نقل قول نوشته شده توسط emadfa مشاهده تاپیک
بیش از 60 پست در این تاپیک داده شده اما تاکنون به هیچ نتیجه مشخصی نرسیده جز این که برخی با تعصب از #C حمایت می کنند و برخی به عکس از امنیت آن ایراد می گیرند!
چیزی که مشخص نیست ، به نتیجه مشخص هم نمیرسه.
سوال چی هست که بتوانیم توفق کنیم که به جواب رسیده و یا نه؟
مثله دعواهایه دینی که خداهایه مختلف را با هم مقایسه میکنند و به هیچ نتیجه هم نمیرسند و فقط دلشان خوشه که از یک طرز تفکر که خودشان هم نمیدانند چی هست دفاع میکنند، ما هم ۲ گروه شدیم.
کسانیکه یک برنامه درست حسابی ننوشتن و از اینکه کدشان فاش بشه میتسند ، و کسانیکه یک برنامه درست حسابی ننوشتند و از اینکه کدشان فاش بشه نمیترسند.
اصلا بیاید تمام نتیجه‌هایه مختلف را بهشان یک نگاه بندازیم:
۱. با دات نت کد فاش میشه و هیچ جوری نمیشه جلویه فاش شدن کد را گرفت.
کسانیکه به درست بودن این نتیجه باور دارند اصلا در این انجمن سی شارپ چرا میپلکند؟
۲.دات نت از همه چی منزه است و هیچ اشکالی بهش نمیشه گرفت.
کسانی که به این باور دارند به راحتی به کار خود ادامه بدند و به اشکال گیرها توجه نکنند، راه ارشادشان بسته است.

بقیه هم کسنایکه میدانند دات‌نت، جاوا و یا هر ابزار دیگری که بدست آدمها ساخته شده، هر کدام برایه هر کاری مزیت و یا نقصانی دارد و به هر شکلی که شده پیش میرند، برنامه مینویسند و کار را یک جوری سر میارند، این گروه آنقدر مشغولند که وقت ندارند به این دعوایه سر هیچ چی نگاه بنداند، من چیزی ندارم که بهشان بگم مگر اینکه من را هم جزو خود کنید.

نقل قول نوشته شده توسط emadfa مشاهده تاپیک
معماری رایانه ربطی به مهندسی کامپیوتر ندارد چون خوشبختانه 99 درصد مهندسان چیزی از معماری نمی دانند و حتی 10 درصد انرژی ای که بر روی GUI می گذارند بر روی ساختمان برنامه نمی گذارند!

فکر نمی کنم که این پست نیز کاملا علمی باشد اما ای کاش نگاه برنامه نویسان ما نیز منطقی باشد! ملاک ها عوض شود! نه به تعصب بی جا به #C و نه به محو کردن ++C ! ضمن این که ملاک قدرت یک زبان امکان مهندسی معکوس یا عدم امکان آن نیست!
این تاپیک اصلا علمی نیست که بخواهیم به این پست اشکال علمی نبودن بگیریم.
قابلیت مهندسی معکوس همیشه بوده وهست . امنیت ربطی به مهندسی معکوس ندارد، در مهندسی امنیت باید اصلا قبول کرد که تمام کد در دسترس نفوذگرا قرار میگره و حتی در آن حالت باید امنیت داشته باشه. وگرنه اگرفقط با قایم کردن کد امنیت قابل پذیر بود همه کدشان را بالایه کوه چال میکنند که کاملا امن باشد.

اگر کسی ادعا و یا سوال دقیق و مشخصی دارد بیان کند. اگر که نه نتیجه گرفتن کلی و یا ادعایه بدانه دلیل زدن فایده‌ای برایه ما ندارد.