با سلام خدمت دوستان عزیز
اول لازمه بدونید که من در حدود 8 سال هست که شاید بیشتر وقتمو صرف کار روی الگوریتمای فشرده سازی کردم
من مقاله های زیادی در مورد الگوریتم های زیپ خوندم و الگوریتمایی که در حال حاظر استفاده میشه اکثرا از نوع هافمن یا مشابه هستن و من این روش هارو حدود 6 7 سال پیش تست کردم (نمیدونم اونموقع الگوریتم هافمن ساخته شده بود یا نه) ولی هدف من چیز دیگه ای بود و هست و به نظر من الگوریتم های فشرده سازی در حال حاظر نوعی شوخی هستند و الگوریتمای بسیار پیش پا افتاده و ساده ای رو استفاده میکنند(قصد توهین به هیچ شخص حقیقی یا حقوقی رو ندارم و صرفا نظرم رو گفتم)
نکته 1-هیچکدام از روش های زیپ (تا اونجایی که میدونم) قادر به اعمال فشرده سازی پیاپی رو ندارند (یعنی نمیتونن یه فایل زیپو دوباره زیپ کنن) و این یعنی هیچکدوم با بیت ها سرو کار ندارند و الگوریتم های اونها صرفا روی کارکتر متمرکزه
نکته 2 - هیچکدوم ازروش های زیپ فعلی قادر نیستن یک فایل تصویری رو به روش unless فشرده کنن
و چنتا نکته و یا نقطه ضعف دیگه که الان به ذهنم نمیرسه
دوستان همه اینا بخاطر اینه که همگی روش های فعلی بر کاراکتر متمرکزه و هیچکدوم بر روی بیت ها کار نمیکنن !

و همین موجب شده که مدت ها وقتمو روی کار با بیت ها و ساخت الگوریتمای فشرده سازی کنم
هدف من خیلی بزرگه و چون هنوز جای کار داره شاید اگه بخوام مطرحش کنم خیلی ها براشون غیر قابل باور و نشدنی برسه درست مثل اینه که یه جهش زمانی کنی و به به زمانی که هنوز کالسکه اختراع نشده بود بری و بخوای از بوئینگ 747 بگی