سلام
من دانشجوی نرم افزار آزاد قزوینم.
اون چیزی که همه شما دوستان بالا گفتین درسته.تقریبا همه چی رو گفتین.
اما اگه اجازه می دین منم نظرم و بگم.
از نظر دانشگاه و امکانات به نظر من که حرف نداره.همه چی مهیاست.سلف.نمازخونه.سالن ورزشی.کتابخونه.فضای سبز.اینترنت بی سیم تو کل دانشکده ها.سایت های بسیار مجهز.سایت مرکزیش فکر کنم 200 تا سیستم داره.بانک نرم افزاری.سرویس رایگان به شهر.خوابگاه بسیار بزرگ و مجهز واسه دخترا.دارن اسختر و چیزای دیگه هم می سازن.

از جلوی در دانشگاه ترمینال اتوبوس تهران هستش.که بچه های تهران و کرج راحت می تونن رفت و آمد کنن.

جو دانشگاه ها یه جورایی سنگین.حد اقل مثل بعضی واحد ای دیگه ای که دیدم نیست.
حتی دخترایی که درسخونم نیستن و ... خودشون و سنگین نشون می دن.البته تو دانشکده هاو محوطه ها دخت پسرا خیلی راحتن.مشکلی وجود نداره.هیچ حراستی هم تو دانشگاه نمی بینی.چون تمام جاها(به غیر دستشویی!) دوربین کار گزاشتن که هیچ کس جرات هیچ خلافی رو نداره.(پارسال با همین دوربینا یه نفر که لپ تاپ دزدیده بود رو گرفتن)

کمیته انظباتیش خفنه!همونطوری که دوستمون گفت.تقلب بگیرن بی برو برگرد 0.25

استاداش عالی.همه از شریف و امیر کبیر و ...
و البته سخت گیر.این و بگم از اول ترم نخونی نمیتونی پاس کنی.خیلی استادا بالاترین نمرشون 14 هستش.

جو کل دانشگاه تقریبا درسیه اما (به کسی لطفا بر نخوره) به علت وجود بچه پولدار های عزیز و البته تنبل ها چون بچه پولدار زرنگم داریم یه کم سطح علمیش پایین اومده.شایدم من اشتباه می کنم.البته خودمم یکی از اون تنبلام.

کلا آقا خوبه دیگه.شهریه هم مثل واحد های دیگست.700 800 900 1 تومن.

به نظرم اگه کسی بخواد بره داشگاه آزاد و شهریه بده و شهریش حیف نشه اگه میتونه بزنه قزوین.البته شهر قزوین خو ب زیاد بزرگ و دیدنی مثل تبریز و اصفهان و ... نیست.

اگه بازم کسی سوال داشت من در خدمتم.