توروخودا!!!
تو رو خدا چي ؟؟!!! وقتي اسم يه دانشگاهي تربيت معلمه و مدرکشو به جاي اينکه وزارت علوم صادر کنه آموزش و پرورش صادر مي کنه و قراره بچه هايي رو خودش تربيت کنه براي خودش ، زياده ازش توقع داشته باشيم که يه درصد خوبي از استخدامشو به اين بچه هايي اختصاص بده که خودش داره تربيت مي کنه؟البته الان چي سر جاشه که اين بخواد باشه.حرف من اينه که لااقل مدرکامونو خراب نکنن و مهر آموزش پرورش پاش نزنن وقتي هيچگونه تعهدي به هيچ کس ندارن!!
اما شمسي پور 5 دقيقه بيشتر راه نيست.
سهل الوصول تره مگه نه ! masoud.t123 تو شمسي پور درس خونده .بهتره در مورد شمسي پور اون نظر بده ولي من يه چيزي مي دونم اونم اينه که هر چيزي که "نزديک" هست قرار نيست که خوبم باشه !
ترتيب کيفيتي دانشکده هاي قزوين چه جوريه؟
من اين موضوع رو از بچه ها براتون مي پرسم ،به روي چشم! چون راستش الان ديد کاملي به اين موضوع ندارم.
از دانشگاه علم و فرهنگ راضي هستي؟ منظور استاد ها و جوش.
راستش من ترم اولم. هنوز نمي تونم نظر جامع و درستي در اين مورد بدم . ولي تا اينجا که استادهاي خوب داشتيم،استادايي هم داشتيم که خيلي مودبانه بخوام بگم هيچي به اطلاعاتت اضافه نمي کنن.ولي فکر کنم اين خاصيت همه دانشگاه هاست. من شخصا توي مقطعه کارداني به کارشناسي منتظر کيفيتي از اين بهتر نبودم. در مورد جو دانشگاه و بچه ها بايد بگم خوبه . آره من که نسبتا راضيم!
راستي کلاساتون با کارشناسي پيوسته با هم هست؟
نه! کلاسا جدا برگزار مي شه . حتي اخيرا مدير گروهامون هم دو نفر شدن . يکي پيوسته و يکي ناپيوسته . البته ترم بالايي ها مي گن خوب شد اينجوري شد!! من نظر خاصي ندارم. يه تعداد کمي از استادها حتي افت کلاسشونه که به بچه هاي کارداني به کارشناسي درس بدن.فقط پيوسته ها رو درس ميدن. شايد نظرشون اينه که سطح علمي ما پايينتر از پيوسته هاست!
رتبتون چند شد و چه قدر خونديد؟
252 در نرم افزار.البته توي سخت افزار 100 تا پایین تر از این شدم.ولي علاقه اي نداشتم.
من چون از درس 2 سال بود که فاصله گرفته بودم و تا به حال اين کنکور رو شرکت نکرده بودم تصميم گرفتم کلاس برم.کلاسا خيلي کمکم کرد که دوباره جو درس بگيرتم. در کل و سر جمع 2-3 ماه مفيد خوندم و تست زدم.
يه توصيه اي بکنم اونم اينه که سوالا در کنکور يه مقدار غیر آشنا می زنه و عجیب . مخصوصا درس سيستم عامل.من وقتي سوالا رو ديدم اول نگران شدم. بعدش به خودم گفتم پاشم برم از سر جلسه چون رتبه بالاي 500 به دردم نمي خورد.به خاطر همين شانس گرفتن رتبه بهتر رو با اين حال از خودم گرفتم.به قول يه استادي اگه سوال اول رو بلد نيستي لبخند بزن برو سوال بعدي.بعدي رو بلد نبودي بازم لبخند بزن برو بعدي و به همين ترتيب...که به من ثابت شد اين عين حقيقته!به خاطر اين نوع سوالا درصد بچه ها توي اين کنکور خيلي بالا نيست.اگه از 10 تا سوال يه درس تخصصي 5 تارو درست بزني عاليه! کلا براي تخصصي ها 40-50 درصد کفايت ميکنه. به شرطي که بقيه درصد ها به استاندارد اون سال بچه هاي ديگه نزديک باشه.
کارداني کجا بوديد؟
جاي قابل ذکري نبودم!یه آموزشکده توی یه شهرستان گرفتم کاردانيمو.
اگه آي دي تون را قرار بديد تا با هم بيشتر صحبت کنيم ممنون ميشم.
بهتر نیست بحث توی تاپیک ادامه پیدا کنه تا بقیه هم نظراشون رو بگن و بشه یه تاپیک خوب واسه اونایی که می خوان کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کنن . ولی باز به روی چشم.من ID خودمو برای شما می ذارم.

موفق باشید.