اتفاقا حرفهای nabeel عزیز حرف دل من بود من چند سال که برنامه نویسی تا تحلیل و غیره انجام داده ام حالا دیگه واقعا پیر شدم خواهشا دوستانی نظر بدن که چند سالی در این حرفه کسب معیشت کرده باشند زن و بچه داشته باشند نه اینکه دانشجو یا مجرد باشد
من هم وقتی مجرد بودم درآمد برنامه نویسی من برام خیلی زیاد بود ولی وقتی ادم متاهل میشه و باید همه خرجها را ازجیب خودش بده اونوقت داستان فرق می کنه
باور کنید من از برنامه نویسی لذتی بی پایان می برم و همیشه عشق من برنامه نویسی هست و خواهد بود ولی به مرور زمان با واقعیتهایی روبرو می شوید که باید بپذیرید
نبودن قانون کپی رایت - افت شدید بیشتر شرکتها - پایین بودن سطح حقوق برنامه نویسان نسبت به زحماتشون - نبودن امنیت سرمایه گذاری در نرم افزار - نبودن بازار متنوع نرم افزاری بیشتر شرکتها فقط سیستمهای مالی و حسابداری و پورتال وب کار می کنند هیچ تنوعی در پروژه های نرم افزاری وجود ندارد
من یه مثال می زنم
من 7 سال تمام روی همین وب و حسابداری و غیره کار کردم خوب نتیجه این است که در این زمینه حرفه ای شدم ولی همیشه باید اطلاعاتم را بروز کنم تا در این صحنه بمانم در غیر این صورت فسیل می شم و بدرد نخور
اما یک حسابدار بعد از 7 سال اگر مثل من زحمت بکشه مسلما الان حداقل 2 برابر من حقوق می گیره ونیازی نداره که همیشه اطلاعات خود را اپدیت کنه
اینها عینا با چشم خودم در چندین جا دیدم
خواهشا فکر بد نکنید خودم می رم کتکم نزنید
![]()