش رفت ( به طوری که بشه ظاهر و چندتا از صفحات اون رو دید ) مشخصات فنیش رو میفرستم و هاست رو تحویل میگیرم
    البته من واسه این رو هاست تاکید دارم چون دیدم این چندتا پروژه ای که تو سایت مطرح شدن ، وقتی دوستان خواستن از اونا رو هاست استفاده کنن با مشکلات زیادی مواجه میدن .
    چرا ؟
    چون این پروژه ها رو لوکال طراحی و پیکربندی میشن و برای استفاده رو هاست باید یه سری تغییرات رو کاربر خودش اعمال کنه .
    به هر حال اگه با این کار مخالفید حتماً بگید
    موفق باشید

دوستان چرا اعلام آمادگی نمی کنند انتظار بیش از این ها بود البته بعضی ها توی این پست قبلا این کار را کردن که خواهش می کنم به لینک https://barnamenevis.org/showthread.php?t=172948
    رفته و اینجا هم اعلام آمادگی کنند دوستان کمی بجنبند که انشاله شنبه استارت بزنیم

به هر حال اگه با این کار مخالفید حتماً بگید
    چرا مخالفت؟!!!
    از کجا می گیری؟...آدرسشو بده تا ما هم 1G بگیریم!

صفحه 4 از 5 اولاول ... 2345 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •