ممنون جناب کرامتی
مشکل حل شد.... باید سیستم رو فقط واسه کاربرای مجاز فعال کنم.
ممنون جناب کرامتی
مشکل حل شد.... باید سیستم رو فقط واسه کاربرای مجاز فعال کنم.
اگر شما می خواهید که برای هر صفحه یا برای هر کاربر یک پوشه در مسیری خاص داشته باشید تا فایلها آنجا آپلود شوند بنویسید در رویداد Page_Init صفحه اتان کد زیر را
اگر از سیشن می خواهید استفاده کنید تا برای هر کاربر یک مسیر داشته باشید
Session("FCKeditor:UserFilesPath") = "~/userFiles/" & username & "/"
که در اینجا username می تواند بصورت یک متغیر یا سیشن باشد و به پوشه مورد نظر اشاره کند البته به جای userFiles هم می توانید هر مسیری را ذکر کنید
یادتان نرود که قبلا پوشه ها را بسازید
و اگر یک مسیرتان تعدد زیادی ندارد
Application("FCKeditor:UserFilesPath") = "~/userFiles/"
به جای userFiles هم می توانید هر مسیری را ذکر کنید
جل الخالق!!!!!
من نسخه جدید(2.5.1) را گرفتم و نصب کردم روی localhost و local interanet کاملا درست کار میکنه و هیچ مشکلی نداره ولی وقتی روی اینترنت نصبش میکنم همه چیز درسته فقط تصویر آیکن هاش لود نمیشه!!
دوستان کسی میتونه کمک کنه؟؟
سلام
من از کنترل پنل Helm برای سایتم استفاده میکنم.
تا چند ماه پیش سایت مثل آدم داشت کار میکرد و این ادیتور رو هم با هزار مکافات راه انداختم و کاملا کار میکرد.
تا اینکه سرور خراب شد و اطلاعات ما هم پرید.
حالا که میخوام ادیتور رو دوباره تنظیم کنم یادم رفته چجوری برای یک فولدر در Helm پریمیشن رو تعریف میکردم.
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.
با عرض معذرت از تمامی دوستان
من سایتی درست کردم که از همین fckeditor استفاده می کند و در لوکال خوب کار می کنه
ولی وقتی اپ کردم دیگر کار نمی کند حتی پیغام خطای هم نمی دهد
لطفا بزرگان کمک کنند
http://hamedonline.qsh.es/Default.aspx
د رقسمت تالار گتفگوی ان برای ارسال پست از همین ادیتور استفاده کردم ولی متاسفانه
کار نمی کند
باتشکر از تمامی دوستانی کمک کردن (فقط خودم بودم)
مشکل حل شد![]()
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟سلام
من از کنترل پنل Helm برای سایتم استفاده میکنم.
تا چند ماه پیش سایت مثل آدم داشت کار میکرد و این ادیتور رو هم با هزار مکافات راه انداختم و کاملا کار میکرد.
تا اینکه سرور خراب شد و اطلاعات ما هم پرید.
حالا که میخوام ادیتور رو دوباره تنظیم کنم یادم رفته چجوری برای یک فولدر در Helm پریمیشن رو تعریف میکردم.
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.
سلام
من میخوام از CKFinder به جای Filemanager خود Fckeditor استفاده کنم.
همه کارهای لازم هم انجام دادم.
اما زمان اجرا (Local) یک پیغام خطا وسط پنجره CKFinder نمایش داده میشه
The file browser is disabled for security reasons. Please contact your system administrator and check the CKFinder configuration file.
بعد از اینکه کلی تو فایلهاش گشتم متوجه شدم که منشاء این خطا همون Error 500 XML هست.
حتی یکبار fck رو به حالت قبل برگردوندم و Filemanager رو فعال کردم اما باز همون Error 500 رو میده.
من از ویندوز Vista و IIS7 استفاده می کنم و همه Primission های لازم رو هم تنظیم کردم اما تغییری حاصل نشد.
دوستان اگه قبلا با این error برخورد داشتند و مشکل رو حل کردند کمک کنند.
اين مشكل از كجاست ؟
Server Error in '/Paygah_Site' Application.
--------------------------------------------------------------------------------
Could not load file or assembly 'FredCK.FCKeditorV2' or one of its dependencies. Access is denied.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.
Exception Details: System.IO.FileLoadException: Could not load file or assembly 'FredCK.FCKeditorV2' or one of its dependencies. Access is denied.
Source Error:
سلام.
برای ارسال اطلاعات موجود در ادیتور به بانک باید چه کدی رو بنویسم و در کجا
با متد value
FCKeditor1.Value
یک مثال ساده :
Dim constr As New SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=Test;Integrated Security=True")
Dim cmd As New SqlCommand("insert into content (content) values (@Content)", constr)
cmd.Parameters.AddWithValue("@Content", FCKeditor1.Value)
constr.Open()
cmd.ExecuteNonQuery()
constr.Close()
سلام
دوست عزیز من که هر کاری کردم نتونستم به بانک وصل کنم اگه یه راه دیگه یا یه توضیح در مورد کدی که بالا نوشتی بذاری ممنون میشم
با تشکر
کجای کد بالا رو مشکل دارید ... کد کاملا درسته ...
احتمالا کانکشن رو خوب تنظیم نکزدید . مشکلتون رو واضح تر بگید ...
سلام
من از این ادیتور استفاده میکنم ، توی سیستم خودم مشکلی نداره اما روی سرور که میره هیچ فایلی رو آپلود نمی کنه که هیچ server browsing هم انجام نمی ده ، خواهش میکنم هر کی میتونه جواب من رو سریع بده. ممنون
سلام خواهش می کنم جواب سوال من رو بده
ببین من این ادیتور رو روی پروژم دارم داخل کامپیوترم همه چیزش هم درست کار می کنه اما هر کاری میکنم وقتی آپلودش کردم دیگه روی هاست اصلا نه عکس آپلود می کنه نه فلش.
a.khamse@gmail.com اگر می تونی برای ایمیل کن. واقعا ممنونم
دوستان میشه بفرمائید آیا در Image Browser امکان محدود کردن سایز عکس برای عکس هایی که لینک داده میشوند وجود دارد؟ یعنی به طور مثال من نمیخوام سایز عکس های لینک داده شده از 480*640 بیشتر باشه حتی اگه کاربر سایز اون رو 600*800 بزنه.
دوستان من از اول تا آخر این تاپیک رو خوندم
خوب چرا شما از یه نسخه راحتتر استفاده نمیکنید؟
من یه نسخه خیلی راحت و جالب رو اینجا گذاشتم . بدون dll و ...
راحت راحت
فقط تنها مشکلی که من با این داشتم وقتی توی پروژه ای که با مستر پیج طراحی شده استفاده کردم قبل از لود یه ارور میده که با کلیک بر روی ok میشه ادامه داد
امیدوارم به کارتون بیاد
------ در ضمن من اینو از سیستم Nuke برداشتم و تا حدودی TooTip هاشو فارسی کردم ( تقریباً همش )
سلام دوستان
خواستم یه سوال بپرسم تا هم تاپیک بالا بیاد و هم جواب بگیرم
می خواستم بدونم واسه کمتر شدن حجم این Fckeditor جون پر دردسرچه پوشه هایی رو میتونم حذف تا به برنامه صدمه ای وارد نشه؟
ممنون
سلام دوستان
من نمی تونم فایل dll ادیتور fckeditor رو پیدا کنم میشه به من کمک کنید واقعا بهش نیاز دارم
اینو دانلود کن، بعد که extract کردی از این مسیر فایل dll رو به پروژه اضافه کنFCKeditor.Net_2.6.3\bin\Release\2.0
امیدوارم کارت راه بیفته
http://sourceforge.net/projects/fcke...3.zip/download
سلام
دوستان من fckeditor رو نصب کردم
حالا می یادم متن که توی این ادیتور می نویسم توی پایگاه داده ذخیره می کنم مشکل اینه که وقتی من یه تغییراتی مثل فونت یا شکل های خندانک رو بهش اضافه می کنم بعد داده رو از جدول می خونم و می خوام توی یه textbox نشون بدم این تغییرات به صورت کد html توی textbox نشون داده میشه چکار کنم که متن با تغییرات داده شده و ذخیره شده به شکل اصلی نه با html توی textbox نشون داده بشه؟؟؟؟؟
من چطوری میتونم پرمیشن رو بهش بدم
آفرين .حالا رسيدي به حرف من
در صورتي كه از ويندوز xp استفاده ميكنيد از مسير
Tools menu => Folder Option = >View = > uncheck Use simple file sharingروي فلدر مورد نظر راست كليك كرده و از تب Sharing مجوز هاي لازم رو بديد .
در صورتي كه ميخواهيد در هاست اينكار رو بكنيد با توجه به نوع كنترل پنل بايد پرميشن Write and Read رو بديد .
موفق باشيد
منظور از مجوز یا پرمیشن این hiden کردن یا read-only بود ؟
اگه اینطوره چه فرقی دو دات نت داره مگه دات نت نمیتونه فولدر رو تشخیص بده ؟
سلام دوستان درمورد ارسال تصویر از طریق FCKEditor سوال داشتم می خواستم بدونم اگه کاربر بخواد تصویری رو از روی سیستم خودش بفرسته آیا راهی در همین ادیتور وجود داره که اون رو آپلود کنه یا باید اول عکس رو با فایل آپلود، آپلود کنیم بعد آدرسش رو در قسمت ارسال عکس وارد کنیم
می شه لطفا در مورد ارسال تصویر از روی سیستم کاربر به سایت از طریق این ادیتور کلا توضیح بدید؟
(من می خوام وقتی کاربر تصویر رو ارسال کرد آدرسش همراه متن در پایگاهم ذخیره بشه)
من مطالب قبلی رو خوندم اما چون درک درستی از ذخیره تصویر ندارم (آیا اینکه با دکمه Save خودش باید کار کرد یا یه دکمه خودمون بذاریم ) نمی تونم بفهمم دوستان منظورشون چی هست؟
با سلام
درخواستی دارم از مدیران سایت در مورد fckeditor همه ما با این مسئله مشکل داریم fckeditor در دات نت نصب می کنم ولی برای آپلود عکس مشکل جدی تراز این حرفهایت که بریم فایل راهنما از گوشه کنار این فروم برداریم و بخونیم من خودم تاحالا شاید 5 یا 6 مطلب برای نصب و ارسال عکس در مورد ادیتور خوندم ولی به جایی نرسیدم بدتر گیج ترهم شدم نمیخوام مثال بزنم که در این جا جاش نیست یکی از آقایان یک fckeditor که عکس رو آپلود میکنه مو تست شده کار هم میکنه بزاره اینجا ما ببینیم چه تنظیماتی در کجا ها انجام داده تا ادیتور خوددمون رو هم همون جوری تنظیم کنیم و برای همیشه قال این قضیه کنده شه من نمیدونم چرا همه برای ما لینک میزارن که برید از این طرف و آن طرف فایل راهنمای نصب fckeditor بخونید خب یکی یه درست شده و تست شده اون رو بزاره ببینیم
دورود بر شما دوست عزیز من خودم هم تازه اسم permision رو شنیدم گویا دوستان برای اینکه مجوز های لازم رو به کاربران برای دسترسی به فولدرها یا استفاده خودشون به اون فولدرها بدن از از اصطلاح permision استفاده می کنند یعنی اینکه اگه بخوایم یک فولدر قابلیت write, read اینجور چیزها داشته باشه باید permision یا مجوز دسترسی اون رو تغییر داد من همین قدر میدونم
تو پوشه fckeditor يه فايل fckconfig.js هست بازش كن و FCKConfig.ToolbarSets["Default رو پيدا كن و به صورت دلخواهت يكي ديگه از روش درست كن مثلاً من اينو درست كردم:این تاپیک رو زیرو رو کردم چیزی راجبه کانفیگ بندی این ادیتور دستم نیومد که به چه صورت یک سری از ابزار ها را حذف کنیم؟!
FCKConfig.ToolbarSets["MyCustom"] = [
['SelectAll', 'Cut', 'Copy', 'Paste', 'PasteText', 'PasteWord'],
['Redo', 'Undo', '-', 'Find', 'Print'], ['RemoveFormat', 'NewPage'],
['Image', 'Table', 'Rule', 'Smiley', 'SpecialChar', 'PageBreak'],
'/',
['Bold', 'Italic', 'Underline', 'StrikeThrough', '-', 'Superscript', 'Subscript'],
['UnorderedList', 'OrderedList', '-', 'Indent', 'Outdent', 'Blockquote'],
['JustifyRight', 'JustifyCenter', 'JustifyLeft', 'JustifyFull'],
['Link', 'Unlink', 'Anchor','FitWindow', 'ShowBlocks'],
'/',
['TextColor', 'BGColor','FontName', 'FontSize','Style', 'FontFormat'],
];
و موقع ايجاد شي fckeditor:
<FCKeditorV2:FCKeditor ID="BodyEditor" runat="server" EnableViewState="False" Height="350px"
ToolbarSet="MyCustom" Width="99%" Value='<%# Eval("Body") %>'>
</FCKeditorV2:FCKeditor>
یک سوال دیگه زمانی که روی سرور از این ادیتور استفاده میکنم همچنین خطایی میده :
Parser Error Message: Could not load file or assembly 'FredCK.FCKeditorV2' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.
چك كن ببين FredCK.FCKeditorV2.dll توي پوشه bin وجود داره؟یک سوال دیگه زمانی که روی سرور از این ادیتور استفاده میکنم همچنین خطایی میده :
Parser Error Message: Could not load file or assembly 'FredCK.FCKeditorV2' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.
خطای جدید
This is a marker file generated by the precompilation tool, and should not be deleted!
اگه میتونی رو کلاینت یه پروژه کوچک با یه page درست کن و fckeditor رو راه بنداز و بعد publish کن و سپس dll هارو چک کن و حتماً پوشه fckeditor رو چک کن تو root باشه و سپس آپلودش کن.خطای جدید
This is a marker file generated by the precompilation tool, and should not be deleted
دوستان من توی یک پروژه از ckeditor استفاده کرده بودم و مشکلی نداشتم اما توی پروژه جدیدم عین همون روش قبلی استفاده می کنم ولی تکسباکسی که به ادیتور بایند کردم در موقع postback مثلا وقتی روی دکمه ثبت کلیک میکنم، مقدار خالی نشون میده.
بعد از اجرا شدن صفحه IE این خطا رو نشون میده
exception was thrown and not caught
از نسخه dll استفاده کردم مشکلم حل شد
پست هایی که در مورد آپلود عکس بود رو خوندم، من فعلا سایت رو آپلود نکردم،وفتی که دکه قرار دادن عکس رو میزنم یه تب داره برای ارسال عکس بروی سرور،وقتی ارسال به سرور رو می زنم،هیچ اتفاقی نمیفته!!من همه اون کارهای گفته شده در پستهای قبلی رو انجام دادم(پوشه userfile و add key و ...) آیا وقتی که سایت رو آپلود کنم این مشکل برطرف میشه؟
سلام، من تازه شروع به برنامه نویسی کردم. کمک میخواستم و اینکه من fckeditor رو داملود کردم و هر کاری کردم اصلا کار نمیکنه، و اینکه منظور دوستان ار روت سایت چی هست؟
خیلی ممنون میشم کمک کنید...
اینجا رو ببینید ممکنه کمکتون کنه
https://barnamenevis.org/showpo...0&postcount=12
سلام
چرا برای ادیتور کسی از ASPxHtml ادیتور که از مجموعه ToolBox های Dev express هست استفاده نمیکنه؟
اینجا همه از FreeTextBox یا همین fckeditor صحبت میکنن در صورتی که این دوتا باگهای زیادی دارن ولی Dev جدیدا به همراه خود دی وی دی ویژوال استودیو نصب میشه و امکانات خیلی زیادی داره که ادیتور تنها یکیشه
محصولات Dev رو و از جمله همین ادیتور رو از این لینک میتونین ببینین
http://www.devexpress.com/Products/N...P/HTML_Editor/
آخرین ویرایش به وسیله rana-writes : چهارشنبه 25 فروردین 1389 در 21:51 عصر دلیل: اضافه کردن لینک
ممنون، سوال دیگه:
طبق دستورالعمل پیش رفتم وقتی ران میکنم، یک مالتی تکست باکس برام میاره که اصلا جعبه ایزار نداره!!
اگه ممکنه یک مثال کلی از این کنترل بزنید ؟
اطلاعات رو تو پایگاه داده ذخیره کنه بعد نمایش بده.