ببینید وقتی شما کریستا را باز می کنید و یک ریپورت جدید ایجاد می کنید می تونید به اون نمودار هم اضافه کنید به این شکل که روی ایکن نمودار از منو بالای صفحه کلیک کنید و صفحه ویزارد طراحی نمودار باز می شود بعد شما می تونید انتخاب کنید که این نمودار میله ای باشد با دایره ای باشد یا خطی یا......که هر کدام موارد گوناگونی دارد
بعد از انتخاب می تونید next را بزنید و به صفحه بعدی بروید و سمت چپ چند انتخاب دارید که انتخابی که پیش فرض فعال است حاوی اطلاعاتی در مورد نمودار بر حسب چی باشد و چگونه مرتب شود است گزینه دیگر که اطلاعات کامل تری دارد (شرمنده دقیق اسمش را نمی تونم بگم گفتم الان کریستال در دست رس نیست ولی برید حتما پیدا میکنید چیز هایی را که می گم) حاوی اطلاعاتی است که مربوط به مکان نمودار و اینکه نمودار به ازای هر صفحه تکرار شود یا به ازای هر گروه (که شما اگر قبلا در گزارشتون از گروه استفاده کرده باشید اینجا امکان انتخاب نمودار به ازای گروه را هم دارید)
ونیز می تونید با انتخاب فیلد های موجود در جدول لینک شده به نمودار که قابل رؤیت است می تونید با اد کردن اون به قسمت بالایی و پایینی بیان کنید که در نمودار چه فیلدی براساس چه فیلد دیگری رسم شود
با گزینه next می تونید در مراحل بعدی تنطیمات مر بوط به خط راهنما برای زمینه نمودار یا داشتن راهنما در کنار نمودار ویا فونت و زیر نویس محور های نمودار را انجام دهید
اگر خواستید که کاری بیشتر از این ویزاری روی نمودارتون انجام بدید بعد از ok کردن نمودار دوباره می تونید با راست کلیک بر روی اون به همین ویزارد برگردید یا در همون بار اول با رفتن به اولین لبه ویزارد در پایین سمت چپ گزینه ای می بینید که برای طراحی یک نمودار custom می باشد که شما را وارد محیط طراحی نمودار می کند
اگر جایی را بهتون آدرسی دادم که پیدا نکردین بگید تا من دقیق تر آدرس بدم (همانطور که گفتم الان کریستال دم دستم نیست)

امیدوارم مفید واقع بشه :sunglass: