-
جمعه 13 شهریور 1388, 22:53 عصر
VIP
نقل قول: سناریو 4 - معماری چندلایه(N-Tier/N-Layer Architecture)
نمیخوام این گفتگوی فنی رو به طور فلسفی جلوه داده بشه :
شخصا توی کارهای که انجام میدم همیشه دنبال راه حلی استاندارد به معنای واقعی میگشتم چون باید روزی تجربه پلاتفرمهای به حق رو تجربه کنم و این استاندارد هست که کمترین هزینه از نظر مالی و وقتی برای من فراهم میکنه، با توجه به تجربه ای که توی دات نت دارم همیشه لذت کار کردن با Ide های ماکروسافت منو دور از خلاقیت های که در موازات و حتی بیشتر مواقع جلوتر از فناوری ها و تکنولوژی های که بیشتر آنها یک کپی زیبا ماکروسافت از همین خلاقیت ها هستند نگه داشته که این بر میگرده به حقیقتی به نام حس خلاقیت طلبی و اصلا به دنبال دوباره ساختن و بیگاری نیستم ، فقط و فقط دوست ندارم زمانی که سوییچ میکنم رو پلات فرم یا محیط دیگه ای تمام تجربیات دات نت رو خاطره کنم بر فرض مثال اگه به این نتیجه برسم که از ORM ها به عنوان dal استفاده کنم میتونه یکی از گزینه ها من NHibernate باشه که این تجربه رو با خودم میتونم تو جاوا هم ببرم با این اوصاف این اظهار نگرانی از سیاست های ماکروسافت هست یا اظهار نگرانی از خاطره کردن تجربه ها؟
solidilos عزیز ما مخلصیم.
در ضمن این معماری مختص .Net نیست خواهشن دوستانی که در محیط های دیگه کار میکنن هم نحوه پیاده سازی رو تو محیط مربوطه توضیح بدن ، (شاید من یکی وسوسه شدم و تغییر سکو بدم
)
برچسب های این تاپیک
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت