-
سه شنبه 01 دی 1383, 16:00 عصر
کاربر تازه وارد
شما عزیزان همه استاد بنده هستید ولی اجازه بدید این چند خط رو هم من اضافه کنم.
1- در مورد اول که آقا بهروز فرمودن، در حقیقت تفاوت زمانی در استفاده از حلقه های While و For نیست. باید سعی کنید شرطها و دستورات داخل حلقه ها رو بهینه سازی کنید. به عنوان مثال همون کدی رو که آقا بهروز نوشتن بررسی کنید که چطور بهینه سازی شده. اجازه بدید این مطلب رو بصورت کلی بگم: هیچوقت در شروط حلقه ها از اشیا استفاده نکنید چونکه ارجاع به شی عمل زمانبریه. بازم به اون مثال آقا بهروز یه نگاهی بکنید.
2- در مورد SQL Injection بنده هم مطالب زیادی خوندم ولی خودم که تست کردم (با بانک اطلاعاتی Access 2003) این مورد به هیچوجه پیش نیومد. البته کار از محکم کاری عیب نمی کنه و بهتره یه برنامه نویس همیشه تمهیدات لازم رو بکار ببره. ضمن اینکه استفاده از Stored Procedure ها باعث بالا رفتن راندمان اجرای برنامه میشه.
3- نکته سوم یه نکته واضح و بدیهیه که متاسفانه در اکثر نرم افزارها فراموش میشه. نکته بسیار خوبی بود.
4- بنده کلا با این روش استفاده از توابع API در VB مخالفم. به نظر من بهتره از همون روش تعریف API ها استفاده کنیم و یا یه بار برای همیشه این تعاریف رو بنویسیم و هر دفعه اونو به پروژه اضافه کنیم. البته میشه این تعاریف رو بصورت فایلهای tlb هم در آورد. (اگه حالشو ندارید می تونید اسم فایلهای dll حاوی API ها رو با پسوند tlb سرچ کنید و بعد اونا رو دانلود کنید و در آخر هم که حالشو ببرید)
برچسب های این تاپیک
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت