نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: select تو در تو select * from table name where shart in (select * from tablename where shart)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی

نقل قول: select تو در تو select * from table name where shart in (select * from tablename where sha

سلام دوستان

نقل قول نوشته شده توسط afrooz_rahmati63@yahoo.com مشاهده تاپیک
    اگر در جایی نیاز به استفاده از select تو در تو داری اون مثال را بگو تا بتونی ملموس تر دلیل استفاده از select را بفهمي
    مثلا وقتی که از شرطهای زیادی برای select استفاده می کنیم مخصوصا وقتی از دو عملگر and , or همزمان استفاده می کنیم معمولا بین and, or تداخل ایجاد می شود و بازم معمولا عملگر or اثر شرطیهای دیگر را خنثی می کند. خوب اگرما بتونیم از select تو در تو استفاده کنیم می تونیم در یکی همه شروطی که با عملگر or هستند و در دیگری همه شروطی که با and همراه هستند را به کار بریم.
    من دوتا جدول تو برنامه ام دارم می زارم و سعی می کنم براساس اون سوال کنم فکر کنم اینطور بهتر حرف هم رو می فهمیم.
    جدول اول hesab
    1- id=برابر با id_hesabدر جدول bed_best
    2-name=نام
    3-city=شهر
    4-masir=مسیر

جدول دوم bed_best
    1- id_hesab= برابر با id در جدول بالا
    2- bed= مبلغ بدهکاری
    3- best= مبلغ بستانکار

فرض کنید می خواهیم یک گزارش پویا درست کنیم و به کار بر اجازه بدیم براساس احتیاجی که دارد گزارش مورد نظرش رو بدست بیاره.
    نکته : توجه داشته باشید که ما نمی تونیم یک select بنویسیم و تمام ، بلکه ممکنه با انتخابهای که به کاربر می دیم ترکیبات مختلفی از یک گزارش رو به دست بیاریم.

خوب من در ادامه جدول دیگری را هم در این قسمت قرار می دهم تا بتونیم select های پیچیده تری رو هم بررسی کنیم.
    بزودی بر می گردم.
    آخرین ویرایش به وسیله mina.net : سه شنبه 13 مرداد 1388 در 12:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •