نمایش نتایج 1 تا 40 از 92

نام تاپیک: برنامه نویسی در ابر در AZURE

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,735

    نقل قول: برنامه نویسی در ابر در AZURE

    چند سؤال داشتم چون تازه همچین چیزی به گوش من و خیلی های دیگه می خوره
    منظور از ابر چیه ؟ آیا این یک استعاره هست؟
    تکلیف برنامه های تحت ویندوز چی میشه ؟
    بعد این سیستم عامل چه ربطی به برنامه نویسی داره؟

  2. #2

    نقل قول: برنامه نویسی در ابر در AZURE

    نقل قول نوشته شده توسط Hossis مشاهده تاپیک
    چند سؤال داشتم چون تازه همچین چیزی به گوش من و خیلی های دیگه می خوره
    منظور از ابر چیه ؟ آیا این یک استعاره هست؟
    تکلیف برنامه های تحت ویندوز چی میشه ؟
    بعد این سیستم عامل چه ربطی به برنامه نویسی داره؟
    سلام دوست عزیز
    Cloud Computing‏:به معنی توسعه و به‌کارگیری فناوری کامپیوتر بر مبنای اینترنت است. این عبارت شیوه‌هایی از محاسبات کامپیوتری در فضایی است که قابلیت‌ھای مرتبط با فناوری اطلاعات به عنوان سرویس یا خدمات برای کاربر عرضه می‌شود و به او امکان می‌دھد به سرویس‌ھای مبتنی بر فناوری در اینترنت دسترسی داشته باشد، بدون آن‌که اطلاعات تخصصی در مورد این فناوری‌ھا داشته باشد و یا بخواھد کنترل زیرساخت‌ھای فناوری که از آنھا پشتیبانی می‌کند را در دست بگیرد. سرویس‌های Cloud Computing برنامه‌های کاربردی را به صورت online فراهم می‌کنند که قابل دسترسی با مرورگر وب هستند درحالی‌که نرم‌افزار و داده روی سرورها ذخیره شده‌اند. یک عکس هم گذاشتم که نشان میدهد مفهوم ابر در فضای مجازی اینترنت چیست.

    درمورد تکلیف برنامه‌های تحت ویندوز باید بگم که تا زمانی‌ که سیستم عامل‌های اینرنتی دنیا را فرا نگرفته باشند اینگونه برنامه‌ها بجای خودشون باقی‌ هستند به چندین دلیل. یک، نمی‌شه تمام برنامه‌ها را وابسته به ابر طراحی کرد چرا که بعضی‌ برنامه ها کاملا محلّی هستند. در ثانی‌ همیشه همه‌جا اینترنت نیست. درواقع ابر تکنولوژی خواهد بود که روشی‌ را جایگزین برنامه‌های تحت شبکه و تا حدودی برنامه‌هایی‌ که قرار است بطور یکسان در روی تمام کامپیوتر‌ها اجرا بشوند خواهد بود. می‌شه گفت ابر پلی است برای رسیدن به سیستم عامل های تحت اینترنت.

    برای اینکه بتوانید تکنولوژی ابر را اجرا کنید نیاز به سیستم عاملی دارید که بتواند از این تکنولوژی پشتیبانی‌ کند. Google با تغییر و طراحی نوع خواستی‌ از Linux توانسته به این تکنولوژی دست پیدا کند. اما مایکروسافت قرار است با استفاده از AZURE این تکنولوژی را پیاده سازی کند. برنامه‌هایی‌ که شما برای AZURE میسازید بر روی هیچ سیستم عامل دیگری قابل اجرا نیست. و شما ناخواسته مجبور به پیاده سازی یک سور AZURE خواهید بود یا گرفتن یک اشتراک از مایکروسافت که هم هزینه کمتری را دارد و هم راحت تر و ایمن تر است. درواقع هدف ابر برداشتن سرورهای محلّی و قرار دادن اطلاعات و نرم‌افزارها برروی سرورهای ابر است. لازم به ذکر است که لذت اجرای نرم افزار مورد نظرتان در یک سرور که روی یکی‌ از قویترین ابر کامپیوتر‌های جهان در حال اجراست خیلی‌ بیشتر از اجرای آن روی یک کامپیوتر محلّی با سرعت محدود خواهد بود.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg abr.JPG‏ (36.9 کیلوبایت, 1328 دیدار)

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •