نقل قول نوشته شده توسط m.soleimani مشاهده تاپیک
دوست عزیز حداقل اجازه می‌دادی که خودش بتونه از نظر syntax برنامش را درست کنه بعد شما درباره الگوریتم بهش کمک می‌کردی با این روش هیچ موقع بهش اجازه پیش‌رفت داده نمی‌شه حتی اگر این اجازه دست کسی به غیر از خودش نباشه ولی اینم مثل جریان برق می‌مونه همیشه نزدیک‌ترین راه را خواهد رفت حتی اگر منطقی نباشه یکم به فکر اون مهندسی که بهش گفتی باش, مهندس فردا سر کارش با یه مشکل برخورد می‌کنه شما هم احیانن یا نیستی یا با اون جور برنامه نویسی به شکل مورد نیاز بازارکار « منظور مخالف پروِژه‌های دانش‌گاه » آشنایی نداری و یا هر چیز دیگه حالا چه اتفاقی خواهد افتاد مهندس از کارش اخراج خواهد شد یا به شدت از سرعت پیش‌رفتش کاسته می‌شه چون به جای این‌که بهش یاد داده باشی که اگر قصد داشته یه متغیر را خارجی تعریف کنه نباید به صورت پارامترهای تابع main تعریفش کنه بهش کد مورد نیازش را هدیه دادی امیدوارم که به کسی بر نخوره فقط قصد کمک کردن داشتم موفق باشید.
با حرفاتان موافقم ولی من برای همین موضوع مقدار ندادن یک روز الاف بودم در ضمن من که برنامه را نخواستم فقط خواستم ببینم که چرا این جوری می شه که خب خدارا شکرمتوجه شدم
باز هم ممنون