نقل قول نوشته شده توسط xalerebvar مشاهده تاپیک
ببین mahtabir2 عزیز مشکل کار تو اینجاست که همین طورری پروژه رو اجرا کردی برای اجرا باید تغییراتی رو در فایل webconfig همونطور هم که در بالا اشاره کردم بدی .
این تغییرات شامل موارد زیره:
1- از بین فایل هایی که داونلود کردی دنبال فولدری به اسم App_Daa بگرد بعد از باز کردن آن فایل ASPNETDB.MDF رو به یکی از درایو هات کپی کن (مثلا C) حالا VS رو اجرا کن و پروژه رو باز کن بعد از باز کردن پروژه در پن Solution Explorer فایل Webconfig رو پیدا کن و روی آن دابل کلیک کن . حال در قسمت
Connection String و پیدا کردن کد زیر
<add name="LocalSqlServer" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=D:\Documents and Settings\ASP.NET\Desktop\ASP.NET New\Final Forum Project\Final Forum Project\Final Forum Project\App_Data\ASPNETDB.MDF;Integrated Security=True;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient"/>
<add name="LocalSqlServer1" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=D:\Documents and Settings\ASP.NET\Desktop\ASP.NET New\Final Forum Project\Final Forum Project\Final Forum Project\App_Data\ASPNETDB.MDF;Integrated Security=True;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient"/>

تغییرات زیر رو روش اعمال کن.
اگه از SQLEXPRESS استفاده می کنی نمی خواد قسمت Data Source رو تغییر بدی و کافیه فقط مسیر AttachDbFilename رو به c:\ASPNETDB.MDF تغییر بدی(اگه پایگاه داده رو به درایو c کپی کردی). این تغیرات رو بر روی هر دو کد LocalServer اعمال کن حال یه بار دیگه پروژه ت رو Run کن باید جواب بده.
نکته:
برای فهمیدن اینکه آیا SQLEXPRESS در حال اجراست یا نه مسیر زیر رو دنبال کن:
| All Programs | Microsoft SQL Server 2005 | Configuration Tools
و با انتخاب SQL Server Surface Area Configuration tool و بعد کلیک روی گزینه ی
Surface Area Configuration for services and Connections و در پنجره ظاهر شده انتخاب SQLEXPRESS اگر در سمت راست و در قسمت Service Status گزینه Running درج شده یعنی اینکه سرویس مورد نظرتان اجراست و مشکلی نیست. اگر هم اجرا نیود با کلیک رو ی دکمه Start انرا اجرا نمائید.
موفق باشی
اگر منظو شما این تنظیمات است
من در مسیر بالا نتونستم SQLEXPRESS را پیدا کنم
اگه ممکنه بگین باید چی کار کنم