مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظرتون در مورد برنامه چیه؟!

رای دهنده
51. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • خوب

33 64.71%
  • ضعیف

3 5.88%
  • اشکال زیاد داشت

2 3.92%
  • استفاده کردیم

13 25.49%
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 94

نام تاپیک: برنامه ای برای آموزش کار با پایگاه داده (login /چهار عمل بر روی DB/استفاده از عکس/Crystal report)

کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com

Post نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

نقل قول نوشته شده توسط alireza_tavakol مشاهده تاپیک
    1) چرا توی فرم "صفحه ورود" متد IsValidLogin و کلیه عملیات اعتبار سنجی رو یک جا انجام ندادین؟
    -این طوری که من شنیدم یکی از اصول برنامه نویسی شی گرا استقلال هر کلاس است
    اگر منظورتان این است که چرا کد اعتبار سنجی را نریختن تو فرم لگین و به یک کلاس دیگر که خصوصیتش اعتبار سنجی است واگذار کردن جوابش همانی است که خودتان گفتید: "یکی از اصول برنامه نویسی شی گرا استقلال هر کلاس است"

وظیفه فرم لگین فقط نشان دادن یک دایالوگ برایه گرفتن اعتبارات کاربر است، منطق اینکه با اعتبارات چکار باید بشه که درست بودن و یا نبودنشان قضاوت بشه از عهده فرم زیادیه، و به یک کلاس متخصص به اینکار مربوط میشه.
    اینکه هر کلاس باید استقلال داشته باشد به این معنی نیست که همه چی را باید در یکجا انجام داد، بلکه به کلاسهایی که برایه انجام خورده کاریهایه که تخصص دارند واگذار و استفاده میشن.

در سطح بالاتر یک لایه برایه سکیوریتی استفاده میشه، روشی که سین پین برایه مثال لگین در همین تالار گذاشته، حتی از کلاس دیگر استفاده نمیکنه، از اینترفیس برایه واگذاری و پیاده کردن منطق که ممکن است به شکل داینامیک در زمان اجرا وصل بشه استفاده میکنه.

نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان

با تشکر از مدیران محترم که همواره آف تاپیک ها رو مورد عنایت قرار می دهند
    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک
    وظیفه فرم لگین فقط نشان دادن یک دایالوگ برایه گرفتن اعتبارات کاربر است، منطق اینکه با اعتبارات چکار باید بشه که درست بودن و یا نبودنشان قضاوت بشه از عهده فرم زیادیه، و به یک کلاس متخصص به اینکار مربوط میشه.
    اینکه هر کلاس باید استقلال داشته باشد به این معنی نیست که همه چی را باید در یکجا انجام داد، بلکه به کلاسهایی که برایه انجام خورده کاریهایه که تخصص دارند واگذار و استفاده میشن.
    مفهوم واژه استقلال در جایگاه معین می شود و باید توجه داشت که کاملا" نسبی است و هیچگاه نمی توان با قاطعیت کامل در این باره صحبت کرد.

به نظر حقیر وقتی قرار است عملیات احراز هویت به صورت پویا (تعداد کاربران نامعلوم باشد و به صورت مجتمع در پایگاه داده ها ذخیره شده باشد ) ، لازم است برای اعتبار سنجی مقادیر وارد شده لایه ها و کلاس های متعددی در نظر گرفته شود.
    اما در برنامه هایی که عملیات احراز هویت به صورت ایستا ( در کد برنامه نام کاربری و رمز عبور مشخص شده باشد ) پیاده سازی شود ، بهتر است اعتبار سنجی کلیه عملیات به صورت یکجا صورت بگیرد.
    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک
    در سطح بالاتر یک لایه برایه سکیوریتی استفاده میشه، روشی که سین پین برایه مثال لگین در همین تالار گذاشته، حتی از کلاس دیگر استفاده نمیکنه، از اینترفیس برایه واگذاری و پیاده کردن منطق که ممکن است به شکل داینامیک در زمان اجرا وصل بشه استفاده میکنه.
    اگه لطف کنید و لینک مستقیم پست مربوطه را درج کنید و کمی در این باره توضیح دهید چون من تا حالا چند بار این مطلب رو خوندم ولی به عمق مفهومش پی نبردم.

با تشکر/

کاربر دائمی آواتار corona
    محل زندگی
    مشهد

دوست عزیز ممنون از کار قشنگیکه کردی و سورس برنامت رو گذاشتی . خوشبختانه اکثر بچه های برنامه نویس مثل هم هستن و از دادن اطلاعات به هم بدشون نمیاد. برنامت رو من اجرا کردم . وصل نشدن به دیتابیس رو قشنگ هندل کردی و مشکلی نداشت . چند تا پراپرتی مهم رو سعی کن تو برنامه هات ازشون به درستی استفاده کنی. یکیش مثلا Focus دادن به کنترل ها ، تو فرم لاگین وقتی نمایش داده میشه تکست باکس نام کاربری رو بهش فوکوس بده تا کاربر برنامت مجبور نباشه کلیک کنه داخلش و بعد با یک tab بره کنترل بعدی . یک پراپرتی دیگه Acceptbutton , cancel button هر فرم هستش که از اونا هم باید درست استفاده کنی ، مثلا همین فرم لاگین با زدن Enter کد دکمه ورود اجرا بشه . توی فرم اطلا عات کارمندان Tabindex ها رو اصلا ست نکردی ،کد کارمند که کلید اصلی شماست و idendity هم هستش و کاربربه هیچ وجه نمیتونه درش تغییری اعمال کنه رو چرا براش یک تکست باکس و لیبل هدر دادی و نشون دادی . توی تب جستجو وقتی بدون انتخاب چک باکسهات جستجو زده میشه هیچ اتفاقی نمیفته : همیشه تو برنامه هات درنظر داشته باش که ممکنه یک کاربر خنگ مثه من با برنامت بخواد کار کنه پس در این جور مواقع یک پیغامی به من بده که باید اول مثلا فیلد جستجو را انتخاب نمایید ..، باتون هات رو نام گذاری نکردی و این میتونه برا خودت هم چندوقته دیگه ایجاد مشکل کنه . برای کار با دیتابیس تو هر برنامه ای که مینویسی سعی کن تمام کارهای مربوط به دیتابیس رو تو یک کلاس انجام بدی ، در مورد مزایای برنامه نویسی چند لایه اساتید به اندازه کافی توضیح دادن تو فروم ، مثلا من تو برنامه های خودم همیشه یک کلاس دارم به نام clsDbConnection که هر ارتباطی که قراره با دیتابیس انحام بشه باید از طریق این کلاس باشه ، اولش این جور کدنویسی برام سخت بود ولی وقتی عادت کنی بهش واقعا از این کار لذت میبری چون این جوری داری به سمتی پیش میری که همه قسمت های برنامت رو از هم تفکیک کنی و هرکاری فقط از طریق یک مجرا ( به قول Red_Code که استاد من هست تو سی شارپ ) انجام میشه . . کلا این ویژگیها رو میتونی به همه برنامه هایی که مینویسی تعمیم بدی .همین چیزای به ظاهر بی اهمیت میتونه خیلی تو کاربرای برنامت تاثیر گذار باشه .البته اینا همش نظرات شخصی من بود و ممکنه برا شما مورد قبول واقع نشه . در مورد نکات مثبت هم که برنامت به نظر من خیلی بیشتر بود نکات مثبتش و اگه بخوام در موردش بگم باید خیلی بنویسم ، مسلما همه متوجه نکات خوب برنامت میشن .بازم ممنون .
    آخرین ویرایش به وسیله corona : پنج شنبه 02 مهر 1388 در 07:18 صبح

کاربر دائمی آواتار sara.f
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!

سلام دوست عزیز.
    واقعا وقتی نظر می دید خیلی خوشحال می شم.
    به نکته های خوبی اشاره کردید،حتما سعی می کنم که توی نسخه جدید این برنامم که میخوام با فرم های بیشتری بنویسمش این نکات را هم به کار ببرم.

نقل قول نوشته شده توسط corona مشاهده تاپیک
    یک پراپرتی دیگه Acceptbutton , cancel button هر فرم هستش که از اونا هم باید درست استفاده کنی ، مثلا همین فرم لاگین با زدن Enter کد دکمه ورود اجرا بشه .
    در مورد این میشه بیشتر توضیح بدی؟

برای کار با دیتابیس تو هر برنامه ای که مینویسی سعی کن تمام کارهای مربوط به دیتابیس رو تو یک کلاس انجام بدی ، در مورد مزایای برنامه نویسی چند لایه اساتید به اندازه کافی توضیح دادن تو فروم ، مثلا من تو برنامه های خودم همیشه یک کلاس دارم به نام clsDbConnection که هر ارتباطی که قراره با دیتابیس انحام بشه باید از طریق این کلاس باشه ، اولش این جور کدنویسی برام سخت بود ولی وقتی عادت کنی بهش واقعا از این کار لذت میبری چون این جوری داری به سمتی پیش میری که همه قسمت های برنامت رو از هم تفکیک کنی و هرکاری فقط از طریق یک مجرا ( به قول Red_Code که استاد من هست تو سی شارپ ) انجام میشه . . کلا این ویژگیها رو میتونی به همه برنامه هایی که مینویسی تعمیم بدی
    درسته،چون اگر بخوام توی برنامه جدیدم برای وصل شدن به db و .... ، توی هر فرم کد بنویسم، میشه یه عالمه کار بیهوده.
    من برنامه نویسی چند لایه را شنیدم ولی تا حالا کار نکردم. خیلی سخته؟؟!!

در ضمن نکاتی که گفتی برای من اصلا بی اهمیت نبود.

لصفا در نظر سنجی هم شرکت کنید.

پیروز باشی

آخرین ویرایش به وسیله sara.f : پنج شنبه 02 مهر 1388 در 08:48 صبح

کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com

نقل قول نوشته شده توسط alireza_tavakol مشاهده تاپیک
    با تشکر از مدیران محترم که همواره آف تاپیک ها رو مورد عنایت قرار می دهند

مفهوم واژه استقلال در جایگاه معین می شود و باید توجه داشت که کاملا" نسبی است و هیچگاه نمی توان با قاطعیت کامل در این باره صحبت کرد.

به نظر حقیر وقتی قرار است عملیات احراز هویت به صورت پویا (تعداد کاربران نامعلوم باشد و به صورت مجتمع در پایگاه داده ها ذخیره شده باشد ) ، لازم است برای اعتبار سنجی مقادیر وارد شده لایه ها و کلاس های متعددی در نظر گرفته شود.
    اما در برنامه هایی که عملیات احراز هویت به صورت ایستا ( در کد برنامه نام کاربری و رمز عبور مشخص شده باشد ) پیاده سازی شود ، بهتر است اعتبار سنجی کلیه عملیات به صورت یکجا صورت بگیرد.

اگه لطف کنید و لینک مستقیم پست مربوطه را درج کنید و کمی در این باره توضیح دهید چون من تا حالا چند بار این مطلب رو خوندم ولی به عمق مفهومش پی نبردم.

با تشکر/
    مستقل (Decouple) و یکسان (Cohesion) بودن باید سعی بشه که با هم بالا برده بشند.
    وقتی که در کد شروع میکنیم که مفهومات مختلف را با هم قاطی کنیم (منطق درست بودن اعتبارات و نشان دادن و گرفتن اعتبارات)، از یکسانی کد کم میکنیم.
    در برنامه هایی که عملیات احراز هویت به صورت ایستا هم انجام بشه، بازهم بهتر است که کارهایه مختلف قسمت بندی بشن و جدا جدا انجام بشن.
    چونکه وقتی که کد کارهایه مختلف با هم قاطی میشند از هم باز کردنشان از اول جدا نگه داشتنشان بیشتر زمان میبره.
    این هم لینک به پست جناب سینا، استفاده‌اشان از مفاهیم شییگرایی و اینکه چطوری کارهایه مختلف را با استفاده از روادید از هم مستقل کردند واقعا لذت بردنی هست. همه باید سعی کنند که به این حد کدنویسی عرج کنند (هر دفعه میبینمش از سادگی و تمیزیزیش کیف میکنم، در ضمن هم انعتاف پذیری بالا دارد و به سختی هم نمیشکنه):

https://barnamenevis.org/showthread.php?t=94791

محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!

سلام دوباره.
    خیلی خوبه که دارم مطالب جدید یاد می گیرم، امیدوارم برای شما هم مفید باشه.
    مرسی از تمام دوستان خوبم.
    فقط کاش به سوالای منم جواب می دادید.

نکته مهم:

ای دوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تان (تمام افرادی که برنامه را download کردند)
    از این حدود 100 نفر، فقط 6 نفر در نطر سنجی شرکت کردن.
    لطفا در نظر سنجی هم لطف بفرمایید شرکت کنید، خوشحال میشم.
    همگی پیروز باشید.

محل زندگی
    مشهد

sara.f دوست من در نظر سنجی هم شرکت کردیم :دی

برا Accept button وCencel Button پرسیدی . ببین عزیز هر فرمی این دو پراپرتی رو داره . شما وقتی روی فرمت اطلاعات رو داری وارد می کنی اگه خواستی با زدن کلید Enter صفحه کلید کد یکی از باتون هات اجرا بشه ، مثلا تو همون فرم لاگین که داری وقتی نام و پس رو وارد کردی مجیور نباشی بری حتما با موس روی دکمه لاگین کلیک کنی و هر جای فرمت که بودی ، فوکوس فرم دست هر کنترلت که باشه اهمیت نداره ، فقط چیزی که برات مهمه اینه که با زدن Enter کد لاگین اجرا بشه ، برای اینچور مواقع پراپرتی Acceptbutton رو میاریش از توی propertis window وقتی منوی کشوییش رو باز کنی می بینی که اسم تمام باتون های فرم جاری رو برات لییست کرده ، حالا هر باتونی که میخوای با زدن Enter کدش اجرا بشه رو اینجا انتخاب کن . به طور مشابه برای Cancel Button ، هر وقت خواستی با زدن کلید ESC کد یکی از باتون هات اجرا بشه تو این پراپرتی اسم اون باتون رو انتخاب کن ، مثلا دکمه خروج از نرم افزار میتونه گزینه مناسبی باشه .

در مورد برنامه نویسی چند لایه هم که پرسیدی ، دوستان به اندازه کافی براش مطلب گذاشتن تو فروم ، لازمه بهت بگم هیچ سختی نداره و برای این که بخوای برنامه هایی که می نویسی به راجتی در مقابل تغببراتی که در آینده میخوای درش ایحاد کنی منعطف باشه و با دردسر مواحه نشی بهترین شیوه کد نویسی همین 3 لایه ( البته بازم نظر شخصیمه ) هستش .پیشنهاد می کنم برا اینکه به ارزشش بیشتر پی ببری یکم در مورد معماری MVC ( Model - View - Controller مطلب بخونی ، معماری که بخوبی 3 لایه بودن رو به کار گرفته و زبانی مثل Rails کاملا بر اساس این معماری کار می کنه و جوملا هم کاملا با همین معماری کار میکنه .بعد میتونی ایده هایی که از این معماری میگیری رو تو برنامه های Winapp خودت اعمال کنی و نهایت استفاده رو ازش ببری . موفق باشی

کاربر دائمی آواتار hamide_kh
    محل زندگی
    روبروی مانیتور

سلام
    دوست عزیز ممنون از برنامه ای که قرار دادید،فقط من یک مشکل دارم که وقتی می خوام دیتابیس را در sql2005 ری استور کنم و وقتی فایل را انتخاب کنم اونا برام نمیاره،اگه ممکنه طریقه ری استور کردنش را هم بگید

محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!

نقل قول نوشته شده توسط hamide_kh مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز ممنون از برنامه ای که قرار دادید،فقط من یک مشکل دارم که وقتی می خوام دیتابیس را در sql2005 ری استور کنم و وقتی فایل را انتخاب کنم اونا برام نمیاره،اگه ممکنه طریقه ری استور کردنش را هم بگید
    سلام دوست عزیز
    من که در همون پست اول گفتم db با SQL2008 هست.
    version پایین تر نمی تونه version بالاتر را ساپورت کنه.
    visual2005 هم دارید؟

تنظيمات restore فراموش نشه گلم

محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!

نقل قول نوشته شده توسط A.Shafiee مشاهده تاپیک
    تنظيمات restore فراموش نشه گلم
    سلام.
    ببخشید، متوجه نشدم!
    منظور اینه که بگم چطور باید restore کرد؟

محل زندگی
    روبروی مانیتور

سلام دوست عزیز
    من که در همون پست اول گفتم db با SQL2008 هست.
    version پایین تر نمی تونه version بالاتر را ساپورت کنه.
    visual2005 هم دارید؟
    سلام دوست عزیز ممنون از توجهتون
    شما که زحمت کشیدید اگه ممکنه کمی در مورد کدها مثل نحوه استفاده از app.config در connection string یا نحوه login کردن به سیستم توضبح بدید

محل زندگی
    مشهد

sara.f شما میتونی اسکریپت دیتابیست رو برا دوستمون بزاری می تونه تو 2005 برگردونه دیتابیس شما رو . من خودم این کار پیش اومده برام انجام دادم ، مگه اینکه از امکانات خاصی که فقط Sql 2008 داره استفاده کرده باشی که تو این برنامه بعید میدونم . موفق باشی

محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!

سلام دوستان.
    اگه مشکلتون فقط با db هست و به دلیل اینکه version2008 هست،نمی تونید ازش استفاده کنید، من فیلدهای جدولم را در اختیارتون قرار میدم تا خودتون db را تهیه کنید، خیلی راحت هست.

code(PK,int,not null,Identity specification)
    fname(nvarchar(50),null)
    lname(nvarchar(50),null)
    position(nvarchar(50),null)
    office(nvarchar(50),null)
    pic(varbinary(max),null)

نام جدول --> employee
    نام دیتا بیس --> project2

collation را Arabic_100_cI_AI انتخاب کنید
    آخرین ویرایش به وسیله sara.f : جمعه 03 مهر 1388 در 17:15 عصر

محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!

نقل قول نوشته شده توسط corona مشاهده تاپیک
    sara.f شما میتونی اسکریپت دیتابیست رو برا دوستمون بزاری می تونه تو 2005 برگردونه دیتابیس شما رو . من خودم این کار پیش اومده برام انجام دادم ، مگه اینکه از امکانات خاصی که فقط Sql 2008 داره استفاده کرده باشی که تو این برنامه بعید میدونم . موفق باشی
    سلام
    اینم script جدول و db

table-script

کد HTML:
    USE [project2]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[employee] Script Date: 09/25/2009 14:02:20 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    SET ANSI_PADDING ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[employee](
    [code] [int] IDENTITY(1000,1) NOT NULL,
    [fname] [nvarchar](50) NULL,
    [lname] [nvarchar](50) NULL,
    [position] [nvarchar](50) NULL,
    [office] [nvarchar](50) NULL,
    [pic] [varbinary](max) NULL,
    CONSTRAINT [PK_employee] PRIMARY KEY CLUSTERED 
    (
    [code] ASC
    )WITH (PAD_INDEX = OFF, STATISTICS_NORECOMPUTE = OFF, IGNORE_DUP_KEY = OFF, ALLOW_ROW_LOCKS = ON, ALLOW_PAGE_LOCKS = ON) ON [PRIMARY]
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    SET ANSI_PADDING OFF
    GO

data base-script

USE [master]
    GO
    /****** Object: Database [project2] Script Date: 09/25/2009 13:59:39 ******/
    CREATEDATABASE [project2] ONPRIMARY
    ( NAME =N'p2',FILENAME=N'C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL10.MSSQLSERVER\MSSQL\DATA\project2.mdf ', SIZE = 4096KB , MAXSIZE =UNLIMITED, FILEGROWTH = 1024KB )
    LOGON
    ( NAME =N'p2_log',FILENAME=N'C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL10.MSSQLSERVER\MSSQL\DATA\project2_1.l df', SIZE = 3840KB , MAXSIZE = 2048GB , FILEGROWTH = 10%)
    GO
    DATABASE [project2] SETCOMPATIBILITY_LEVEL= 100
    GO
    IF
    (1 =FULLTEXTSERVICEPROPERTY('IsFullTextInstalled'))
    begin
    EXEC
    [project2].[dbo].[sp_fulltext_database]@action ='enable'
    end
    GO
    DATABASE [project2] SETANSI_NULL_DEFAULTOFF
    GO
    GO
    GO
    GO
    GO
    GO
    DATABASE [project2] SETAUTO_CREATE_STATISTICSON
    GO
    GO
    DATABASE [project2] SETAUTO_UPDATE_STATISTICSON
    GO
    DATABASE [project2] SETCURSOR_CLOSE_ON_COMMITOFF
    GO
    DATABASE [project2] SETCURSOR_DEFAULTGLOBAL
    GO
    DATABASE [project2] SETCONCAT_NULL_YIELDS_NULLOFF
    GO
    DATABASE [project2] SETNUMERIC_ROUNDABORTOFF
    GO
    DATABASE [project2] SETQUOTED_IDENTIFIEROFF
    GO
    DATABASE [project2] SETRECURSIVE_TRIGGERSOFF
    GO
    GO
    DATABASE [project2] SETAUTO_UPDATE_STATISTICS_ASYNCOFF
    GO
    DATABASE [project2] SETDATE_CORRELATION_OPTIMIZATIONOFF
    GO
    GO
    DATABASE [project2] SETALLOW_SNAPSHOT_ISOLATIONOFF
    GO
    DATABASE [project2] SETPARAMETERIZATIONSIMPLE
    GO
    DATABASE [project2] SETREAD_COMMITTED_SNAPSHOTOFF
    GO
    DATABASE [project2] SET HONOR_BROKER_PRIORITY OFF
    GO
    GO
    GO
    GO
    DATABASE [project2] SETPAGE_VERIFYCHECKSUM
    GO
    GO

اگه سوالی بود بپرسید.
    پیروز باشید.

محل زندگی
    روبروی مانیتور

سلام دوست عزیز sara.fاگه ممکنه به پست 52 هم نگاهی بیاندازید،در ضمن یه سوال برام پیش اومده:من از روش شما برای ذخیره عکس در دیتابیسم استفاده کردم حالا می خوام با دوبار کلیللک کردن روی دیتا گریدم عکس مربوط به اون سلول روی picture box بشینه
    اگه ممکنه راهنماییم کنید

VIP آواتار Amir Oveisi
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد

با سلام
    بهتر نبود يك فايل mdf از ديتابيس برنامه رو ميذاشتين به جاي اين ها؟
    معمولا تو اين جور پروژه ها از sql express استفاده كنيد بهتره.
    يك تانكر آب خوبه اما براي شستن يك ليوان يك سطل هم كافيه.
    البته نظر شخصيه بنده هست و از روي تجربه دارم ميگم.

موفق باشيد.

محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!

نقل قول نوشته شده توسط bermooda مشاهده تاپیک
    با سلام
    بهتر نبود يك فايل mdf از ديتابيس برنامه رو ميذاشتين به جاي اين ها؟
    معمولا تو اين جور پروژه ها از sql express استفاده كنيد بهتره.
    يك تانكر آب خوبه اما براي شستن يك ليوان يك سطل هم كافيه.
    البته نظر شخصيه بنده هست و از روي تجربه دارم ميگم.

موفق باشيد.
    سلام
    من که در پست 32 هم گفتم چرا ، و هم سوال کردم چطوری؟
    ولی هیچکسی جوابم را نداد.
    در ضمن فکر نمی کردم بچه ها با db مشکل پیدا کنن.
    تا به حال هم اگر از دوستان به مشکل برخورد کردن، من سعی کردم که پاسخشون را بدم.
    به هر حال اینا همش تجربست،(زندگی همش تجربست)
    این تاپیک هم واسه همین ایجاد کردم، نه؟!
    به امید خدا میخوام پیشنهادات تمامی شما دوستان عزیزم را به کار بگیرم و برنامه را بهبود بدم.
    آخرین ویرایش به وسیله sara.f : جمعه 03 مهر 1388 در 18:16 عصر

محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!

سلام دوست عزیز ممنون از توجهتون
    شما که زحمت کشیدید اگه ممکنه کمی در مورد کدها مثل نحوه استفاده از app.config در connection string یا نحوه login کردن به سیستم توضبح بدید
    سلام.
    شما دقیقا چه مشکلی دارید؟
    app.config کار خاصی نمی کنه دوستم، فقط واسه نگهداری connection string هست، وقتی می خواید پروژه را به db وصل کنید، از طریق data --> add new data source و طی مراحل wizard به db مورد نظر وصل میشید و این فایل app.config ایجاد میشه.
    و نیازی نیست هر دفعه app.config را ایجاد کنید.

login شدن به چه سیستمی؟!
    منظورتون کدهای فرم login هست؟!
    چه قسمتی از کد را متوجه نشدید؟

محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!

سلام دوست عزیز sara.fاگه ممکنه به پست 52 هم نگاهی بیاندازید،در ضمن یه سوال برام پیش اومده:من از روش شما برای ذخیره عکس در دیتابیسم استفاده کردم حالا می خوام با دوبار کلیللک کردن روی دیتا گریدم عکس مربوط به اون سلول روی picture box بشینه
    اگه ممکنه راهنماییم کنید
    سلام

اینم کد برای شما

privatevoid dataGridView1_CellDoubleClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    try
    {
    MemoryStream ms = newMemoryStream((byte[])(dataGridView1.CurrentRow.Cells[5].Value));
    pictureBox1.Image = Image.FromStream(ms);

}
    catch (Exception t)
    {
    MessageBox.Show(t.Message);
    }

}

رویداد CellDoubleClick را از Events می آورید.
    cell[5] برای من سلول عکس بوده.

بازم سوال داشتی بپرس.

پیروز باشی.

محل زندگی
    روبروی مانیتور

بازم سلام و ممنون از توجهتون
    1-در مورد app.config بله من کدها را داخلش نوشتم اما نمیدونم اونا چطور به sqlconnection ربط بدم
    منظورتون کدهای فرم login هست؟!
    2-بله منظور کدهای فرم login و کلاس security هست
    راستی یه سوال دیگه
    آیا این روش ذخیره عکس شما در دیتابیس یک روش استاندارد هست و میشود در پروژه های تجاری از اون استفاده کرد
    بازم ممنون

محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!

بازم سلام و ممنون از توجهتون
    1-در مورد app.config بله من کدها را داخلش نوشتم اما نمیدونم اونا چطور به sqlconnection ربط بدم

2-بله منظور کدهای فرم login و کلاس security هست
    راستی یه سوال دیگه
    آیا این روش ذخیره عکس شما در دیتابیس یک روش استاندارد هست و میشود در پروژه های تجاری از اون استفاده کرد
    بازم ممنون
    سلام
    شما نیازی ندارید که app.config را تغییر بدید، شما چه کدی را در اون نوشتید؟!
    نیازی به کد نویسی نیست، همون طور که در پست قبلی گفتم خودش در اولین بار که پروژه را به db وصل می کنیم ساخته میشه. شما اگر بخ.اید از برنامه من استفاده کنید، نیازی نیست که app.config را تغییر بدید.

در مورد کد فرم login باید بگم که از get,set برای نگهداری پراپرتیها استفاده شده، همون طور که معلومه ما سه تا پراپرتی در فرم login داریم، لیبل message که در کلاس program مقدار دهی میشه ، textbox های user ,pass که مقادیر آنها را کاربر وارد میکنه و این مقادیر در کلاس security با مقادیر اصلی مقایسه میشه، با استفاده از تابع string.compare

در مورد روش ذخیره عکس هم نمی دونم منظورت از استاندارد چیه؟
    خب اینم یه روشه که خود عکس را در db ذخیره می کنه. و البته اگر حجم عکستون بالا باشه به نسبت حجم db هم بالا میره، حالا شاید اگر در سایت هم search کنی، بتونی جواب سوالت که آیا روش استانداردی هست یا نه را بهتر بگیری.

اگر سوال دیگه ای در ارتباط با این برنامه داشتید، بازم جواب میدم.

پیروز باشی.
    آخرین ویرایش به وسیله sara.f : شنبه 04 مهر 1388 در 18:01 عصر

محل زندگی
    روبروی مانیتور

سلام دوست عزیز
    شما نیازی ندارید که app.config را تغییر بدید، شما چه کدی را در اون نوشتید؟!
    نیازی به کد نویسی نیست، همون طور که در پست قبلی گفتم خودش در اولین بار که پروژه را به db وصل می کنیم ساخته میشه. شما اگر بخ.اید از برنامه من استفاده کنید، نیازی نیست که app.config را تغییر بدید.
    من می خوام در یک برنامه دیگه از همین app.configبرای کانکشنم استفاده کنم یعنی بجای اینکه کد زیر را بنویسم

SqlConnection cnn = new SqlConnection("Server=localhost;Database=test;User ID=sa;Password=megh!@#1;");

می خوام بدونم اون فایل app.config را چطور به این sqlconnection ربط بدم

در ضمن من همین سوال را اینجا هم مطرح کردم
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=178392
    ممنون

محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!

سلام دوست عزیز

من می خوام در یک برنامه دیگه از همین app.configبرای کانکشنم استفاده کنم یعنی بجای اینکه کد زیر را بنویسم

SqlConnection cnn = new SqlConnection("Server=localhost;Database=test;User ID=sa;Password=megh!@#1;");

می خوام بدونم اون فایل app.config را چطور به این sqlconnection ربط بدم

ممنون
    سلام، تا اونجا که من می دونم در هر برنامه، app.config خودش را داره.
    من متوجه نمی شم، آخه شما چطور می خواید از app.config پروژه من در برنامه دیگه ای استفاده کنید.
    شما اگر میخواید در برنامتون از app.config استفاده کنید،خودتون باید یک app.config ایجاد کنید.
    برای ایجاد app.config هم در پست 59 روش را گفتم.

محل زندگی
    روبروی مانیتور

سلام
    من متوجه نمی شم، آخه شما چطور می خواید از app.config پروژه من در برنامه دیگه ای استفاده کنید.
    بله من میدونم
    ببنیید من فایل app.config را ساختم تا اینجا درست،...

حالا مشکل من اینه که نمیدونم اونا چطور به sqlconnectionم ربط بدم،یعنی مشکل من اینه که بجای اینکه این کد را بنویسم
    چطور باید sqlconnection را به فایل app.config ربط بدم

نقل قول: برنامه ای برای استفاده / نظر دهی دوستان (چهار عمل بر روی db/استفاده از عکس/crystal report)

نقل قول نوشته شده توسط sara.f مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستانم.
    خیلی وقته می خواستم پروژه ای را در اینجا قرار بدم که بالاخره امروز محقق شد.
    در این مدتی که عضو این سایت شدم،شاهد این بودم که خیلی از اعضا سوالاتی مشابه یکدیگر دارند و همگی دنبال نمونه کد وبرنامه هستن ولی بیشتر مواقع برنامه ای که بتونه تمام سوالاتشون را پاسخ بده پیدا نمی کردند.من در بسیاری از قسمت های این برنامه از اطلاعات بچه های همین سایت استفاده کردم.

این برنامه شامل موارد زیر هست:
    • ورود / حذف / ویرایش / جستجوی اطلاعات
    • ذخیره عکس در data base/ و نمایش عکس در picture box
    • گزارش گیری کلی / و بر اساس یک فیلد خاص در crystal report
    • نمایش عکس در crystal
    • ارسال پارامتر به crystal
    • وجود صفحه login/ برنامه دو فرمه
    • و نکات کوچک دیگر
    این برنامه را به دو دلیل اینجا میذارم:
    1. دوستانم از این برنامه استفاده کنند و جواب بسیاری از سوالاتشون را که در اینجا مطرح میشه را دریافت کنند و مجبور نباشند که مثل من برای پیدا کردن جواباشون از این تاپیک به اون تاپیک برند، البته می دونم که ممکنه راه حل های بهتری هم وجود داشته باشه،پس دلیل دوم اینه که:
    2. این برنامه شاید از دید بسیاری از دوستانم حرفه ای نیست، و شاید خیلی اشکالات داشته باشه که دوست دارم همه نظر بدن و من واقعا از اینکه بتونم این برنامه را بهبود بدم خوشحال میشم.
    باید اضافه کنم که برنامه تحت نرم افزار visual studio 2008 نوشته شده و پایگاه داده مورد استفاده SQL Server 2008 هست.

بچه ها نظر بدید، لطفا.

همگی هر جا که هستید، پیروز باشید.
    سلام
    ضمن تشکر ممکن که بانک اطلاعاتی اش را به اکسس تبدیل کنی

کاربر دائمی آواتار noroozifar
    محل زندگی
    کرمان

من backup را ریستور کردم هنگام خطا پیغام خطا میده با sql 2000

محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!

نقل قول نوشته شده توسط noroozifar مشاهده تاپیک
    من backup را ریستور کردم هنگام خطا پیغام خطا میده با sql 2000
    با سلام
    اول عذر میخوام که با یک ماه تاخیر جواب میدم، ولی همین امروز این پست را دیدم، آخه حدود یکماه اینترنتم قطع بود.
    به علت اینکه در ابتدای کار هم گفته بودم، بانک این نرم افزار با SQL2008 نوشته شده و نسخه های پایین تر ،نسخه های بالاتر را support نمی کنند، حالا برای اینکه شما هم بتونید از برنامه استفاده کنید ، پست های 54 و 55 را مطالعه کنید.

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    اصفهان

ای وای بچه ها یادم رفت data base را بذارم.
    این فایل back up هست که می تونید در SQL آن را restore کنید.
    نظر بدیدا.
    امکانش نیست بانکش را برای sql server 2005 آماده کنی؟
    ممنون

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    اصفهان

خیلی واسم عجیبه!!!!!!!!!!!!!
    چون من حتی الان db را delete کردم ولی وقتی فرم اصلی باز میشه پیغام خطایی مبنی بر اینکه نمی تونه db را پیدا کنه را داد.
    دوستان دیگر هم مشکل آقای برمودا را دارند؟!!!!
    با سلام
    من هم با اینکه بانک را ندارم ولی خطا نمیده.

البته من توی فایل program مسیر اجرای برنامه را به فرم 1 تغییر دادم.و تونستم فرم اصلی را ببینم ولی مشکل اینه که با کارکرد برنامه بصورت عملی نتونستم آشنا بشم.
    در مورد کدها اگه با توضیح باشه خیلی بهتره و در مورد اشیای تعریفی اگه با اسم های معنی دار تری باشه بهتر و قابل فهم تر میشه.

درمورد invalidlogin و نحوه کار با اون توضیح بدید برای من جالب بود چون من خودم اومده بودم در فرم اصلی فرم چک کردن یوزر را باز کرده بودم و ....

کاربر دائمی آواتار behnam25214
    محل زندگی
    @-<-<

من backup رو چطور میتونم ریستور کنم؟

محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!

نقل قول نوشته شده توسط 5mmmmm مشاهده تاپیک
    امکانش نیست بانکش را برای sql server 2005 آماده کنی؟
    ممنون
    سلام دوست عزیز
    امکانش نیست، چون من SQL 2005 روی سیستمم نصب نیست.
    ساختن بانکش کاری نداره، من اسم بانک و تمامی فیلدهای جداولم را در پست های 54,55 در اختیارتون گذاشتم و ساخت یه بانک با یه جدول کار سختی نیست.

پیروز باشی.

محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!

نقل قول نوشته شده توسط behnam25214 مشاهده تاپیک
    من backup رو چطور میتونم ریستور کنم؟
    سلام

بعد از اون نام دیتا بیس و محل آن در سیستمتون را انتخاب می کنید.

و در آخر...

( البته دقیقا نمی دونم که این سوال و جواب ، جاش توی این تاپیک بود یا نه. )
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

کاربر دائمی آواتار arefba
    محل زندگی
    زیر لب تاپم

من تازه اس کیو ال 2000 رو نصب کردم و وقتی برنامه رو اجرا می کنم میگه رو سیستمتون بانک اطلاعاتی (دیتا بیس ) پیدا نمیشه
    لطفا توضیح بدید کامل بگید چطور وصل کنیم
    امیدوارم که همینطور شما به دیگران کمک می کنید
    دیگران هم به شما کمک کنند

محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!

نقل قول نوشته شده توسط arefba مشاهده تاپیک
    من تازه اس کیو ال 2000 رو نصب کردم و وقتی برنامه رو اجرا می کنم میگه رو سیستمتون بانک اطلاعاتی (دیتا بیس ) پیدا نمیشه
    لطفا توضیح بدید کامل بگید چطور وصل کنیم
    امیدوارم که همینطور شما به دیگران کمک می کنید
    دیگران هم به شما کمک کنند
    سلام
    دوست عزیزم، این سوال شما تکراریه، من قبلا توی پست #68 به این سوال پاسخ دادم.
    لطفا اگر میخواید از برنامه استفاده کنید، تاپیک را کامل مطالعه کنید، تا سوالاتی را که قبلا بهشون پاسخ داده شده، مجددا مطرح نکنید.

پیروز باشی.

کاربر دائمی آواتار arefba
    محل زندگی
    زیر لب تاپم

ببخشید حالا این خطا رو میده
    invalid object name employee

محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!

نقل قول نوشته شده توسط arefba مشاهده تاپیک
    ببخشید حالا این خطا رو میده
    invalid object name employee
    مگه شما نگفتید که SQL2000 دارید؟
    خب شما نمی تونید توی SQL2000 این backup را restore کنید.

محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!

با سلام
    من هم با اینکه بانک را ندارم ولی خطا نمیده.

البته من توی فایل program مسیر اجرای برنامه را به فرم 1 تغییر دادم.و تونستم فرم اصلی را ببینم ولی مشکل اینه که با کارکرد برنامه بصورت عملی نتونستم آشنا بشم.
    در مورد کدها اگه با توضیح باشه خیلی بهتره و در مورد اشیای تعریفی اگه با اسم های معنی دار تری باشه بهتر و قابل فهم تر میشه.

درمورد invalidlogin و نحوه کار با اون توضیح بدید برای من جالب بود چون من خودم اومده بودم در فرم اصلی فرم چک کردن یوزر را باز کرده بودم و ....
    سلام

منظورتون کدوم قسمت هست؟ در چه موردی توضیح بدم؟

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    اصفهان

سلام

منظورتون کدوم قسمت هست؟ در چه موردی توضیح بدم؟
    بطور کلی اگر می خواهید پروژه حالت آموزشی داسته باشه بهتره از توضیحات داخل کد استفاده کنید.
    ولی اگر زحمت نیست در مورد ConnectionInfo و اینکه چه استفاده ای داره، در مورد InvalidLogin توضیح بدید.

ضمن اینکه اسامی دکمه ها و تکست باکس ها و لیبل ها اگر معنی دار بود بهتر بود.

محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!

بطور کلی اگر می خواهید پروژه حالت آموزشی داسته باشه بهتره از توضیحات داخل کد استفاده کنید.
    ولی اگر زحمت نیست در مورد ConnectionInfo و اینکه چه استفاده ای داره، در مورد InvalidLogin توضیح بدید.

ضمن اینکه اسامی دکمه ها و تکست باکس ها و لیبل ها اگر معنی دار بود بهتر بود.
    درست می گید، کلا در برنامه های بعدی این نکات را در نظر گرفتم.

فکر می کنم منظورتون تابع IsValidLogin هست.
    این تابع که در کلاسی به نام Security تعریف شده، در اصل کار بررسی صحت User و Pass وارد شده توسط کاربر را بر عهده داره که User , Pass را دریافت کرده و با User ,Pass مورد نظر برنامه مقایشه می کنه و در صورت صحت مقدار True را بر می گردونه، البته این روش مقایسه را در برنامه یکی از دوستان دیدم که من از اون در اولین برنامم استفاده کردم ولی خب مسلما روش های بهتر و با امنیت بیشتری برای این کار وجود داره.

و اما در مورد connectionInfo: در واقع ConnectionInfo اطلاعات مربوط به Connection از قبیل Password، DataBaseName , UserId را تنظیم می کنه.

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •